Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за участие в обучението за консултант по кърмене?
Къде ще се проведе обучението и колко дълго ще продължи?
Какви са опциите за участие, ако трябва да пропусна някое от занятията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за участие в обучението за консултант по кърмене?
Изискванията за участие в обучението за консултант по кърмене включват: личен опит в кърменето от поне 9 месеца, желание да се научите и подобрите уменията си по кърмене и комуникация, както и способност да отделяте време за работа с други майки и балансиране на семейния живот, работата и подкрепата на кърмачките.
-
Къде ще се проведе обучението и колко дълго ще продължи?
-
Какви са опциите за участие, ако трябва да пропусна някое от занятията?
-
Каква е цената и кога започва обучението?
-
Каква е темата на първата лекция?
Ако имате желание да придобиете основни знания и умения за кърменето, да помагате на кърмещите майки и бебета да започнат по най-добрия начин и да преодоляват трудностите, тогава сте добре дошли 
През ноември започна обучение по същата програма на майки-лактивистки във Варна, което се надяваме да завърши до лятото и там също да започне да функционира кабинет по кърмене и мрежа от доброволци.

да уча винаги 
Мен пътя не ме плаши, това ми е последния проблем.. София ми е квартално по магистралата
.. правила съм си жрък-прък до къде по-далечни детсинации.. ама бяхме младииии
(макар че за малко да приема работа в софия, което пак щях всеки ден да го пътувам.. )..