Коледа е тука,а Новата година на ЛЮЛИН на вратата чука

• 15 888
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Деси, значи много послушна си била! Мерси за момчето, а на Елка за кафето.

# 241
добро утро на всички и от мен!!!  Simple Smile
Деси, моя РД е 10.03.1980г, а на Валентин е на 23.09.1999г.
само да избера и снимка...
мерси   bouquet

# 242
  • София
 Shockedцял ден,никой няма Crossing Arms.Аз поне имам оправдание,не си бях в къщи,а вие какво правихте Whistling

# 243
  • София
Ние бяхме на ски  Whistling.

# 244
  • София
Да се оправдая и аз - цял ден треска ме тресе Mr. GreenУтре ми е първият работен ден след 2,4 г. вкъщи и ми е едно нервноооо и притесненоооо Laughing За среща кажете кога, час, с деца или без и мисля, че ще дойда. Нямам планове поне засега за никоя дета! Да ви питам нещо доволни ли сте от кабелната на София кабел и от Люлиннет нета, че мислим да сменяме нашите. Сега сме към Евроком и Спектрумнет.

# 245
eeeeeeee, писах, писах и спирането на тока го изтри  Close
мама МОНИ, аз съм към Софийска кабелна компания и съм доволна. Плащам 33 лв за пакет кабеларка и Нет и качеството си заслужава.
 Peace Hug това за утре- първият ти работен ден

# 246
мама Мони  Hug
ние сме към нетиссат и софия кабел.Доволна съм
Бифанке,и аз искам на ски,като малка мечтаех да съм шампионка по ски,гледах евроспорт до побъркване,знаех всички скиори.СНега вече съм мааалко по-голяма,не гледам евроспорт и знам,че няма да стана шампионка.
А Първите ски си ги купих сама в 3 кл.-събирах си парите от закуските.Нашите побесняха и ги строшиха.След 2 седм. стачки получих нови ски JoyТа,много мило ми става като чуя,че някой кара ски.....

# 247
  • София
Ние сме спортно семейство. Освен, че караме ски, също така и пантим. Т.е. имаме чифт ски, с  които се изкачваме, а после правим свободно пускане. Иначе Георги вече тренира ски към Мачирски спорт. Вчера ни скри шапките на Маркуджиците. Невероятен е.

# 248
ДОбрО УТрО! По въпроса с кабелната и нета. От кабелната съм доволна Евроком, но от люлин нет не съм.
 Simple Smile

# 249
Бифанче,радвам се за Жорко.Дано го влече със сърце и дай Боже да стане много добър скиор Peace

# 250
  • София
Момичета,докато живеехме в Люлин бяхме към Аксел нет.Дали съществува още?

# 251
Добро утро на всички! Ние сме към Софийска кабелна компания и съм доволна. Снощи нямахме повече от час ток, та голяма романтика- вечеря на свещи. Само дето малкия постоянно викаше - Честит рожден ден и ги духаше.
Мама Мони, успешен първи ден и лека работа.

# 252
Снощи нямахме повече от час ток, та голяма романтика- вечеря на свещи. Само дето малкия постоянно викаше - Честит рожден ден и ги духаше.
Joy Joy Joy
И моята щерка така правеше като спираха тока. Embarassed
Да кажа, че съм MianaNia, но реших да си променя ника. Нали много се надявам да не съм само мама на Ния, а на поне още едно диваненце, та така реших..., пък дано да е на късмет.
Мама Мони, успех на работата. Peace
За нет-а и кабелната, и ние сме на СКК - пакет кабелна и нет. Горе-долу сме доволни, но почти всеки месец има по ден-два, в които има повреда. Не знам дали и при другите е така. newsm78

# 253
  • София
Привет!  bouquet Hug  bouquet
Аз гласувах за 24 и 25.01.  Peace
Мира, ми а дано се сбъдне желанието ти!  Hug
Ние сме СКК и Люлин-нет, доволна съм. Като бяхме пакет кабелна и нет към СКК не бяхме доволни, но това беше преди 2 години. Сега не знам как е  newsm78
мама Мони, айде, успех!

# 254
  • София
Деси,разби ме с твоите ски hahaha
Аз не знам към коя кабелна сме,щото сме нелегално Joy
Днес водих Оги на лекар,Камен също,та до сряда и двамата са в къщи Twisted Evil

Мама Мони,да разправяш после HugНа мен първия ден на работа ми беше #Crazy,не знаех какво правя и къде се намирам Laughing
Mira_p Hug,от все сърце ти пожелавам да имаш още едно диваненце Grinning

Общи условия

Активация на акаунт