Нямаме ли зимни блузки?

• 20 694
  • 488
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Айде и аз да се наредя на опашката...  Heart Eyes Лятото изпущих да се наконтя с кърмаческа блузка, ама сега вече ще съм в час с новите модни тенденции  Grinning
Ама много труден избора. Обаче не можах да не гласувам за "Не са за игра".  Peace
Шаманката, страхотна си! Hug

# 241
И аз се нареждам за блузка. Имам фаворити и гласувах, но които и варианти да се изберат, ще си взема.
И на приятелки ще поръчам, че ме изядоха с парцалите дето не им се обадих за лятната колекция.

Специално за Шаманката, и всички които ще се включат в организацията и изпълнението  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 242
  • София
И аз се нареждам но тази ми е фаворит 100% Прелест - http://iv4e.multiply.com/photos/album/5/5#4

# 243
Момичета, имаме нужда от помощ! Някой да желае да се заеме с воденето на сметката, по която ще се превеждат парите?
Екселските списъци ще ги води Микки  Hug

# 244
Ето ви я и темата за записване. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=362270.new#new
Както ще забележите, някои решения са еднолични, но пък избора е голям. Не можете да се оплачете, пак склоних на повече варианти  Wink Който има въпроси или не се ориентира, да пита.

# 245
Ей, как ми се искаше да съм първа на опашката, ама имам да питам нещо Laughing
За тениските, ако са подобни на тези, правени преди, можете ли да ми дадете оринтир за размерите, поне на дамските? И също предполагам, че трябва да изчакам и цветовете, за да поръчам точно, нали?
(оф, капризи дамски, ама като сте се захванали с мадами и техните дрехи, така е  Blush)

# 246
Шаманче,можеш ли да ни кажеш някакви приблизителни цени,за да се ориентирам и да не се уливам много. Grinning

# 247
Шамане ще има ли този път истински S, че потника от лятото е М и ми е мноооооого голям  Blush
И още един въпрос детските ще имат ли копчета на рамото или на гърба?

# 248
Супер, можем вече да поръчваме.
Искам да питам колко ще струват, кажете някаква ориентировъчна цена. До 20лв, до 30лв за дамската? А детските? Че да реша 2 или 3  Grinning.

# 249
Шамане ще има ли този път истински S, че потника от лятото е М и ми е мноооооого голям  Blush
Аз пък лятото бях в 8-ми месец и потничетата ги бях оставила за след като родя  Simple Smile Да, ама не - "млечния бар" толкова се уголеми, че сега се чудя L ли да поръчам или XL  newsm78
И още да питам...мъжките пак ще са тениски, така ли?  Hug

# 250
Шаманче, не се отваря линка с моделите. в другата тема.  Rolling Eyes

# 251
  • София
Блузите като летните потници ли ще са или като детските блузки? Интересува ме дали може да се отпуснат. И кой размер носи човек, който е 110кг 180см?  Rolling Eyes

# 252
и аз да попитам: има ли срок (то е ясно, че има, но какъв е) за поръчка

# 253
Шаманче, верно, кажи някакви ориентировъчни размери - аз сега се зачудих, поръчах си М, дали не трябваше да си взема S. Не можах да разбера, свиват ли се или се отпускат  newsm78

# 254
А защо няма XS? Whistling Само бели са тениските нали или има и друг цвят?

Общи условия

Активация на акаунт