Нямаме ли зимни блузки?

• 20 669
  • 488
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Браво за инициативата и труда!  Шаманката Hug
Не ми остава време да изчета цялата тема.
Предполагам някъде е коментирано, но не открих, затова моля кажете: как ще става доставката и плащането? Simple Smile

# 286
dolly , плащането става по следния начин:
Публиквам цени и сметка, по която се превеждат парите и за определен срок бързичко се събират от всички. Така правиме, защото нямаме оборотни пари и плащаме с това, което съберем.
После, когато блузките са готови, разпределяме ги по ник и град и се разпращат с куриери или пощи. За големите градове пращам всички на куп на един отговорник и там се организират срещи за раздаване. Ако има само един човек от град, пращам му ги лично.
По тоя повод пак да питам, Желаещ има ли да следи банковата сметка? Хайде помощнициииии!

# 287
И аз ще правя поръчки, но да питам: ако искам да добавя още поръчки да редактирам ли поста или нов да пиша, че сега ще поръчам, но ако ми изскочат още пари да поръчам още.

Шаманке, браво за труда ти!   bouquet

# 288
Хайде ще напиша едно съобщение до Микки да започне броенето от понеделник, тоест до неделя вечерта корекциите могат да стават и в темата. След това, моля корекциите да стават и със ЛС към Микки, защото тя няма как да следи вече записани неща.

# 289
dolly , плащането става по следния начин:
Публиквам цени и сметка, по която се превеждат парите и за определен срок бързичко се събират от всички. Така правиме, защото нямаме оборотни пари и плащаме с това, което съберем.
После, когато блузките са готови, разпределяме ги по ник и град и се разпращат с куриери или пощи. За големите градове пращам всички на куп на един отговорник и там се организират срещи за раздаване. Ако има само един човек от град, пращам му ги лично.
По тоя повод пак да питам, Желаещ има ли да следи банковата сметка? Хайде помощнициииии!
Интернет банкиране не става ли? Ако кажеш какво трябва да прави следящия, може и да се навия Grinning

# 290
  • Пазарджик

Аз вярно, че се позагубих, но то празници едно друго. Ама моля ви се, аз съм винаги на лице за каузата - направо си ме пиши по дефаут  Mr. Green

# 291
Мимс, те керо мучо  Hug Аз щях да те питам, ама все не те засичам на скайпа. Е пиша те! Само ми напиши пак сметката си на едно лс

# 292
  • с трима мъже :)
Аз мога да помагам, но в никакъв случай с банки, щото на работата ми е достатъчен стреса. Мога с колата нещо да свърша.  Peace

# 293
  • в шоки-land
при кого да си порьчам блу3а 3а мен и бебо? ( пак не ми идваха отговори по темата  tantrum, не е честно  Confused )....

# 294
И аз си предлагам помощта, но съм вързана с детето, ако е нещо, което мога да свърша от вкъщи, няма никакъв проблем.  Hug

# 295
блузките са страхотни,ама не видях цени и банковата сметка

# 296
  • София
Записвам се да следя ще кажете ли ориентировъчни размери на дамските блузи, че хич не знам какъв размер да поръчам за себе си...  Peace

# 297
Шамане върха си  Mr. Green за мен определено XS ще трябва  Embarassed
Аз съм 40 кг, 156, а гръдната обиколка е на изчезване  Mr. Green
Ако няма ще взема само за децата  Blush

# 298
Шамане за по големите кърмачета ще има ли блузки, Ива ми е 110 вече  Rolling Eyes, ако не ще я нагъна в една сто и четворка  Mr. Green Или ако трябва да я отбивам.  newsm78
Тъй, и понеже лятото с гръдна 103 влязох в М (това за ориентир на чудещите се), но на таткото ХL, каквото носи човека принципно, му беше огромна. Нека има в темата все пак размерите ширина и дължина, моля те!
Ще поръчам като видя цените.

# 299
Момичета кокичета, когато имам размери, ще публикувам, но за сега нямам. Още чакам разни оферти.
Мери, ще потърся 110, най много да е от друг вид, но ще намеря.
За цените и сметката, имайте търпение, ще кажа. Няма да са много по скъпи от миналогодишните.
amei , в темата за поръчки си кажhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=362270.0и какво искаш  , там е описано как точно   Peace
Ааа сега видях, че си се записала и си в Швейцария. Помисли какъв е най удобния начин за доставка, ако има по човек как да ги изпратя също може. По този повод, Пепеляшке, беше ме питала дали могат да стоят в къщи твоите неща, може разбира се, но пък и ти можеш да помислиш за някаква поща или човек за изпращане  Peace

Общи условия

Активация на акаунт