Гореща лятна седмичка 25.07 - 31.07.05

• 12 301
  • 275
  •   1
Отговори
# 120
Дея, мерси за инфото, мила, но и аз не смея да ям боб сега Sad Майка ми така миналата година направи 2 бъбречни кризи - и 2те след ядене на боб. И после доктора й забрани да го яде. Може и да е алергична, ама знае ли човек...

# 121
Диме, според мен не трябва да се притесняваш излишно, но за да си спокойна иди на лекар! Даре, какъв е тоя климакс на 35, не мисли такива неща да се натоварваш без повод!  bouquet! Гризка за бъбреците е много полезно да се яде магданоз в големи количества!Какичка, HugЧестит Рожден Ден и на Диана  bouquet

# 122
Хей, момичета, ами ние имаме и още една рожденичка - Диана!

чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДИДИ!!! Всичко най-хубаво по случай празника hbday

# 123
  • Варна
Диме, не знам какво да те посъветвам , щото при мен всеки месец е така - 4 дни тече нормално, после 2-3 дни пуска по малко кафеникаво. Аз на това му викам "чистене" в смисъл, че матката не се изчиства изведнъж от кръвта, а малко по малко.

Аз да кажа взех си изследването на урината - имам седимент 2-3 единици, ама не знам какво значи това  newsm78 Ако някой от девойките с болни бъбреци има такива познания, моля да ме светне. Мисля и в интернет да потърся.

И още един въпрос, вече за тестчета. Вкъщи имам само Sure Check. Доколкото знам той е ефективен след като закъснее цикъла. Значи, ако в петък се тествам на 1 ден закъснение, дали да е с Sure Check или нещо друго да си купя? Какво ще ме посъветвате? Четох из форума за тестовете, ама да си призная само се обърках още повече  Rolling Eyes

# 124
  • Пловдив Белащица
Честит Рожден Ден на Гризка !     ura dazzler1  Party Time

*vera  не се притеснявай за Дуфастона, не пречи на бебеправенето, даже по-скоро е полезен що се отнася за доброто имплантиране на оплодената яйциклетка и после за поддържането й през ранните седмици на бременност.

Grizabella Клостилбегита изобщо, ама изобщо не е на прогестеронова основа. Това е фоликулостимулиращо лекарство.

Stefanie Правилно, че Дуфастона и Оргаметрила са прогестеронови, както и Утрогестан.

Dime това кафеникаво течение след М. често се получава през горещините. Има и разни други безобидни по принцип причини. Но наистина е добре все пак да го обсъдиш с лекар това нещо.

kakichka крайно време е да дойдеш в проблемно за да получаваш копметентни отговори на въпросите. А сега аз имам един, с какво са те стимулирали досега, та сега ще почва с Клостил? Иначе хубаво, че иска да те следи с УЗИ, ама направени ли са ти там хормонални изследвания, цветна снимка и на мъж ти спермограма?

svetli няма значение душко къв тест ще ползваш. Тествай се докато стане положителен newsm10

Последна редакция: ср, 27 юли 2005, 13:35 от mango

# 125
Светли, мисля че от Шуър Чек май засега няма по-добър на пазара newsm78

# 126
С две ръце съм ЗА Шуър Чек, ама ти Светле как търпиш да не го направиш този тест?

# 127
    bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Диди   bouquet

Благодаря ви момичета,дано наистина е остатъчно-но като ми се случва за първи път се притеснявам-дано да е излишно.Светли, Дай Боже Praynig тези 2-3 еденички са минимални стойности и всичко да е ОК Praynig и естественоооооооо-тестчето да покаже двееееееееете чертички
Даре, какви са тия думи за климакс,ей-нищто такова няма    bouquet

# 128
  • Варна
Дара, защото много пъти четох тук, че било добре да се изчака 1 ден закъснение за Sure Check и най-добре със сутрешна урина, затова чакам.
А не питай дали търпя - просто гледам минимално разочарования да си докарвам  Rolling Eyes

# 129
Светли и аз съм за Шуър Чек, за сега до колкото знам е най-добрия и може да се прави по всяко време! Завиждам на търпението ти ще се опитам и аз така! Вече трети ден ми закъснява, но не мога да търпя като теб, а вчера последно ми беше отрицателен и сега незнам, ще чакам! Стискам палци за теб!

# 130
Светли и аз съм за Шуър Чек, за сега до колкото знам е най-добрия и може да се прави по всяко време!
На самата опаковка на теста пише, че се използва от 1-и ден на закъснението, а това за тестове преди това и да ти отчете нещо, е почти фантастично. По-скоро ще закъснее отчитането на бременност, отколкото да я отчете предварително. Това е мнението ми от личен опит и от наблюдения.

# 131
  • София
Ети, не се прави на разсеяна Wink Кажи снощи сладко ли беше сдобряването в леглото Grinning За другото има време..

# 132
  • Варна
Ети, не се прави на разсеяна Wink Кажи снощи сладко ли беше сдобряването в леглото Grinning За другото има време..

Леа, то момичето отговори, ама в Дом и семейство.
По този повод, Ети, честито помъдряване на мъжа ти  Laughing

# 133
  • София
Уф, вярно, бе! ooooh! Голям съм заплес! Ами поздравления, тогава Ети! И отсега нататък - никакви психологични тестове. Само бебешки - и то с две чертички!!!

# 134
Исках да кажа за Шуър Чек, че може да се прави по всяко време през деня, а не само със сутрешната урина, извинявам се за недуразумението Веси Peace Леа благодаря! И на теб Светли! Hug

Общи условия

Активация на акаунт