Мама коледна украса тук ще сътвори,ако Юлчето й позволи

• 14 328
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
  • USA
Гери, ти защо не спиш?  Simple Smile
Це Дим, ние имаме овлажнител, но тук е много сух въздуха. Какво точно те интересува? Според мен е добре особено при запушен нос и кашлица облекчава нещата.

# 61
  • Canada
Страхотни подаръци сте взели на дечицата!

Ce Dim, ние също ползваме овлажнител, добра работа върши. При нас по принцип въздуха е доста влажен, но зимата заради сериозното отопление /в момента вън-вътре сме с разлика 30-45 градуса Shocked/ има нужда от овлажняване.

Браво на Ири, щом вече знае да играе на криеница. Heart Eyes

# 62
  • USA
NR, това Целзий или Фаренхайт? Ако е Целзий, голям студ е захванал при вас. Тук също стана студено, но е 10-15 градуса и вали.

# 63
Добро утро!
И аз имам овлажнител-неработещ вече,след една година проклятия по негов адрес.  Twisted Evil Купих го заради носа на Нико,трудно диша зимата,особенно вечер заради тесните канали-здрав или болен.Но излезе,че бучи якооо.Аз немога да спа на шум,но мъжът ми обожава и всяка вечер той го пуска аз го спирам,той го пуска за да заспи,аз го изчаквам и го спирам за да заспа и така.Даже веднъж се скарахме,щото го спрях,а той не беше заспал още дълбоко и настоя да го пусне.Викам му ''ще го изхвърля през прозореца тоя пингвин(щото той под формата на пингвин),а мъжът ми отговаря''тръгне ли си папагала(така му викаше и се бъркаше) и ти с него.'' Така,че сега го имам и е в гаранция,ама не отивам да го оправя.Стаята ни е северна и влажна и май няма нужда от овлажнител,а просто от въздух,защото спим заедно 4-ма.Ако купувам ще си взема безшумен и с йонизатор.
Една мама си е купила такова чинче с пейки,което се разгъва и сгъва от Хипото.Незнам колко е удобно,но те не се задържат много в една позиция,за мен определящо е на Надина как ще й е в позиция за рисуване.Мисля,че ще искат и там да ядът.

# 64
  • sf
Здр
изпратих децата кой накъде е и сега оправям кочината от сутринта. Вечер събирам играчките по видове, ама тоз дребния като стане в 6 и до 8 пак обръща всичко наопаки и аз айде пак отначало. Чудя се що ли ги събирам вечер  ooooh!

Мен такива големи нещя ме нервят. Имаме място, но предпочитам да ми е широкко, да тичат и да е търкалят.
Виктор има от кака си дървено столче с масичка- много им се кефи.
Мислим днес да идем на пазар за продукти, дано няма много народ. Колебая се между Метро и Кауфланд.
айде до после

# 65
  • Асеновград
Добро утро ,
аз малко се позагубих напоследък , ама ме беше налегнала лека депресия.За щастие обекта , който ми взимаше здравето приключи , ще почнем новата година на чисто.
Тедо вече получи подаръци от Дядо Коледа в градината и от кумовете ни , а моите са опаковани и подредени под елхата.Днес се надявам да ни пуснат по-рано от работа и да идем с Гошо да си купим по нещо , не успяхме да се организираме преди лудницата.На Нова година в края на краищата ще сме на ресторант.Тедо ще е у майка ми , което малко ме притеснява , защото напоследък много лошо спи.Тия проклети кучешки зъби не излизат и ако скоро не се появят , съвсем ще откача , нощем е при нас , ляга ми на главата , става по 100 пъти , рита ме.
Много са ви хубави календарите.
Марти , Никола изглежда много щастлив в къщата , дано ви се размине варицелата.
Дунди , радвам се , че Вероника е по-добре.
Имаше и още , ама ми изхвърча от главата.После пак ще пиша , сега малко ще се правя , че работя.

# 66
Мен ме дразнят пък малките неща,безбройните малки части и нещица,дето нямат събиране.Сега цените на играчките са по-достъпни.Когато бях само с Надина нямаше толкова разнообразие,а цените бяха височки за тогава.Играчки се стремя да купувам само по тия Коледни и Новогодишни празници,инъче съм обрана.Нямам място.Къщите ми харесват,но ако бях купила за първо дете,сега вече няма за кога.

# 67
E, Яна, то не се знае  Wink масата на Мариса е същата, като на снимката, която е дала Галена. Тя се води за деца от 2-6 г., за нашите наистина не е удобна, но Мариса не мисля, че ще има проблем, все пак е на три и половина. При всички случай цената й е много добра

Герка, за вашия случай с херпес зостер на таткото се сетих и това ме обнадеждава  :peace

а мен ме дразнят играчки еднодневки, които се чупят на втория ден, при купуването на играчки досега винаги съм държала на качеството и се радвам, че досега нямаме една счупена играчка

Бубе, и от теб чакаме снимки, ние още не сме пазарували, но това, което каза за Хит ме успокои

Дани, браво, че е по-добре Вероничка  Hug

# 68
Мариса, това важи само ако ходиш през деня в работен ден. Иначе вечер и уикендите е лудница. Споменах ви за Метро, нали? Ходя редовно откак е открито и за първи път преди 2 седмици ни се наложи да чакаме 15! минути отвън, за да ни пуснат да влезем, понеже има много хора и няма колички  Shocked.

Уф, ще пиша после пак, че до мен има едно ревяшо гърло и миришещо дупе  Mr. Green

# 69
  • sf
уф, ние в крайна сметка отидохме до Била с колата на мъжо. Напазарувахме и хоп! колата отказа. Тотално, даже контанкт не дава. Та с един приятел и мойта я изтеглихме до сервиза до нас. Дано я направят бързо,че мъжо така се е напушил  Sick

бреййййййййй, къде сте всички,бе
оправиха ни колата, акумулаторът е сдал багажа. Мъжо се поуспокои.  Grinning
Аз отивам да гледам "Баш-майсторът на море" и да шия.  Mr. Green

А Кико се е научил на "Да" и снощи цяла вечер го питаме неща от сорта- ти маймуна ли си, ти лайно ли си и то милия вика Да, а ние се спукваме от смях  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 12:28 от donsita

# 70
  • София
ДД
Ние сме без гледачка и затова не пиша,снощи не спаха и сутринта беше една мрънкава.Сега спят дано откарат повече че не знам как ще ги изтърпя до 9ч
Тази година няма настроени за празници,мислех да готвя утре но се отказвам,само питка ще пека.
Много хубави подаръци сте взели на децата.
На заминаващите Весели празници и много здраве!

# 71
 Laughing и на Никола му е любимо напоследък това да. Веднъж го ппитах "има ли ако", той ми каза "да" и понеже беше наистина така, аз му казах браво и ръкоплясках. И сега тий си мисли, че ще получава такава реакция винаги, когато отговори с "да"  Grinning

ами Хриси, през деня смятах да ходим на пазар, но Десо е на сервиз сега, та не знам  Confused

# 72
  • София
днес официално слагам точка на купуването на подаръците и още по-официално заявявам, че това догодина няма да се повтори Rolling Eyes аман от психясали пазаруващи, мисля да купувам само за ицо, коки и мен и толкоз.  Rolling Eyes

браво на "Да"-кащите никола и кико, много се смях  Laughing коки само отвреме навреме казва "да", и то обикновено го казва като "да" трябва аз да направя нещо  Laughing

днес най-после видях "истинснки, жив" щолен за който обсъждахте тук, не бях виждала- в пикадили струва 7,50 или нещо такова, под 8 лева и изглеждаше доста добре, но не купих. ако ни пуснат по-рано ще ида да купя.

иве, кураж и да се наспят те че да починеш и ти малко Hug

марти, ще ти звънна Hug

# 73
Привет, привет!
Браво за календарите  smile3501
А къщичките са чудесни. Нека им се радват дечицата. Вкъщи няма място.Прекалено са ни кутийчести стаите  Simple Smile
На Мимко като му кажа "Така ли бе, мамо" и той "Даааа". "И защо така" - "Щотоооо"  Laughing
Ние за утре имаме ангажиран Дядо Коледа, да раздаде подаръците на малчовците. Дано стане весело  Simple Smile
Хайде, ако не се включа, весело изкарване на всички и много приятни емоции  Hug

# 74
момичета ,знаете ли , мисля, че нас ни хваща промяната на срока на обезщетението за бременности и ражданедо 410 дена.Четох по въпроса днес , утре пак ще погледна че сега приготвям багаж .Но като цяло просто прекъсваме отпуска, подаваме декларация или молба за продължаване на болничният и така още  3 месеца ще получаваме обезщетението
Искам да ви пожелая весели празници и много веселие на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт