***Обучение за доброволни консултанти по кърмене в София***

• 21 401
  • 430
  •   1
Отговори
# 15
 Peace
Вдигам ръка и аз за каузата

# 16
Гери, всъщност няма лошо, че си от Пазарджик. Въпросът е да не "увисне" обучението ти. Т.е. ще е добре да си поговориш с д-р Попиванова какви са връзките й с нейни колеги в Пазарджик и евентуално какви биха били възможностите да се работи там по проект за такъв кабинет Peace
Добре дошла си Hug

# 17
  • В офиса
Записвам се да следя темата. Ако часовете са ми удобни, ще се включа с голямо желание. Кърмачески стаж имам и да раздавам (тотал до момента - 4 г. 8 месеца, и ще расте Simple Smile)

# 18
  • София, Младост 2
Тинкърбел, не знам дали видя нагоре - децата си вървят с майките, така че се избягват проблемите за осигуряване на гледачи за бебетата.
Гери, в Пазарджик няма кабинет по кърмене (и вероятно няма да има в обозримо бъдеще), но това не означава, че не можеш да си от помощ за майките в града Hug Ако пък има и някой лекар-ентусиаст, ще можете да работите чудесно Grinning

# 19
  • София
  Хедра има ли проблем да запиша една майка от квартала, която е кърмила каката, а сега кърми втората си дъщеря вече близо три години. Странното е, че не е от нашия форум, тоест не чете и не пише тук, въпреки че отскоро има и нет. Притеснява се да споделя, че още кърми и май само пред мен го казва, защото не е срещала други толко дълго да кърмят, а останалите я гледат странно  Simple Smile Днес я успокоих, че познавам много по-дърти кърмачета  Simple Smile

# 20
  • В офиса
Бебетата хубаво, но почти двегодишните дивчовци като моя син, или Ангел на Мактуба, не е ясно дали няма повече да пречат. Пък ако можем да доведем и по-големите деца, ехеее Simple Smile

Всъщност моите съображения бяха да не съм служебно натоварена (дано не!:)

# 21
Тинкърбел, аз точно затова ще го остая моя.. Че и по пътя ще ме побърка, камо ли там.. Не мога да си го представя това мероприятие с него.. Още повече, че е повече е просто палав..
Хедра, чакаме дати  Hug Нямам търпение вече  Mr. Green

# 22
  • София, Младост 2
  Хедра има ли проблем да запиша една майка от квартала, която е кърмила каката, а сега кърми втората си дъщеря вече близо три години. Странното е, че не е от нашия форум, тоест не чете и не пише тук, въпреки че отскоро има и нет. Притеснява се да споделя, че още кърми и май само пред мен го казва, защото не е срещала други толко дълго да кърмят, а останалите я гледат странно  Simple Smile Днес я успокоих, че познавам много по-дърти кърмачета  Simple Smile
Няма никакъв проблем, стига майката да иска да се занимава с пряка работа с други кърмачки - това е важното. Всички можете да разпространявате информацията за обучението извън форумите - няма ограничение участващите да са форумци.
Тинкърбел - на първото обучение повечето дечица бяха над 1г възраст и не сме имали проблеми. Всички седят и си играят в средата, като на ЛЛЛ-срещите - майките си наблюдават децата и се грижат за тях при нужда. Обикновено много хармонично вървят работите Grinning

# 23
Аз сигурно ще съм без Ангел, със сигурност концентрацията ми без него е по-висока...  Simple Smile

# 24
Момичета, инициативата ви е чудесна!   bouquet

И аз бих искала да се присъединя, защото знам колко е важна подкрепата от майки за майки. Кърменето е една от любимите ми теми и едно от любимите ми занимания вече 3 години почти без прекъсване (над 2 години с баткото и 10 месеца с бебето)  Grinning Бих направила всичко, което зависи от мен за да помогна и на други майки да преживеят магията.

Това как най-добре да се поднася информацията ще ми бъде много полезно и на мен.
С нетърпение очаквам да уточните датите. Уикендите ми са натоварени напоследък, дано да успея да се включа!

# 25
  • София
Hedra, искам и аз да се запиша. Имам 25 месечен опит.  Peace Да ти пускам ли инфо на ЛС?

# 26
Тъй като видях Айла и Духи-Пухи в списъка с желаещите да кажа, че обученията за ЛЛЛ лидер и това на Хедра и д-р Попиванова към НКК са несъвместими  Cry

Хедра да ви обясни по-подробно пак, но общо взето  имам някакви разминавания и д-р Попиванова е на мнение, че не може да си хем лидер към ЛЛЛ,  хем консултант към НКК и трябва да изберете едно от двете  Tired

Хрис, няма ли шанс да отпадне това като изискване  Praynig

Няма никакъв проблем, стига майката да иска да се занимава с пряка работа с други кърмачки - това е важното. Всички можете да разпространявате информацията за обучението извън форумите - няма ограничение участващите да са форумци.
Тинкърбел - на първото обучение повечето дечица бяха над 1г възраст и не сме имали проблеми. Всички седят и си играят в средата, като на ЛЛЛ-срещите - майките си наблюдават децата и се грижат за тях при нужда. Обикновено много хармонично вървят работите Grinning

Аз да потвърдя същото, колкото и да не вярвах нашите дечковци също си играха и се занимаваха много хубаво по време на обучението във Варна, няма проблем да сте с децата  Peace

# 27
Наистина моментът с преплитането на интересите е малко неприятен Rolling Eyes
Тъй че наистина е добре да имате реална предства, с какво точно ви се занимава Peace
Защото така или иначе нужда от хора с по-задълбочени познания има винаги. И едното, и другото обучение предполагат отдаденост и познания, както и придобиване на различни умения с времето...

# 28
  • София
Записвам се да следя темата, все още кърмя и бих искала да помагам, но не зная дали ще мога да се включа заради служебната ми натовареност /иначе Анна мога да си я взимам с мен, не вярвам да ми пречи/, така че, като се детайлизират нещата, ще реша окончателно. Ако ме искате, разбира се Grinning.

# 29
Въпрос: Трябва ли да си имам педиатър, с който да съм се разбрала? В смисъл после как става на практика  newsm78
Ей таз част малко не ми е ясна  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт