Коледа е тука,а Новата година на ЛЮЛИН на вратата чука

• 15 908
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Мама Саша, честита ти рожденничка!
Пожелавам от все сърце на Мими много здраве, усмивки, веселие и щастливо детство!

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 166
  • София
Честит рожден ден на малката Мими,да расте умна и красива!Честит празник на мама Саша  bouquet
Добра новина-яслата работи Party,сутринта на бегом го изпратих Камен Mr. Greenе,малко ми беше мъчно,ама ще ми мине.Опитах се да го регистрирам за детската градина,ама не знам,аз ли съм тъпа,или те newsm78,нещо не мога да схвана как става номера.
zitta,мила,ако можех с удоволствие щях да взема някое и друго килце,виж,за Деси,малко още и остава да надебелее Mr. Green
Ето нещо за работещите,по-официално Wink
Хайде и кафето

# 167
аз отслабвам Confused от 47 кг. съм станала 45 кг

# 168
  • София
Честито на Мими!
Да расте здраво и щастливо детенце!

елказелка,кое т затруднява в регистрацията,ако мога да помогна.Аз регистрирах Мими,но явно на градина там няма да тръгне-навсякъде е около 20 в резервите.Само в една градина е на пето място,което ми се струва много странно.Градината се казва Иглика в Люлин5...ако някой знае нещо за нея?

# 169
  • София
Деси, не се притнеснявай! Аз с Мими много свалих за първото тримесечие. Доки ме успокои да не се притеснявам - бебето е добре, организма се настройва  Wink Мисля, че не трябва да се тревожиш излишно, питай и док за успокоение. Кога си на преглед?
Валенце, Иглика е в 4-ти, Мими е там, Криси пък я завърши. Аз съм много доволна.  Peace

# 170
утре съм на преглед и записване като бременна Sunglasses

# 171
  • София
Деска,с Камен и аз отслабвах,след третия месец започнах да качвам,в деветия,бях качила 8кг,а с Оги бях качила 20 Shocked
Валенце,мисля,че успях да се справя,утре за по-сигурно обаче,ще отида до градината,да говоря с директорката.

# 172
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИМИ!!! ДА Е ЗДРАВИЧКА И ПЪЛНА С МНОГО ЕНЕРГИЯ!!! МАМА САША ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Да не ви казвам аз колко качих с Митко, че ще се изплашите - 22 кг. Embarassed, но още на втората седмица след раждането нямаше и помен от тях Laughing
Ели
доколкото знам имаш възможност да регистрираш с "предварително записване" малкия и в ЦДГ и като навърши 3 г. автоматично ще го включат в списъците.
Валя 20 резерва си е направо супер особено ако сега си я регистрирала малката. Дано имате шанс Praynig
Митко тази седмица го оставих вкъщи няма да ходи на ясла още са сборни групи и от понеделник отива, а аз се връщам на работа. Да ви кажа така съм отвикнала. Не знам как ще издържа на едно място 8 ч. newsm78

# 173
  • София
Привет!

Честит РД на малката Мими, да е жива и здрава!!!

Деси, и аз отслабнах много първите 3 месеца, нормално е...

Иксам да заведа малката на Храбрия шивач. Това е приказаката с която се приспиваме вечер, а и Йоанка я знае наизуст и я разказва. От къде да купим билети и дали може преди постановката точно, че не знам да не изникне нещо в последния момент.

# 174
  • София
Билети се купуват на място преди постановката.

# 175
  • София

Валя 20 резерва си е направо супер особено ако сега си я регистрирала малката. Дано имате шанс Praynig

ами да ти кажа не е точно така.20 в резервите ако е за първа група е супер.Но за втора група,за която ние кандидатстваме не е така.Все пак това си е вече оформена група от деца,надали някое ще се откаже.ако е за първа група впоследствие всяко дете отива в градина,в която има по-голямо предпочитание.Но тръгне ли веднъж там надали ще се измести само за трета група.

# 176
много спите,ей! WinkЯ ставайте веднага Naughty

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 09:51 от [x] `Деси`

# 177
  • София
Камен е болен Confused,вчера на обяд в яслата е вдигнал температура,нощес също,днес ще го водя на лекар.Нищо друго му няма,нито кашля,нито сополи има,ще видим какво ще каже лекарката.Цял месец чаках да го пратя на ясла,един ден ходи и сега пак вкъщи.Егати каръка съм аз.
Да се похваля,днес може би ще си направя татуировка Party,в един часа отиавам,та следобед може да съм нарисувана Flutter

# 178
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ ДНЕС! ДА СА ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ!Специални поздрави за Дани / dgudge/ и Бояна на мама Валенцето!

Фъстъчка, и аз имам желание да отидем на постановката в неделя в 11, не че и в събота не звучи интересно, но е малко вероятно да успее да се наспи добре до 16ч. Така че ако и времето позволява и сме здрави, сме там.
Елка-Зелка, дано Камен се оправя бързо. Успех с татуировката!
Мама Мони, успех с работата! Ако видиш, че не ти понася винаги може да действаш за второ бебче и да си останеш още вкъщи! Simple Smile

# 179
  • София
MianaNia ,благодаря за поздравленията! Hug
Ние обаче празнуваме на 29март.Още на кръщенето на Бубка попа ни каза,че църковно именния ден на Бояна е тогава.Обаче поздравления приемаме и на двата празника.  bouquet
Честито на именниците и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт