Нямаме ли зимни блузки?

• 20 697
  • 488
  •   1
Отговори
# 165
И аз съм голяма мераклийка за блузки, досега не съм имала, много са сладки. Всички варианти ми допадат, особено "Не са само за игра". Hug

# 166
  • на плажа
 И аз се записвам в темата. Не се сдобих с летен вариант, но може би ще успея със зимна блузка да се похваля.

# 167
Може ли и аз на опашката Rolling Eyes Страхотни са надписите Peace

# 168
Всички варианти ми харесват и не знам кой ще си избера накрая, но имам два въпроса:
1. Доколкото разбирам ще има само блузки, чанти няма да има, така ли?
2. Явно Денонощния млечен бар няма да го има като вариант, но тъй като ужасно много ме кефи има ли останали потници от лятната колекция и ако няма, може ли да използвам надписа и да си направя сама такава тениска?

# 169
Ивиче-тиренцето ще ти викам вече   Mr. Green  Heart Eyes Благодаря за корекциите, аз от бързане много мога да сбъркам.
За члена на "най добрияТ избор", сбъркала съм, поправям се на часа и си заравям главата в земята.

извинявай, Шаманче, не искам да те обидя.   Peace
просто в този си период от граматиката имах едни не много симпатични оценки и съм запомнила, та сега ми бъркат в очите всички малки грешчици. Crazy

специални благодарности за всичко, което правиш за модната ни линия !  bouquet

# 170
Ивиченце, хич не съм се обидила, даже съм ти много благодарна, щото иначе ще се изложа сериозно.
lubopitko , чанти ще има лятото, сега не. А за ДМБ, ами има го като опция, ако има много желаещи да се повтори, няма проблем. От лятото нищо не остана, то това беше и идеята  Wink

# 171
  • на плажа
 Има желаещи за денонощния бар. Grinning

# 172
Здравейте, Hug
И аз се включвам в кюпа с хората, които ще си поръчат тениски, и заставам на опашката за желаещите да помагат с каквото могат. Така че, Шаманче, когато са ясни задачките - свиркай, за да се включа.
И да задам въпроса на нашия татко: "А за мен тениска ще има ли?"  (че тази с "Не само за игра" май няма да е особено подходяща за него Wink)

# 173
Ооо, денонощният млечен бар рулира!
Бих взела такава и аз  Party

# 174
Поглеждайте линка, нанасям корекции постоянно
http://iv4e.multiply.com/photos/album/5/5
За татковците стават някои от логата, новото или сталото лятното.
Писах на Галя да пусне анкета, тогава ще видим

# 175
  • с трима мъже :)
ХАЙДЕ НА АНКЕТАТА, ДА НЕ СЕ БАВИМ МНОГО-МНОГО !!!

# 176
Гласувах, но бих си взела и денонощният млечен бар!
Страхотен дизайн! Поздравления Шаманче!

# 177
гласувах и аз. Peace

# 178
Жалко, че имаме право само на два гласа. Труден избор.  Thinking И аз гласувах.  Hug

# 179
  • с трима мъже :)
редактирах анкетата - да има още един глас, евентуално да си избирате за татковците, Шаманката каза, че ще има дизайн и за бащите

Общи условия

Активация на акаунт