Нямаме ли зимни блузки?

• 20 659
  • 488
  •   1
Отговори
# 270
И аз си бях харесала при МаМа за мен, мислех, че за майки Simple Smile

# 271
Извинявам се по горе доло до какъв срок ще са готови и ще ги получим ( 1м. ,2м.)за да знам кой размер да пиша за малката

# 272
Щото съм мнооого добра и отзЕФчива, ще сложа и един вариант МаМа за майки  Wink Ето на : http://iv4e.multiply.com/photos/album/5#25
Галя, окончателни цени ще кажа следващата седмица когато имам точни оферти

m_a_g_i_vs, да кажем след месец  Peace

# 273
Шаманке, страхотна си  bouquet
Благодарско за отзЕФчивостта Heart Eyes

# 274
Благодаря и аз Шаманката    Hug
Веднага се записах за блузка МаМа за майки и си коригирах поста трябвали да пиша на Микки на ЛС или тя още не е започнала списъка

# 275
И аз поръчах.  Grinning Благодарим на Шаманката.  bouquet
Нямам търпение да почнем да се киприм.

# 276
  • с трима мъже :)
Иве, на мен много ми харесват блузките и обмислям сега да поръчам три ма бебето, две за мен и една за таткото.

Имам едно МНОГО СЪЩЕСТВЕНО ИСКАНЕ, МОЛЯ И ДРУГИТЕ МАМИ ДА СЕ ИЗКАЖАТ - моля ви

Става въпрос за мъжката блузка. Според мене, по-готино става, ако картинката е по-изместена - да е по-отлявата страна (на лявата гръд) или по-отдясната. Вчера подарих на мъжа ми блуза, направена в една фирма, с наша снимка. Още като поръчвах казах да изместят снимката на дясната гръд, ама те я сложили в средата. Много е грозно така, наистина. Вгледайте се във всички мъжки блузки, които се продават - картинките, логотата и прочие, винаги са разположени на едната гръд. И е много по-стилно.

Виж, на майките и на бебетата ги центрирай, особено на майките, че ако изместиш тия нарисувани цици  Shocked

# 277
Галя, ще те натупам вече  Wink
Мъжките ги обсъдихме, искахте да са по големи и ако са така е по добре да са в средата. А повярвайте ми, местила съм всичко и по много, нещата ще ги направя така, както ще стоят най добре според мен, разбира се  Mr. Green

# 278
  • с трима мъже :)
Галя, ще те натупам вече  Wink

ОК, мила, няма проблеми, аз тогава не искам от мъжките - в средата определено е грозно.

Друго, за тази блузка М1 - стрелката може ли да я няма изобщо, защото сочи гъм главата, гърлото. Без нея се разбира, че става въпрос за циците. Или пък две стрелки, леко по диагонал. Наистина не съм имала време да го забележа това, сори Иве, ако искаш - остави си ги така. Ама кажи да зная от кои д апоръчвам, изобщо.  Peace

# 279
За 76-77кг мъж М или Л да взимам? newsm78

# 280
JeniB за моя на същите кг. поръчах  Л ,че поне със сигурност ще му стане  Peace

# 281
Докога е записването? Имам приятелка, която сигурно ще иска, но трябва да й кажа, да ги види и реши, и така.

# 282
 newsm44 толкова се радвам, 4е пак 6те има блу3ки.
Мъжо има претенция към цвета  Twisted Evil може ли да и34акам да го уто4ните и тогава да поръ4ам.
Много благодаря на вси4ки, които у4астват в ´прои3водството´ Шаманке,   bouquet

# 283
Linofrina , има време. Нямаме бърза работа  Peace
Иска ми се да уточним за размерите, до сега го мислех. Стандарта се оказа много разтегливо понятие и за това направих някои замервания. Резултата е това:
Трикотажна блузка(средно разтеглива) размер М:гръдна-40см.
дължина от рамо до подгъв-57см.
ръкав-56см.
от рамо до рамо-34см.

Тази блуза ми става и ми седи прилично опънато.
А сега ще направя нещо ужасяващо и ще си публикувам мерките  Mr. Green
Гръдна: 96
Талия: 80
Височина: 167
Тегло: около 60кг.

# 284
Шамане,  Hug , че си предостави мерките. Сравних моите с твоите и си корегирах  размера в поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт