***Обучение за доброволни консултанти по кърмене в София***

• 21 401
  • 430
  •   1
Отговори
# 60
Ехаааа  Crazy
Ама как го обясняваш  Mr. Green Направо си го представих  Laughing
 Hug

За всеки случай ще си имам "Обади се на приятел" на стендбай  Joy Че веднъж ме спасяваха в София.. Да не се загубя пак в нищото  hahaha

# 61
    На мен и това обяснение нищо не ми говори. Mr. Green Mr. Green Mr. GreenРадвам се,
че ще съм с Gerit0  Heart Eyes от Пазарджик, та разчитам на нея. Peace Аз ще съм и като багаж, който ще "мъкне". Joy

hedra, надявам се да си получила ЛС-то ми и да си ме записала в графа "луди кърмачки". Heart Eyes

# 62
  • София, Младост 2
Всички съм ви записала, независимо дали съм ви отговорила или не Hug Записани, нумеровани и прошнуровани ви държа в папка с данните, които сте ми изпратили Mr. Green
И тези, дето още се помотват и не са ми изпратили имена и координати, и тях съм ги записала - да се червят само с форумските си никове Twisted Evil

# 63
  • София
  Хедра би ли обяснила отново какви ще са ни задълженията след евентуалното завършване на курса? Задължително ли е присъствието в кабинета или може да се дават само консултации по телефона например или посещение по домовете в околните квартали при нужда? Това във връзка с въпрос от моята приятелка за която споменах, но мисля че и за останалите ще е интересно, това което се очаква после от нас като отплата  Simple Smile

# 64
  • София, Младост 2
Задачите са да се оказва помощ на майки по какъвто начин е удачно - по телефона, на мейл или на живо, ако ситуацията го налага и да се преценява кога е нужно да се намеси лекар. Водят се записки за майката и проблема и накратко каква информация сте дали и периодично ги препращате за статистиката. Естествено, задължение е и това да се предоставя адекватна информация и да се търсят справки, ако ситуацията го изисква.
В кабинета е полезно да се ходи понякога, защото дава практически наблюдения и опит, но съвсем не спада към задълженията, а е просто допълнителна екстра, която е на разположение за който се интересува. Според досегашния опит е полезно човек да отиде, придружавайки майка, с която вече е работил по телефон или мейл, но се налага лекарски преглед - така може да види и да чуе още подробности и да научи повече. Не винаги се получава, естествено, предвид колко човека има да се координират (лекар, майка, помощник и прилежащите деца), но е интересно и полезно да се прави, когато е възможно. Т.е. това пак е към екстрите, а не към задълженията.

# 65
Побут! Mr. Green

# 66
Задачите са да се оказва помощ на майки по какъвто начин е удачно - по телефона, на мейл или на живо, ако ситуацията го налага и да се преценява кога е нужно да се намеси лекар. Водят се записки за майката и проблема и накратко каква информация сте дали и периодично ги препращате за статистиката. Естествено, задължение е и това да се предоставя адекватна информация и да се търсят справки, ако ситуацията го изисква.
В кабинета е полезно да се ходи понякога, защото дава практически наблюдения и опит, но съвсем не спада към задълженията, а е просто допълнителна екстра, която е на разположение за който се интересува. Според досегашния опит е полезно човек да отиде, придружавайки майка, с която вече е работил по телефон или мейл, но се налага лекарски преглед - така може да види и да чуе още подробности и да научи повече. Не винаги се получава, естествено, предвид колко човека има да се координират (лекар, майка, помощник и прилежащите деца), но е интересно и полезно да се прави, когато е възможно. Т.е. това пак е към екстрите, а не към задълженията.

Значи общо взето каквото си правя и досега, ама с кетап? Тъй ли  newsm78 Демек - легализирано и се предполага, че повече ще ми вярват  Mr. Green

# 67
  • София, Младост 2
Значи общо взето каквото си правя и досега, ама с кетап? Тъй ли  newsm78 Демек - легализирано и се предполага, че повече ще ми вярват  Mr. Green
Точно Peace И подплатено с повече знания, все пак - всеки от нас винаги има какво повече да научи, и като теория, и като хитринки и хватки Grinning

# 68
Точно Peace И подплатено с повече знания, все пак - всеки от нас винаги има какво повече да научи, и като теория, и като хитринки и хватки Grinning

О, несъмнено!!!

А знае ли се вече датичка  Simple Smile

# 69
  • София, Младост 2
Обсъждат се 24 или 31 - със сигурност ще е събота, само един ден в месеца, занятията ще са от 10.30 (за да могат пътуващите майки да стигнат дотук) и ще продължават до около 15-15.30ч максимум, за да не става трудно за децата и за да може да се приберете спокойно обратно. Сега само чакаме окончателно потвърждение коя от двете дати ще е - като разбера, ще пиша Hug

# 70
  • София
  Аз още отсега да си кажа, че ако е на 31 януари няма да мога да присъствам. Кой ще води лекцията?

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 07:31 от Aila

# 71
Ех.. аз се надявах да е на Антоновден.. че да ви почерпя подобаващо  Mr. Green

# 72
а дечицата дали е уместно да си водим-може би,ако си посукват денем newsm78
то моето вече не посуква през деня и мисля таткото да си се справя с него,пък и нашите софийски роднини ще се радват да му се порадват,докато аз съм на обучението Grinning
иначе аз винаги съм готова да си доведя хлапенцето и да се похваля с него Laughing

# 73
  • София, Младост 2
Майките с по-малките дечица, които кърмят често, естествено си взимат децата с тях - също и който няма под ръка гледачи. Няма никакъв проблем децата да са на линия - но не е задължително, ако и ти, и детето ще се чувствате по-добре то да не присъства на обучението. На първото обучение се  е случвало майките да дойдат с децата, а по някое време да се появи татко или баба, който да ги вземе - както и обратното, да дойдат без детето и по някое време някой да го доведе. Изобщо всякаквите варианти са ок Hug
Духи, че ти пак може да почерпиш, като имате повод, дори да не е на деня - почерпки приемаме всякакви Mr. Green Носете си храна и вода и за вас, не само за децата - огладнява се и определено се ожаднява Mr. Green

# 74
Ама веднага ще забъркам накоя торта, да не мислиш  Naughty
Хм.. почвам отсега да мисля идеята  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт