Коледа е тука,а Новата година на ЛЮЛИН на вратата чука

• 15 909
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Честит имен ден и от мен,на всички празнуващи Hug

# 181
Ели какво ще е

# 182
  • София
Леле Blush аз покрай тези празници не влезнах да ви честитя, а толкова много има  bouquet
Честито племениче на Мони , което даже утре ще е и именник Party
Честит Рожден ден на Мими   Gift

Ето и почерпка и за моя имен ден Whistling и Благодарности за пожеланията  bouquet
Както и за празника на моето детенце, на 01.01.2009 стана на 6 месецааааа  Crazy

# 183
  • София
Дани, мила, честит имен ден на теб и честит празник за сладуркото!!! Да сте живи и здрави и все така усмихнати! Ако има и други именници, да не се крият, а бързо да почерпят!

Оф, мен вече почва май яко да ме тресе - то не остана многоооо  Crazy Crazy Crazy  Страх мееее, помагайтеееее!!!  Joy

# 184
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!! САМО С ДОБРО ДА СЕ СПОМЕНАВА ИМЕТО ВИ  bouquet  bouquet  bouquet

rossykv споко имаш време още, а и определено си заслужава. Не е толкова страшно щом се раждат по две, по три, че и по четири деца Laughing
Валя права си не съобразих, че Мими не е за първа група - трудничко ще е наистина, но пък дано има късмет Hug

# 185
финансова криза,газова криза...да коментираме,а?
Елкееее,чакам да кажеш Crossing Arms,не ме дръж в напрежение Naughty

# 186
  • София
Готово!Надпис, на глаголица ,на кръста bowuu,много болеше Crazy,но е супер.За съжаление нямам апарат и не мога да покажа Flutter

# 187
като си спретнем среща,ще я покажеш Hug

# 188
  • гр.София, далече, далече на Запад
Готово!Надпис, на глаголица ,на кръста bowuu,много болеше Crazy,но е супер.За съжаление нямам апарат и не мога да покажа Flutter
Е, ама не е честно Mr. Green Пусна ни на всички мухата и сега нямала фотоапарат Laughing
Честит Имен Ден на всички именници! Пожелавам на всички здраве!
На мен ми е едно чаглавооо, от два дена съм на диета, не ям сладко Twisted Evil и съм полудяла. Да не говорим, че опитите ми ад сваля памперса на мъник за сега претърпяват пълен неуспех Sad А бе яка депресия.
Спирам, че да не развалям доброто настроение в темата.
rossykv, исках само да ти напиша, че не е толкова страшно.Пожелавам ти леко и бързо раждане като при мен - само с три напъна Laughing
Деси, газовата ни удари, преди малко като къпах мъник топлата вода пак беше около 33 градуса. Веднага ни резнаха гадовете. пак ще си я платиме като за 60, но на кой му пука вече в тая държава #Cussing out

# 189
  • София
Здравейте, колко много празнуващи - честито на всички   bouquet

Пък аз днес прочетох, че за ясла и детска градина вече щяло да се гледа жителството... пишеше "на детето", ама то детето няма жителство, доколкото знам  newsm78

# 190
  • София

Пък аз днес прочетох, че за ясла и детска градина вече щяло да се гледа жителството... пишеше "на детето", ама то детето няма жителство, доколкото знам  newsm78

Доколкото знам ще искат май т.е. повече точки ще ноис де адресна регистрация на родителите в София. В нас застудя, не можахме да изкъпем малкия като хората водата беше хладка Mr. Green

# 191
  • гр.София, далече, далече на Запад
Току що прочетох това  Joy Дано да предизвика и при вас усмивка Laughing
Тайните мечти на мъжете:
1. Осми март да се премести на 29-ти Февруари - веднъж на 4 години се понася.
2. Операциите за увеличаване на женския бюст да се плащат от Националната Здравна Каса и да са задължителни.
3. За зачеване на дете да е нужно едновременното участие на един мъж и четири жени.
4. За да се предпази партньорката от нежелнана бременност да е достатъчно да кръстосаш пръсти зад гърба си по време на акта.
5. За да се избегнат обърквания всички жени да носят едно и също име.
6. Всички жени да имат алергия към злато, диаманти и кожени палта.
7. В носовете на жените да има филтри, прикриващи миризмите на алкохол, пот, лук и чесън.
8. Банският костюм от две части да се счита за идеално облекло за бизнес-дамите (допустимо е и само бикини).
9. За да се разкопчее сутиена да е достатъчно да се докосне (на произволно място).
10. Вратовръзката да не е задължително да се завързва, а колана да се затяга.
11. Поне веднъж в месеца всеки да има гарантирано от законодателството право да подпали офиса или поне да пребие шефа.
12. Космите от носа и гърба лесно и бързо да могат да се пренасят на главата.
13. Всички пътища да са магистрали и да нямат ограничение на скороста
14. Мъжете също да могат да имат по няколко последователни оргазъма
15. Да има чорапи които да съществуват само в комплект - когато бъдат разделени всеки от двата да почва енергично да пълзи към другия.
16. Капакът на тоалетната чиния да се вдига сам веднага щом станат от него.
17. Във всеки бар да има задна стая с легла за хората които не смятат да се прибират в къщи.
18. Чувалите с боклук сами да се изхвърлят- достатъчно да е да бъдат леко подритнати и да поемат към кофата.

# 192
Добро утро, Люлинчанки мили! Да почерпя, че имам рожден ден вече Laughing Почерпете се за мое здраве

# 193
 ЦвеTи  Hug  bouquet Честит рожден ден!Много усмивки и сбъднати желания!!!

На всички именници пожелавам здраве,щастие,любов и още нещо!!!!!!!!

ние днес сме на Иванов ден и купихме на именника,картина,която като се мърда се виждат голи мацки Simple Smile

# 194
  • София
Добро утро!Честит рожден ден ЦвеТи  bouquet.На именниците-да им е живо и здраво името Hug
zitta,мен също ме е яд,че не мога да я покажа Twisted EvilМного ми хареса втора и трета точка hahaha

Общи условия

Активация на акаунт