Христугенна ефтихисмена/Щастливо Рождество от Елада 16

• 18 861
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Mikki честито мила,да ти е живо и здраво моменцето,много радост да ви носи  love001
pepelja6ka да днес имат ден Еманоил,Манолис Wink
beborina милото ангелче,браво добре напредвате.За коликите, много гушкане,и дано бързо ги превъзмогне  love001
Утре го дават дори и сняг да завали,да видим дали ще познаят.

# 76
Mikki, честито бебчеnewsm07 Да ти е живо и здраво!   bouquet
Пожелавам Весела Коледа на всички момичета от темата!  family Two Hearts

# 77
Микки, честита рожба! Да е жив и здрав и да расте много щстлив, обграден с много любов!  Heart Eyes Hug

Честита Коледа на всички!

# 78
Честито на MIkki  за голямата радост! newsm51
Да расте здраво и много щастливо малкото детенце!  ylinfant

# 79
  • Гърция
Весела Коледа на всички Hug!

Mikki, честито! Да сте живи, здрави и много щастливи!

# 80
  • В подножието на планината
 Beborina, много е сладък Марти.А Ванеса е толкова пораснала( по повод,на това,че току що видях снимките в подписа ти). Hug
  Момичета ,тази вечер съобщиха за  залята с киселина българка в Атина.Според българските новинарски емисии тя е прецедател на организация за защита на правата на работещите в сферата на услугите-чистачки,домашни помощнички,т.н.Не се знае защо са я заляли с киселина,но е получавала тефонни заплахи преди инцидента. Надявам се да се оправи жената. Praynig.Много мъчно ми стана.

# 81
И аз току-що прочетох във виртуалното пространство неприятната новина.
Дано се оправи жената. Praynig Praynig Praynig

# 82
Привет, момичета! santa2

Мики, честито бебче! Да ти е живо и здраво, и много да ви радва!  newsm07

Не успях да се включа по-рано и да ви пожелая
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!

При мен в Бейрут е доста топло. Към 18 градуса. Чудно за  разходки и забавления. Ние това и правим. family

Two Hearts Two Hearts Two Hearts

ПС. Това с киселините умът ми не го побира. Нямам думи просто. Гадно, ужасно е слабо казано.  Rage

Последна редакция: сб, 27 дек 2008, 16:24 от Melany

# 83
Калиспера сас   bouquet

И аз чух за инцидента, моите приятели ми разказаха и ми стана много мъчно  Sad
Дано се възстанови скоро!  Praynig

# 84
Момичета  Hug Hug Hug
Поздрави от Лесвос! И тук е доста топло- коледното дърво е лимонът отвън в градината  Wink И ние сме гледали в Тракия лимони, но не стават такива  Flutter
Чух го това с киселината и с приятели си говорихме надълго и нашироко. Този вид нападения го има само на Балканите, никъде другаде в Европа, по това си приличаме с африканските прийоми  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Жената е историк от 2001 година работи в Гърция. Просто е решила да се заеме с нещо добро, а има нужда от такива хора  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

Целувам ви   bouquet  bouquet  bouquet

# 85
Щастлива, пътувахте ли до Драма и Кавала? Ще разкажеш подробно след това, да го видя с очите си  Hug

# 86
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
И весело посрещане на новата година!
Нека има любов и разбирателство в домовете ви!
Бъдете здрави и нека късмета ви споходи през новата година!

Mikki,честита рожба!Бързо възстановяване за теб!А децата ти да растат здрави и обичани!  bouquet

# 87
Калиспера  Mr. Green

Лина, днес ще ходим, макар че времето съвсем се развали - студ и малко сняг ...  Tired
Но не ни плаши  Sunglasses
Ще сме 4 коли народ  Wink
Ако съвсем скове студ, няма да се разхождаме много, ще уважим ресторантите и гръцката кухня Sunglasses
Пък като се стопли - пак ще идем Simple Smile
50-80 километра какво са  Sunglasses

# 88
Стискам палци!  Peace Peace Peace
Температурният диапазон от -20 до +45 е съвсем поносим за нас, пък можем да разширим границите  Laughing

# 89
  • София
 Hug Heart Eyes Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания!!! От сърце ви желая подобни радости по мнооооого и въобще да се сбъднат всичките мечти и сънища, за които си мечтаете! Пълната къща с деца е най-невероятното щастие на света  Laughing Но аз спирам до тук и ви предавам щафетата  hahaha
Беборина, прави си чай с копърово семе - действа лактогонно за теб, а на бебо му облекчава болките. Аз и първия път го правих и въобще нямаха колики близнаците. Ето рецептата: в половин литър вряща вода слагаш 2 с.л. копърово семе /продават го в аптеките/, което преседява 10 минути. Прецежда се и това количество чай го пиеш за 24 часа. Това е - няма химия, няма нищо! Ще имаш кърма много и един спокоен беб Wink
Тук е един кучешки студ, бррррррррррр  Tired

Общи условия

Активация на акаунт