Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за участие в обучението за консултант по кърмене?
Къде ще се проведе обучението и колко дълго ще продължи?
Какви са опциите за участие, ако трябва да пропусна някое от занятията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за участие в обучението за консултант по кърмене?
Изискванията за участие в обучението за консултант по кърмене включват: личен опит в кърменето от поне 9 месеца, желание да се научите и подобрите уменията си по кърмене и комуникация, както и способност да отделяте време за работа с други майки и балансиране на семейния живот, работата и подкрепата на кърмачките.
-
Къде ще се проведе обучението и колко дълго ще продължи?
-
Какви са опциите за участие, ако трябва да пропусна някое от занятията?
-
Каква е цената и кога започва обучението?
-
Каква е темата на първата лекция?

Сега ще те поправя, че си присъствала
за лекторките и организаторките) и дано става все по-хубаво като се опознаем и овладеем силата си да "помагаме".
На тези които са искали но не са успели да записват, мога да предоставя преписани моите доста изчерпателни записки (аз така обичам
) По време на лекцията умишлено страних от всички, защото детенце тъкмо се разболя и ме беше страх да не заразя някого, сега вече оздравя, но внимавайте че вирусите са страшнички
Накрая исках да се обърна към една от майките (дано прочете това, че не запомних име/ник), която се оплака от трудности с приспиването на момченцето си - имам един трик на ум, но нека ми пише за да й обясня. Целувки на всички, щастливи кърмачета и здрави дечица!