Нямаме ли зимни блузки?

• 20 659
  • 488
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря за отговора, Иве. То ще видим и дали след анкетата тази картинка въобще ще остане...

# 211
И аз гласувах.
Добре , че видях Шаманката, защото щях да изтърва. Този път ще поръчам и за таткото..  Hug

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 20:44 от Корина

# 212
Много госка кампания, както винаги! Нежна и важна традиция за спазване!
Ivy, мерси за напомнянето!
Аз съм фен на  НЕ СА САМО ЗА...  http://iv4e.multiply.com/photos/hi-res/5/11?xurl=http%3A%2F%2Fiv … lbum%2F5%2F5%2311
Много би ми харесало ако "цицките" са по-реален размер. Т.е. (.)(.) да са по-големки, надписът отдолу и бебчето да се подава с табелата. Гениално изпълнение, Иве!!!
Гласувах!

# 213
Мерси Шоши, скобо-циците съвсем умишлено са малки, защото просто няма да стои добре да са в "естествен" размер. Малко тафтология ще се получи  Mr. Green Без майтап, за тениска ще стои кофти.

# 214
до кога ще се гласува? ще остане ли време за изработката- тя зимата има-няма 1-2 месеца и ще си отиде, кога ще ги носим тези блузки?

# 215
  • Карлово
А, те стават и за проле-есен, според мен. Тъкмо, без връхна дреха, да се вижда надписа отдалече bowuu

# 216
Гле`йте ся, гласуването го оставям да си тече до например петък. После като един истински деспот взимам еднолично решение  Mr. Green (майтапя се, ще се съобразя  Wink )
И после пускам тема за записванията. Ще публикувам линк и тук.
А кога ще станат хич не знам, защото може и да е по трудно намирането на качествени блузки от колкото очаквах.

# 217
  • гр. Пловдив
И аз гласувах и да се запиша да не ви изпусна. Simple Smile

# 218
  • с трима мъже :)
Иве, казах ти на скайпа, ама и тука да те похваля - прекрасни са ти дизайните, последната - с таткото ме оставя просто без думи. Красота!   bouquet

# 219
Гле`йте ся, гласуването го оставям да си тече до например петък. После като един истински деспот взимам еднолично решение 
само така! Покажи кой е шефа  newsm18 newsm18 newsm18

Laughing Laughing Laughing Laughing

Сега настрани шегата.
този път наистина си надминала себе си. страхотни са. Защо не вземеш направо магазин да отвориш и да си има постоянен поток? Най-добре и-нет магазин.  Peace

# 220
  • София
Гле`йте ся, гласуването го оставям да си тече до например петък. После като един истински деспот взимам еднолично решение 
само така! Покажи кой е шефа  newsm18 newsm18 newsm18

Laughing Laughing Laughing Laughing

Сега настрани шегата.
този път наистина си надминала себе си. страхотни са. Защо не вземеш направо магазин да отвориш и да си има постоянен поток? Най-добре и-нет магазин.  Peace

Ми да, идеята е чудесна. Още повече, че има заплеси като мен, които изпуснаха лятната кампания и сега се хапят по д-то, че си нямат готино потниче Wink. Този път обаче съм решена на 100% да се сдобиа с твое произведение, че и за таткото смятам да взема Peace

# 221
Магазина го обмислям сериозно  Wink И без това трябва да се преориентирам с работата, това е идея. Ама ще трябва мнооого да кърмите и много да поръчвате, че иначе няма смисъл  Mr. Green

# 222
ми, ние ще подаряваме и на бременни приятелки, така че пак ще има оборот. Laughing
аз те подкрепям за магазина. Peace

# 223
магазинът е страхотна идея, ама да е онлине- моля!

# 224
  • Германия
магазинът е страхотна идея, ама да е онлине- моля!
мда, и да приема пейпал плащане от чужбинско и да праща навън до емигрантските кърмачки Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт