Гореща лятна седмичка 25.07 - 31.07.05

• 12 301
  • 275
  •   1
Отговори
# 135
Светли и аз съм за Шуър Чек, за сега до колкото знам е най-добрия и може да се прави по всяко време!
На самата опаковка на теста пише, че се използва от 1-и ден на закъснението, а това за тестове преди това и да ти отчете нещо, е почти фантастично. По-скоро ще закъснее отчитането на бременност, отколкото да я отчете предварително. Това е мнението ми от личен опит и от наблюдения.

Етина е права за мен. Но това е строго индивидуално.
А аз също съм фантастична, понеже правих Шуър чек два дни преди очаквано закъснение и излезе положителен.

# 136
[Етина е права за мен. Но това е строго индивидуално.
А аз също съм фантастична, понеже правих Шуър чек два дни преди очаквано закъснение и излезе положителен.
Значи си късметлийка. Simple Smile

# 137
Светли, копирай си постинга във вече отделената тема в Клюкарника, моля те.
Имайте малко милост към менеееее! Не мога да в Crazyи смогна в отделянето и местенето cry

# 138
  • Варна
Sorry Съни  Embarassed когато писах последния постинг още не бях видяла, че си преместила темата. Извинявам се още веднъж  Embarassed

# 139
Сианче, здрасти wavey
Какво става покрай теб-тази седмица носи ли ти добри новини  bouquet
Рожденичките,  ura нищо не казвате как е настроението? newsm44 newsm44 newsm44
Часа е точно за слидобедно кафенце : черпя ви всички по едно  kaffeetrmker_2
Слънчев следобед на всички newsm08

# 140
Амии как е настроението... Сравнително празнично Wink Няма как да е повече за сега - нали е стандартен работен ден, задачи има да се изпълняват atwork Към края на работния ден ще ходим с колегите на бира, а после с приятелите на китайски  chef Още не съм получила подаръци, но се надявам и това да стане Money

# 141
  • Стара Загора
....
Имайте малко милост към менеееее! Не мога да в Crazyи смогна в отделянето и местенето cry

Милост newsm78 кво е туй животно Mr. Green

# 142
Ох, само аз ли имам проблем с влизането във форума днес ?
Не мога да кажа едно ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕНИЧКИТЕ! Много любов и сбъднати желания, момичета!     bouquet

Специални поздрави на търпеливките  Peace

# 143
Ей, момичета -радвам се че бързо се оправи тази техническа грешка  bouquet
Одеве тъкмо бях започнала да пиша нещо като стана повредата- и не можа да се побликува - затова ще го напиша сега :
Гризка,този подарък е специално за теб   Gift
а вътре са твойте желания-които са мой пожелания.
Заповядай smile3525

# 144
 Grizabella, Честит рожден ден, много много здраве и още другия месец  EFP.
 Тея, Честита годишнина, още много пъти по толкова години заедно и любовта да не спира между вас.

А сега едно въпросче от мен - след два дена излизам в отпуска, а днес ме хвана някаква настинка или нещо такова (цял ден подсмърчам и ме боли главата, дори по-скоро очите)  newsm45 и  #2gunfire Как може такова нещо. Явно това е от времето, навън е горещо, а в офиса е доста хладно и сме все на отворена врата. Пих Фервекс, чайове, обаче нищо не помага  no Кажете какво да направя, та утре тази гадост да я няма  Close. Много ще съм ви благодарна  newsm17

# 145
Ами фервекса мисля че ще подейства ако е лека настинката и ако си я пресякла навреме Wink Не се притеснявай, чайчета, лимончета, фервекс, плодове- ще се оправиш за отпуската Crazy

# 146
 Hug привт мацки,аз пак се включвам в средата на седмицата,но все не ми остава време ,в момента има мейдународен фестивал но и за него не ми остава време Sad по цял ден плезем езиците с шефа,че то големи жеги sweating sweatingи вечер се чувствам толкова уморена че се гътвам за сън smile3544

ей и за рожденичките днес   bouquet и много  Crazy(усмивки)

Диме не се притеснявай за кафеникавото течение,аз имам такова последните 2 дена от М. а първите 3 са си нормални Stop

Последна редакция: ср, 27 юли 2005, 20:53 от Sunshine

# 147
Моми хубави, аз заминавам за 4 дни и няма да се вясвам тук, но искам да знаете, че ще ми липсвате много - дано като се върна да науча хубави новини от всички вас! Hug

# 148
И къде отиваш ако не е тайна? Таквиз неща се декларират тука в наше село Mr. Green
 Приятно прекарване и умната Whistling И ти ще ни липсваш Heart Eyes

# 149
Отивам на балкан!Ще си почина и зарязвам всякаква работа, ако ще да се продъни небето!  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт