Коледа е тука,а Новата година на ЛЮЛИН на вратата чука

• 15 900
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
  • София
мама Саша,аз бях и на двата,но явно не е имало кой да ни запознае Rolling Eyes

# 121
Мама Саша, привет, как е Мими, свикна ли с яслата?
Елка-Зелка, беше питала къде сме, че спират тока често. Имам "удоволствието" да обитаваме високите блокове зад булеварда, по който се движи тролей 6 към последната си спирка, с изглед към полето и Филипините, разбирай Филиповци, които не са включени в ТЕЦ. Явно и поради тази причина по празниците редовно се претоварва мрежата и сме без ток. #Cussing out
Дамаянти, и аз съжелявам, че не успяхме да се запознаем на маскарада, но си направила страхотни снимки. Поздравления и благодаря.  bouquet
Къде сте момичета? Новата година почти дойде, а ние не сме и преполовили темата. Дайде да я изпишем, че да си спретнем нова следНовогодишна. В тази връзка ето нещо за разбуждане по темата:

# 122
Елке,тоя малък го сложих да не бие на очи Grinning

# 123
  • гр.София, далече, далече на Запад
Ти кат ги слагаш малки, я виж Миана къв засукан го е сложила я Joy
Как сте момичета, кой къде е по нова година?

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 20:02 от zitta

# 124
  • София
Е, кво да не бие на очи,той направо ми ги извади,докато се цъклех Blush,този на Миана не мога да го видя,имам само хиксче,може би е цензуриран Crazy
Аз още нямам планове за 31-ви,чакам предложения Wink.Както върви,май ще сме си вкъщи,пак.Но се замислям,дали тази година да не отидем на площада Rolling Eyes,въпреки че,в тази навалица.....,пък и студено....,а сигурно и ще има някои дрогирани тийнейджърчета покрай мен, Thinking не знам....
Видях го този от Миана............ Whistling

# 125
добро да е  Hug

на Нова година сме в Бутунец,при кръстниците на детето.За него има котка там и ще има с какво да играе Mr. Green.В 20:30 е труп де,мам все пак...Ели,аз не бих отишла на площада по същите причини,но ти си знаеш най-добре

# 126
Здравейте,момичета  Peace
Честита  Коледа -много здраве и късмет ви желая  Hug

И ние бяхме там-на карнавала-но за жалост с никой не успях да се запозная от вас.С Дамаянти ,Рада,Йони,Правда и др.се познаваме от преди.Но с Деси ,Елка зелка и повечето от вас не се познаваме.

Видях в снимките на Зитта,че случайно и ние сме попаднали зад кадър.Вдясно отзад с очилата и светлата блуза съм аз,а малко зад Ангелчо на Йони е моят Боби гледа с интерес към фотоапарата.Laughing Shocked
 А отзад вляво също гледащ с интерес е Криси на мама Мими-Криси.

А "Мечо пух " беше точно зад нас седнал,но като не се познаваме....  newsm78
Надявам се да си организираме една среща да се запознаем.Че дори по улиците може да се разминем и да не се познаваме.

Весело посрещане на Новата година   Hug

# 127
  • София
Добриутро!Десиии,кво шоколадче си сложила,мръсница такава Whistling
Ще ходим може би в сестра ми на гости утре.

# 128
браво
а кога ще си спретнем среща?След 5.01,но казвайте кога ви е удобно и ще пусна анкета-вече знам как да я направя в същата тема Blush

# 129
  • София
Привет!  Hug
МианаНиа, да, Мими свикна с яслата, но вече месец си е вкъщи, заради прекарана вирусна пневмония...
Вие как сте? Къде сте приети или още се гледате вкъщи?
елказелка, аз бях с двете принцеси - едната в розово /най-високата фея/, а беба беше в лилаво с наметало и шапка на магьосница, повечето я мислеха за младеж, а тя от своя страна не се отлепяше от мен. Има ни на някои снимки  Flutter
За НГ нямаме никакви планове, но ние често решаваме нещата в последния момент, та още не знам къде ще сме  Crazy

# 130
  • София
мама Саша,сещам се за лилавото видение,май. Hug
Аз целия януари съм отпуска,так че,когато кажете Wink

# 131
ставайте,проспахте старата година  Naughty
Приятно изкарване!!!!!!!!

# 132
  • София
Аааааа,не,не спим Crossing ArmsДо сега правих мекици.Сега ще ходя на пазар,и после ще се приготвяме за довечера PartyВесело изкарване и от мен Hug

# 133
Наистина е много пусто тук, явно всички са на път или се подготвят за празника.
Ние за първи път откакто се е появила малката ще я оставяме да спи през нощта при баба и дядо, дано се получи, че ще се събираме с приятели довечера.
За срещата, и аз съм отпуска януари, така че е удобно, когато кажете. Ако искате може след именните дни -6,7 януари, примерно на 8 януари, че през уикенда всички клубчета са заети с РД.
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2009 ГОДИНА НА ВСИЧКИ!

# 134
  • София
И аз не спя, добър ден. Сложих капамата, сега ще меся баницата, че довечера сестра ми и домочадието и са ми на гости  smile3511, а тя е от капризните  smile3506.
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА И ДАНО ТЯ ДА Е ПО- ДОБРА ОТ СТАРАТА!

Общи условия

Активация на акаунт