Нямаме ли зимни блузки?

• 20 684
  • 488
  •   1
Отговори
# 300
  • в шоки-land

amei , в темата за поръчки си кажhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=362270.0и какво искаш  , там е описано как точно   Peace
Ааа сега видях, че си се записала и си в Швейцария. Помисли какъв е най удобния начин за доставка, ако има по човек как да ги изпратя също може. По този повод, Пепеляшке, беше ме питала дали могат да стоят в къщи твоите неща, може разбира се, но пък и ти можеш да помислиш за някаква поща или човек за изпращане  Peace

пуснах 3аявка там, Шаманче, благоадаря  Hug Heart Eyes...ще видя кой ще идва насам да ги донесе, даже и на Пепеляшка те3и, от тук до Германия нама проблем да ги пратя....а може и да й ги 3анеса  Wink....а ако до тогава могатда нощуват при теб - данке  Hug Heart Eyes

# 301
Да попитам дали има яснота за цветовете, интересува ме най-вече за мъжките тениски, че мъжа ми е с претенцииц за цвят; за мен и малкия няма значение - ще ги носим независимо от цвета  Simple Smile

# 302
Ферди, цветовете на дамските ще са или само бели или нещо много светло. А мъжките, ами може да са черни, това е най лесния и чист вариант. Ако включа и различни разцветки просто ще лудна, така че бяло или черно.

# 303
ами той не носи бяло, черното ме устройва идеално, така че ако ще са черни ще поръчам и за него;
ще изчакам крайните варианти за цветовете и тогава ще поръчам,
а кога е крайния срок за поръчките

# 304
има време, поне още десетина дни.
Хайде, нека мъжките да са черни, някой да има възражения  Mr. Green

# 305
Ако са черни и изнамериш една 3ХЛ .. може и да включа и нашия тати  Mr. Green
Ауу.. извинете.. Редактирам се..  Embarassed

Имало 3ХЛ Simple Smile  Heart Eyes Как да не те обича човек  Mr. Green Че мислиш и за големите хора  hahaha

# 306
Щото мойто носи 4ХЛ, как да не мисля  Mr. Green Аз по скоро кльощавите мъже съм отрязала ако забелязваш  Wink

# 307
Ферди, цветовете на дамските ще са или само бели или нещо много светло. А мъжките, ами може да са черни, това е най лесния и чист вариант. Ако включа и различни разцветки просто ще лудна, така че бяло или черно.
дали има вариант детските да са бежови или нещо такова, че на белите много личат петната, а ,за да се запази картинката , не мога да пера на високи градуси?

# 308
galaUSA,изчисти си кутията,моля те! Praynig

# 309
дали има вариант детските да са бежови или нещо такова, че на белите много личат петната, а ,за да се запази картинката , не мога да пера на високи градуси?
Не мога още нищо да кажа.

# 310
Аз мъжката я поръчах за себе си, тъй като няма дамска "Аз подкрепям кърменето". Ще я нося някой ден като спра да кърмя.  Mr. Green

# 311
ААА Шаманчето не е честно всичко съм пропуснала  Embarassed

Моля те за малко информация какво става за да си поръчам знаеш ние сме 4 броя

За помощ в този сняг също нямаш проблем с колата знаеш

Ще чакам малко разяснение от кое може да се поръчва

за мъжките са много за черно

# 312
Шамане благодарско отново!  Hug
А мъжките тениски ли ще са или блузки с дълъг ръкав?

# 313
  • Карлово
Моля, от днес, ако решите да коригирате поръчката си, не редактирайте стария си постинг, а напишете нов! Или ми изпратете ЛС!

# 314
malkataeliza , ти си ветеранка, бе душа, що ме питаш изобщо как става  Mr. Green Виж в първия пост на темата за записване, пише си всичко почти.
lubopitko , по принцип не е проблем ако много държиш да ти сложа печата от мъжките на дамска, детска и т.н. блуза. Но за да няма хаос и грешки, пиши ми на ЛС какво да бъде. Това важи за другите, които биха искали нещо подобно. Ще ви кажа дали може да стане.
Мери, мъжките ще са се тениски класически с къс ръкав. Ако трябва и мъжки да търся кой да шие...няма да оцелея

Общи условия

Активация на акаунт