Отговори
# 105
  • София
Имам бърз въпрос - колко грама кърма би трябвало да яде мойта г-жица? на 5 седмици е?  newsm78 канени сме на едно парти и ще трябва да се храним точно по средата на престоя ни и трябва да нацедя предварително манджата ...

# 106
Имам бърз въпрос - колко грама кърма би трябвало да яде мойта г-жица? на 5 седмици е?  newsm78 канени сме на едно парти и ще трябва да се храним точно по средата на престоя ни и трябва да нацедя предварително манджата ...
около 110-120

# 107
  • София
мерси   bouquet

# 108
Втори опит за почерпка,ако пак не стане-ще ви описвам тортата  Laughing:

Валя,знаех си,че не сме само ние лакомници.Утре ще питам и педиатърката за всеки случай  Thinking
Иначе,за времето на гърдата,и той си откарва от 30 до 45 минути,но никога не я пуска.Аз съм инициаторът.
За опишкването-от миналата седмица сме така и вчера започнах да следя пишлето му да е винаги надолу,защото като е нагоре става мазалото.засега има напредък-не се е опикавал.

# 109
  • София
Абе мами дето се цдедите, как насмогвате?  newsm78
аз вече 30 мин. цедя и добивът е едва 50мл., а иначе бебка си наддава добре, не е да няма кърма. Просто не ще да излиза и това си е. А след час трябва да тръгваме ... как ще й ги събера тия 100мл не знам  newsm78 newsm78 newsm78

# 110
Ilka накърми я преди да тръгнеш и това което си изцедила го остави за после.Явно на бебка са и достатъчни 50мл.А и зависи колко часа са минали от предното кърмене, може да не се образувала още цялата кърма.
Ние ядем АМ по 65мл. а сме на 2 месеца почти- бяхме на 90мл. за няколко дни ама нещо ги намали и аз не знам защо.
Сега отивам да ви изчета и после пак ще пиша че съм с Мишето върху мен и пиша с една ръка.
ЯнаРо недей да слагаш надолу пишлето май не трябва.

# 111
Привет и от нас!  feeding kaffeetrmker_2

anutev, опитах и легнала да кърмя, но пак ми е трудно.  Crazy

Абе мами дето се цдедите, как насмогвате?  newsm78

Трудно!  newsm77 Опитай да масажираш гърдата докато цедиш.  Peace

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 18:05 от Yuliya2008

# 112
  • Попово
Здравейте и от мене . Пиша с едно пръсче .  Laughing
блазе ти... аз обикновено пиша с 20  Joy

# 113
  • София
ех, какво нещо е природата!!!
за 1 час изцедих 80мл. с 300 зора. Слажих я сега бебка да пояде и тя си цока ли цока ... от де го намери това мляко - не знам. уж всичко до шушка изпомпих, а тя си имала скатано там някъде. дълбоки резерви Joy на всичкото отгоре като ме видя че цедя и като отвори една уста -  рев! а тя не е от ревливите. явно се е притеснила че ще й открадна манджата hahaha
стискайте палци да мине добре партито и да не оревем положението  hahaha

# 114
Знам,че писахте някъде назад из темите,но не ми се търси,за това ще питам по колко капки се дават от инфакола и как.Аз дадох 5 преди кърмене

# 115
  • София
Мамите, които цедят инцидентно (примерно като излизат по гаджета  Laughing) пробвайте докато кърмите да цедите другата гърда. Количеството се увеличава с пъти. А и не е толкова зор да потече. И да знаете, че възглавницата за кърмене е мноооооого полезна вещ. Пазете си силиците и гърба за времето като станат по-тежки диванетата.
Аз стигнах до извода, че Косьо е страшен цицоман. От 10 жени вчера хареса само една моя приятелка с оромен бюст. Тъкмо го накърмих и той като се впи в нея. То не беше мачкане, гукане, усмивки и накрая и заспа между циците. Остави го на леглото, но веднага се усети и пак трябваше тя да го занимава.
Инфакола се дава по една пипета преди хранене. На мен обаче ми се струва много и редувам с Еспумизан.

# 116
Здравейте и от нас
Напоследък все не намирам време за форума,но прочетох всичко пропуснато
Нана- Hugдано всичко е наред при вас
Честити месечинки на всички бебчета
Вале и при нас е така,аха да се похваля,че сме спали и се почва среднощен концерт,та вече
си трайкам Peace
Днес бях да подам документите за първа помощ при първо дете и не помня newsm78 дали ми върнаха акта за раждене,дано не са Praynig,защото ще означава,че съм го загубила.  Mr. Green
Днес бяхме в църквата да ни четат молитва - на Ивко му беше доста интересно,през цялото време се кокореше,ама му беше час за ядене

# 117
   Здравейте и от нас с малката Айрис.Тези дни сме много доволни и щастливи,защото сме наспани,а и вчера такова хайманосване му ударихме.Излезнахме в 1 часа и се прибрахме чак в 9,30 вечерта.Малката почти непрекъснато спа,докато ние обикаляхме магазини,вечеряхме и тн.Събуждаше се само да хапне и да и сменя памперса и отново заспиваше.Добре че в търговските центрове имаше стая за кърмене.
    А за спането нощем-установих че малката спи непробудно ако съм я приспала в по-ранните часове и ако спи до мен в моето легло.Събужда се само веднъж да яде и веднага заспива.Значи явно има нужда да ме усеща близо до себе си и сигурно още доста време ще спи при мен,че ми писна вече от това безсъние.
   Днес ходихме да ни бият ваксина.Биха ни 3 ваксини наведнъж и сега съм притеснена как ще прекараме ноща.Дано да мине добре.Едната ваксина беше Пентаксим.Елица май казваше че на тях са им направили тази ваксина.Ели ако можеш пиши как мина при вас.Втората беше за туберкулоза,а третата беше ваксина срещу пневмококи.

# 118
Здравейте! Aз съм нова и незнам тук ли, къде трябва да пиша за да се присъединя към вас ако може разбира се.Извинете ме ако съм объркала и ми кажете какво трябва да направя да се присъединя към вас. Моето бебче е момче роден е 14.11.2008. с тегло 3300 и 51 сантиметра.Преди няколко дни бяхме на консултация -вече е 4 500 и 53 сантиметра.Още един път извинете ако бъркам и ми кажете ако може какво да правя.Благодаря ви предварително!

# 119
vaninha-добре дошла  Hug
Попаднала си на  точното място   bouquet
Разкажи нещо повече за вас  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт