Коледа е тука,а Новата година на ЛЮЛИН на вратата чука

• 15 895
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
някой е гласувал за 18 да казва кой е,че няма как да гадаем

# 226
И аз гласувах и за четирите дати, защото нямам планове за някоя от тях и ми е удобно, която и да изберете. А срещата - как се планира - само мами или мами с малките. При нас събота и неделя има опция дядо и баба, ако са здрави и обикновено оставяме малката там.
Елка-Зелка татуировките - и старата, и новата са страхотни.
Деси, честито ви зъбче.
Валенце, леко преместване и те чакаме на люлинска територия.
Момичета от микровълновата ми излязоха искри и пламъчета, дори замириса малко и май си е заминала. Не смея да я включа за следващ опит, да не гръмне. Някой да знае сервис в района или добър майстор? Макар че тя е на доста години и се чудя дали въобще има смисъл да се ремонтира или направо да си търсим нова. newsm78
За кукления театър - днес малката ще проспи постановката, че заспа късно,  а утре сме на РД и няма да можем да отидем най-вероятно. А много ми се искаше, че все за баткото в театъра говори и за косе -босе и бау-бау дето амал опашката на лиса. Simple Smile

# 227
И аз гласувах за всички дни, щом е събота или неделя не ме бърка.

# 228
MianaNia ,в 10-ти носих нашата МВ,под метростанцията.Има голям мебелен м-н( Embarassed)та като пресечеш булеварда отсреща има барче с детски люлки,пързалки.Зад него е,пресичаш поляната и си там.Казва се Пан сервиз

Сори за скапаното обяснение

за срещата:нямам предпочитания,каквото кажете.Предпочитам детето да е с мен,но мога и да го оставя.За татковците какво мислите.Някой от вас ще ги взимат ли-за шофьор....

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 21:56 от [x] `Деси`

# 229
Привет банда!
Виждам среща ще има, само дето моят шеф нещо се мота с графика за другата седмица и не мога да кажа кои дни точно ще са удобно и за мен! Към колко часа мислите да се състои и къде? Хвърлих на бърз поглед в темата и не видях да е писано, сега ще чета пак Embarassed

П.С. Утре сутрин ще имам график и ще кажа

# 230
  • София
Ами,аз мисля, моите деца да ги оставя,и да не водя таткото WhistlingА къде ще бъде срещата наистина,някъде в Люлин,предполагам
за какво ни е кола,всичко е на два-три километра разстояние Peace

# 231
Здравейте!!! Да се запазная е аз с вас щом сме от 1 квартал. Аз съм Теди! Приятно ми е!  Другото е изписано  Simple Smile Heart Eyes

# 232
  • гр.София, далече, далече на Запад
Теди, добре си ни дошла!
Дано да ти допадне при нас, малко сме мудни но за сметка на това тона и настроението винаги е супер при нас!
Момичета аз съм за 18.01.09 де Mr. Green
Елка, завидях ти благородно за татоса.
Деска, пиши как я караш ти, намели ли док?
Хайде ко сте се успали всички я Mr. Green
Хубава и спокойна нощ и до утре!

# 233
И аз ще се махам. До утре и лека вечер на всички!!! Heart Eyes Simple Smile

# 234
  • София
Таковата... Ако приемате за срещата и бременни  Embarassed с мнооого големи кореми, аз мога на 25-ти - така и съм гласувала (на 24-ти ще си правим Отчетна МАРТенска среща  Whistling )

# 235
  • София
Добро утро!Теди,добре си дошла,само микрорайона не ти го пише в лентичките на подписа Laughing

# 236
Теди е от другата отчетна и я пратих при нас-от 10 м.р. еСамо да каже РД на нея и на детето+снимка на детето пожелание за 1 стр.

Ха сега добро утро

Дядо Коледа закъснява,но на послушно момичче лаптоп подарява Blush...Та в този ред на мисли да се похваля,че другата седмица ще ме огррее Heart Eyes
да почерпя по този повод
кафето от Елказелка Naughty

# 237
  • София
А,честито Hug
щом си казала,при такава компания,не мога да не намеря кафе Heart Eyes

# 238
сега вече съм спокойна,щом има кафе и мъже....

# 239
Добро утро!

елказелка, кафето го сервира точно на време, а и гледам Деси е викнала хубава компания за него Crazy
Гласувах за 17!

Общи условия

Активация на акаунт