Нямаме ли зимни блузки?

• 20 661
  • 488
  •   1
Отговори
# 255
secret girl , размерите ще са максимално близки до стандартните по БДС, ще ги наглася да са по точни от предишните  Peace
Цветовете, ако ще има такива въобще, ще са светли и еднакви за всички Разбирате, че и цветове не мога да следя.
Цените, предполагам, че няма да надвишават много предишните зимни, но тази година е голям хаос и може да има повишаване. Със сигурност няма да надвишават 20 лв за дамските, а детските и мъжките се надявам да са около 10лв макс.
Ивиче, линковете са оправени  Peace
Скреч, този сезон ще потърся по стегнати материи, тоест да не се разпускат. До колкото те познавам, не си ти човека дето е 110 кг и 180 см., предполагам, че питаш за мъжа си и размера според мен е 3ХЛ. Поне моя носи толкова, а е малко по висок и по тежък.
Елеа Приблизително две седмици предвиждам  Peace

# 256
аз за блузката "при мама" мислех, че е за мами, а тя била за децата. Crazy
Марена с голям кеф си носи предишната блузка, даже каза, че Мис Ади от английския се зарадвала, като я видяла.ама, ако и взема "100% кърмаче" доста хора ще се втрещят. макар, че тя си беше такова като бебе Peace

така че пак ще има и за двете кифли по една. Grinning

# 257
  • Германия
Е как ги перете, че се уголемяват, моите не мърдат...още съм в чуденка за мен кой размер да взема
и...да се намери доброволка да ми ги получи...или Шаманке, да ги пазиш при теб, докато измисля как да стигнат до мен

# 258
Ако има XS аз от тях ще искам  Mr. Green

Ред_соня - моя бар и той беше големичък, ама вече сме в други габарити  Crazy
Летните, които взех също не мръднаха от прането  Simple Smile

# 259
да ориентирам- потник размер L  ми беше малък през лятото с гръдната обиколка от 100 см.
та- за зимна блуза ще си взема XL

# 260
Можете ли да ме ориентирате кой размер да си взема, около 55 кг съм, 164 см., бюстът ми не е огромен, най-много чашка С (обиколката да е към 90, най-много 95 см.). Колебая се между S и М.

# 261
  • София, Младост 2
М си вземи - аз съм по-дребна от теб, а S са ми твърде теснички и малки.

# 262
ако искам до добавя нещо към поръчката си - да си коригирам постът или да пускам нов- самостоятелен?

# 263
Благодаря   bouquet Много се чудих понеже S да не ми е голяма, М да не ми е малка, но щом S е тясна едва ли ще успея да вляза в нея.

# 264
Гледайте сега девойки, за размерите, миналите две серии дамските ги прави една фирма, сега надявам се да намеря по добър изпълнител и материал. Ще гледам и номерациите да са по точни. Миналите S и М бяха еднакви, не знам защо. За ориентир, аз съм 167 см. и съм около 60 килца. Самоопределям се за L размер, но и М ми стават. Та ориентирайте се по това, защото и аз по това ще се водя   Peace Когато имам реални кройки или блузки ще сложа по някоя мярка за сверка.
За корекциите по поръчките, най-добре е да пишете ЛС на микки когато има корекции за да е сигурно, че ги е нанесла във списъка.
Ивиче, по принцип печата "при мама" беше замислен като еднакъв за мамински и детски блузки. Но после реших, че така е по удачно. Но ако има други желаещи за дамска "при мама" да си казват, ще видим.

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 01:13 от Шаманката

# 265
  • с трима мъже :)
Гледайте сега девойки, за размерите, миналите две серии дамските ги прави една фирма, сега надявам се да намеря по добър изпълнител и материал. Ще гледам и номерациите да са по точни. Миналите S и М бяха еднакви, не знам защо. За ориентир, аз съм 167 см. и съм около 60 килца. Самоопределям се за L размер, но и М ми стават. Та ориентирайте се по това, защото и аз по това ще се водя   Peace Когато имам реални кройки или блузки ще сложа по някоя мярка за сверка.
За корекциите по поръчките, най-добре е да пишете ЛС на микки когато има корекции за да е сигурно, че ги е нанесла във списъка.
Ивиче, по принцип печата "при мама" беше замислен като еднакъв за мамински и детски блузки. Но после реших, че така е по удачно. Но ако има други желаещи за дамска "при мама" да си казват, ще видим.

Ми и аз си мислех, че е за майката  Shocked
Иве, абе ти си М, бе мила. Как ще си Л. Аз съм Л

# 266
Абе Л съм си, напоследък може и към М да клоня  (благодарение на jenny_b  Crazy ), ама съм още Л.
Галя, можеш да спреш анкетата. Стига толкова демокрация  Mr. Green

# 267
А за 50кг и 165см S ще ми седи ли по мен? Simple Smile

# 268
Ще ти седи  Simple Smile

# 269
  • с трима мъже :)
Прекратих я анкетата

Иве, пак не разбрах точните цени, а искам да ги знам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт