***Обучение за доброволни консултанти по кърмене в София***

• 21 401
  • 430
  •   1
Отговори
# 120
  • София, Младост 2
Планът е юни месец да е изпита Grinning
Скоростта си зависи от всички - ако се работи стегнато, експедитивно, по същество и без отвличане в безкрайни странични разговори и разкази кой кога какво и коя позната как направила, ще се вместим в срока. Време за разкази също е предвидено, те са вместени в определени групови задачи - така че всеки ще може да разказва, когато е времето за това Grinning
Абе ще се запознаете утре с даскалската ми физиономия, както се усеща от днешните ми постинги Twisted Evil Mr. Green (няма друг начин - строга организация със спазване на определени правила ще е абсолютно необходима, ако наистина искаме да вървят нещата в такава огромна група).

# 121
  • София
   Значи на изпита ще съм с бебе  Heart Eyes Тъкмо ще съм си припомнила практическата част за малко кърмаче  Simple Smile

# 122
много благодаря за отговора Simple Smile

# 123
И аз чак сега видях темата...
Ще се опитаме утре да сме на време в Майчин дом, макар, че не успяхме да се запишем, дано не ни върнат....

# 124
Искам да благодаря за лекцията днес  Grinning Беше много полезно и интересно, така че времето мина неусетно. С нетърпение очаквам следващия път   bouquet

# 125
И аз се радвам, че дойдох. Много ми беше интересно, приятно и поучително, тръгнах си обаче малко изморена - явно съм забравила как протичат лекциите..../остарявам.../ По принцип на мен ми беше помогнато и единствената подкрепа и разумна помощ , която получих навремето при започването да кърмя беше от форума. Отново ще изкажа благодарност на Мери!

# 126
  • Пловдив
Тази година ми е непосилно да участвам в обученията за доброволни консултанти. Дали догодина ще има пак?

# 127
И аз чакам с нетърпение следващия път  Heart Eyes
А моето сефте оставено кърмаче-диваче е било мноооого послушно  Mr. Green .. дали да не го оставям по-честичко  Joy

# 128
  • sofia
май всички много ни е заредило днешното занимание  Grinning
duhi_puhi, въобще не бих се чудила за оставянето на кърмачето  Mr. Green

# 129
И на мен много ми хареса! Много приятна атмосфера + чудесно поднесена информация   bouquet

# 130
Страхотен ден, изпълнен с много положителни емоции. Heart Eyes
Групата от Пазарджик е очарована. Peace
Информацията, поднесена от д-р Попиванова, беше на достъпен език. Peace
Хедра е страхотна! Peace
Абе, всичко беше супер! Hug
Очакваме с нетърпение следващата лекция! Peace

# 131
хех, моето разбойниче също е било много послушно целия ден  Simple Smile  А кака му попита дали следващия път може да дойде и тя.
Благодарности за организацията!   Hug

# 132
Благодаря! Беше многоооого приятно и много полезно Hug

# 133
Вчера беше чудесно!
Останах много доволна!

А и малката много е слушала баба си:D

# 134
Мили момичета, искам да питам дали е възможно да се определят по- конкретно лекциите през идните месеци?
В смисъл такъв - разбрахме се, че следващата лекция ще е на 21.02.2009г., но мен е интересува в по-дългосрочен план - за месец март например тлябва да си направя планове, имам пътуване, дежурства на мъжа ми / нали ме "извозват" до София и т.н.
Съгласни ли се да начертаем по- дългосрочно плана за лекции, поне с един - два месеца напред. Или пък примерно да се знае, че всяка последна или предпоследна събота на месеца, ще има лекции? Разбира се, че всичко зависи най - вече от лекторите и първо с тях трябва да се съгласува това мое предложение.
Вие какво мислите по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт