И аз не съм чела назад, че послените дни сме в разход. Беба се кърми в колата и пак по задачи, че трябваше да ползваме работните дни. Сега почвам подготовката за утре, че ще имаме гости, а ми се ще да направя и коледните сладки, но утре, че тогава ще одаря на малкия комплекта за пластелин и ще му ползвам формичките
Лика, след няколко месеца ще се научиш да заспиваш на секундата в която бебто заспи и ти си сложиш главата на възглавницата... Аз сега не заспя ли на 5тата минута и ставам да си свърша работата, че иначе нито наспана, нито пък в нас оправено и още повече се нервирам. Крусти са "люспите" по главата.
Лейди, 200 гр. за колко време? Ако детето се развива нормално и е здраво, теглото не е признак за доброто му състояние. Все пак не сме на състезание за наддаване, че понякога и това е опасно. Вигантола аз го капя директно в устата, защото иначе половината остава по лъжичката, а и така е по-лесно. Той обаче не е гаден - безвкусен е и леко мазничкък, а вит. Ц обикновенно се харесва на децата, въпреки киселия вкус (или може би точно зараи него). Сина ми все се облизваше след като му дам
А за спането да ти кажа, че аз ако спя до 12.00 после цял ден ми се спи и съм като парцал. Предпочитам да стана по-рано ипосле да дремна половин час следобяд, но разни хора, разни идеали 
Комарче, и Калина сутрин спи върху мен, иначе много ми пъшка и ми пречи

За захранването - ще захранвам на 5 или 6 навършени месеца със зеленчуково пюре, ако не го иска каша. Плодове и сокове след 7мия месец. Така съм правила със сина ми и сега пак така смятам. Преди това ми се струва рано и според мен детския организъм е незрял. Хубавото е, че педито ме подкрепя.

. Ще се пробва с тениската тая работа!
!
, явно и нашата докторка следва някаква стара школа
Искам да ви питам какъв чаи давате за коликите?Аз давам на хип от момента на раждането но за втория месец майче е друг дали да го сменям, защото от този имам още малко. Ако някои знае ще се радвам да ми каже.