Коледа е тука,а Новата година на ЛЮЛИН на вратата чука

• 15 904
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Весело посрещане на новата година на всички - да бъдем живи и здрави, а останалото ще се нареди някак си!

# 136
  • София
И аз не спя, добър ден. Сложих капамата, сега ще меся баницата, че довечера сестра ми и домочадието и са ми на гости  smile3511, а тя е от капризните  smile3506.
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА И ДАНО ТЯ ДА Е ПО- ДОБРА ОТ СТАРАТА!

Shockedтака ли ще си говорим???? #2gunfire,ей това,знам че го обичаш hahaha
За събирането,може и на 6-7,особено,ако си имаме именячка да почерпи Wink Laughing
Хайде,догодина пак,освен ако някой не ме провокира да пиша по-рано Rolling Eyes

# 137
Весело послещане наНовата година и от мен.
Ние ще сме си в къщи, нашите са тук и така. Преди да родя Йони купоните бяха у нас, но откакто се появи той на никакви купони не ходим, както и у нас не идват. Скучни сме с тези деца и си лягаме рано с тях. А и мъж ми утре е първа смяна на работа, ще пътуват 3 трамвая 8-мици и той ще е един от тримата.

# 138
  • София
Весело посрещане на Новата Година.

И ние сме сами с дребната у нас. Баща и сега я приспива, ще видим как ще продължи вечерта...

Дано не се стряска от бомбичките само.

# 139
  • София
Честита Нова Година!
Много здраве и късмет,любов и щастие!  bouquet

# 140
  • София
Честита нова година и от мен!Пожелавам ви много здраве и щастие Hug

# 141
  • София
ЗА МНОГО ГОДИНИ МОМИЧЕТА!!! ЗДРАВА, СПОРНА И КЪСМЕТЛИЙСКА ГОДИНА ЖЕЛАЯ АН ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА!!!

# 142
Ч.Н.Г.!!!Пожелавам ви много спорна и успешна 2009г.!Много здраве,щастие и любов на всички!!!

# 143

Честита Нова Година.
Много късмет и здраве през предстоящата година.

# 144
  • гр.София, далече, далече на Запад
Ей много спинка този народ бе Laughing
ЧЕСТИТА НОВА 2009г. момичета!
Пожелавам на вас и на близките ви на сърцето хора най - вече здраве, щастие, пари и сбъднати мечти!
Пожелавам ви още новата година да бъде много по успешна от старата, изпълнена с много положителни емоции и детски усмивки!

Ние сме вече на линия, току що се прибрахме!Така че сме първи писти за срещичка.Дейзи много ме е яд, исках да снимам максимално дечица от нашият форум и дори приканих тези около нас да се снимаме всички.Моля за следващата среща всички да си признаят като Деси, от пръв поглед я познах и нали не съм срамежлива Laughing директно при нея се лепнах Mr. Green
Спирам за сега, ще ви пожелая хубава и спокойна нощ, ако има сред нас именници да се чувстват поздравени и да не се покриват ада почерпя Mr. Green

# 145
Честита Нова Година! Много здраве, щастие и късмет на всички!

# 146
  • София
Добър ден!Хайде, ставайте вече Whistling
Някой да сипва кафето Wink

# 147
  • гр.София, далече, далече на Запад
Чакай че ми спря дъха Joy
Ако и акъла ми е тук, да пусна по кафенце а Ели Mr. Green

Уххх и нещо за разхлаждане на страстите ли да дам hahaha

# 148
  • София
Ми,то си е време вече Rolling Eyes

# 149
И от мен - ЧЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНА!
С пожелания за много здраве, любов и късмет да има през цялата нова година!
На именниците от вчера, ако има такива малки или големи - също честито!

Моята сладурана така се въодушевила, че е при баба и дядо, че не искала да заспива. Съответно като почнали гърмежите и фойерверките съвсем пощуряла от кеф. Та е посрещнала и тя Новата година. Заспала чак след 12 и 30ч. на 31, а на 01. станала в 8 за радост на баба и дядо. Ние също си изкарахме добре. Ама от Филиповци добре се бяха заредили с "техника", направо си беше като заря.  Rolling Eyes То може и откъм Люлин да е било така, но нашите прозорци гледат в другата посока. Embarassed
Да почерпя към кафенцето по едно виртуално парче баница, че й късметчета има:
www.banici.net

Общи условия

Активация на акаунт