Нямаме ли зимни блузки?

• 20 690
  • 488
  •   1
Отговори
# 195
Ще има ново, споко  Wink
Най вероятно ще има по едно ново и по едно старо.
Ще пусна линк към темата за записване и в тази тема.

# 196
Шаманче, няма ли вариант да добавиш и още една от старите - Татко на кърмаче? Аз пропуснах тази версия за съжаление.
Що се отнася до новите - много са хубави, трудно ще избера, отивам да гласувам! Hug

# 197
Бети, нямам против, но определено повече от един - два мъжки варианта няма да правя. Добавих го "Татко на кърмаче" в албума, ето ти го и тук  Simple Smile

# 198
  • на плажа
 Щом има мъжки вариант - ще накипря таткото, защото той искаше, но не можа да си хареса от наличните. Най-му допадна 100% кърмаче, ама някой ще си помисли, че става въпрос за него  Mr. Green.

# 199
И аз искам "Татко на кърмаче"  Flutter
Ще изчакам да го добавите в анкетата и ще си изтрия предишното гласуване Simple Smile

# 200
  • На брега на морето
Надвам се приемате нови попълнения Hug   
Летните ги изтървах, но за тези и аз се нареждам на опашката.
Отивам да гласувам
П.П. Дизайна е страхотен newsm20 newsm20

# 201
Ей, това "Татко на кърмаче" е много хубаво! Тъкмо за нашия татко, който не можа да си хареса от другите варианти:)

# 202
Благодаря Simple Smile
Шаманке, страхотна си!

# 203
Благодаря  Flutter
"Таткото" вече е в анкетата, гласувайте.

# 204
нашият татко отказва да носи такава блуза- достатъчно бил се жертвал вече за каузата, защото бил един от тримата мъже на шествието на ССК през август и позволил да олепя семейният автомобил с надписи Аз подкрепям кърменето...дано е единствен с такова мислене

# 205
Ами не е. Попитах мъжа ми би ли носил тениска с надпис АЗ подкрепям кърменето, но той категорично отказа.  Crossing Arms

# 206
Гласувах за:
1. Лого Аз подкрепям...ново
2. При МаМа
3. Татко на кърмаче 
Ама много труден избор, те всички са много яки Mr. Green

# 207
Я да попитам за "татко на кърмаче". На нашия татко по принцип и картинката и надписът много му харесаха, но при предишното издание беше малко разочарован, че картинката е прекалено малка и не се разбира, а надписът трябва да се чете мнооого отблизо.
Та въпросът ми е има ли вариант тази картинка да стане голяма - т.е. да е отпред на тениската, а не горе вляво, както беше преди.

# 208
Изборът е много труден. Не мога да си избера само 3. Браво на дизайнерите.  bouquet

# 209
Цвета, принципно може, но повечето мъже предпочитат по малко изображенийце, по деликатно. За това беше така до сега.
afinora , дизайнерите съм аз. Задвам се, че съм ви затруднила  Wink

Общи условия

Активация на акаунт