Желая здраве, щастие и късмет на вас и близките ви 
Ние изкарахме спокойно. Малчо се събуди към 12.30 след големите гърмежи, но пък беше нещо много кисел и отиде до към 2.
И при нас имаше една случка като на Цвети - малчо се опитва да ми се качи на главата докато аз се храня, а мъжо седи на дивана и ни гледа и да сме се оправяли/предните 20 мин той се беше нахранил докато аз храних малкия/. Помилих го да се включи и отговора беше - ами той трябва да се научи, ако мен ме няма какво ще правиш и продължи да гледа тв
После цял ден се сърдих и чак вечерта му приех извиненията
Факт е, че на следващия ден имаше подобна ситуация и той реагира адекватно Усещам, че на малчо му е много хубаво като сме си тримата и не ми се мисли какво ще правим като дойдат работните дни... то лесно се свиква на хубавото
Постовете ти са ми като спомени от отминал живот,няма да коментирам. 

Сутринта дружно се измъкнахме от леглото в 11 ч. 
Та сигурно чак в неделя ще се появя пак.
- бебе.Не че е лошо , но се надявах да се падне на другите, а и ние решихме че сме дотук с децата.Усмивката ми съвсем изчезна обаче и след като Милко си изтегли неговия късмет
Имаше някакви хомеопатични за по-лесно изкарване/рус токсикодендрон май беше- цитирам по памет
/ , но аз лично не съм го ползвала.Също знам, че препоръчват и изопринозин при начални симптоми. Прочети в нета ако искаш.