Коледа е тука,а Новата година на ЛЮЛИН на вратата чука

• 15 888
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
Мацки привет влизам набързо от работата - аз  съм мама МОНИ Hug Деси честит лаптоп със здраве да си го ползваш  bouquet Мира на теб ти пожелавам много скоро да се похвалиш с нова бременност  Praynig Praynig Praynig
Да ви кажа гледам като изтребител в работата и все още влизам в час. Надявам се скоро вече да се освестя. Хубавото е, че успях да си издействам да си тръгвам по-рано от, за да мога да взимам Митко по-навреме от яслата. Мерси на всички за отзивите за кабелната и Нета Hug

# 271
Иначе за интернета ние сме към Софийска Кабелна Компания, пакета интернет и кабелна.

# 272
ами предполагам,че след 15-16ч. в детски клуб(за тези,които са с деца),друго не се сещам
като гледам датите 18 и 25 са с повече гласове,така,че трябва да уточним датата и после и мястото.
Ако някой има предложение-да каже

# 273
  • София
Ейййййй,не се спря да сменяваш тия подписи Crossing Arms,искаш да покажеш на някои от нас,колко можеш ли Whistling,тия,дето ни е трудно с аватара,пък кво остава с друго Joy
Ако ходим с някои деца,то по-добре да вземем всички и да си резервираме клуб,като за рожден ден Mr. Green

# 274
Ако ходим с някои деца,то по-добре да вземем всички и да си резервираме клуб,като за рожден ден Mr. Green

Супер идея, но дали ще има свободен клуб. И двете дати са в неделя, а тогава има много рожденни дни. newsm78
Иначе аз съм за Калпазаните.

# 275
  • София
Десииии,новата тема ли правиш Flutter

# 276
утре,с лаптопа Grinning
ами и аз съм за клуб тогава

# 277
  • гр.София, далече, далече на Запад
Eй ме на, цоп в темата Mr. Green
Пак излязох за малко в нелегалност, ама ще ме прощавате Joy
Да ви почвам подред, Деска ха честито Peace фен съм и на тази марка.Страхотен аватар!!!
Мама Мони, радвам се че нещата при теб се подреждат.Един светъл ден и на мен ми предстои да се върна на работа та отсега се плаша как ще вляза в час.Мозъкът ми е закърнял от това стоене в къщи Mr. Green
Ели как си бе моме? Дойде, пусна мухата с татоот, гледам пак момък си обдъждала ама дай фото деее Joy
Искам и аз на скииииии, навън е като приказка.
Аз за срещата нямам претенции, с деца, без както кажете важното е да се видим.Не знам само как ще се справим с организацията Thinking
Хубава и спокойна нощ!

# 278
За среща мъж ми каза, че ще може да ги гледа и двамата и ще мога и без деца, само до четвъртък да се знае да пише почивка. Ако ще може да се знае, та да знаем какво да правим.

# 279
Здравейте,

Забравих си съвсем люлинската тема. Сетих се когато по Нова казаха, че от 22 до сутрината, не чух часа, ще има някакви ремонтни работи за топлофикация Люлин. И се изкъпахме и парното на фул пуснах, че го бях намалила. И вярно сега нямаме парно и топла вода. Добре, че този път през нощта я свършиха тази работа. Аз съм в 3-ти.

# 280
добро утро  Hug
(това с парното съм го пропуснала Thinking

# 281
Добро да е Laughing
Кой ще сипе по кафе?

# 282
който пита  Grinning
а джуджето къде се дяна?

# 283
Ей го на
ама май само двете ще си го пием Mr. Green
Кое джудже бе Деска? Пак нещо съм проспала Mr. Green
Компанията от теб Mr. Green

# 284
Хайде, и аз набързо с вас. Благодаря за кафето.

Деси, това с парното беше за кратко слава богу. Към 3 го пуснаха.

Приятен ден от мен, и внимавайте с поледицата. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт