Христугенна ефтихисмена/Щастливо Рождество от Елада 16

• 18 861
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Честито Рождество Христово , момичета и Весело посрещане на Новата Година Ви желая.

Mikki  честита радост. Да ти е живо и здраво момченцето, да расте умно и добро дете.

Аз отново минавам набързо да ви попитам момичета дали е прието при вас роднина да стане кръстник на детето? Защото моя мъж остана като гръмнат когато предложих снаха ми да кръсти детето и каза , че ще попита майка си. А аз като я знам свеки, ще го изманипулира набързо и ще му каже "НЕ". В България си е съвсем в реда на нещата, ама знам ли как е в Гърция. Вече ми казаха , че ще носят един автобус хора в България като си кръщавам детенце и аз съм на път да се откажа........  #Crazy

# 91
Mikki, благодаря за пожеланията  Hug Hug Hug
Тази рецепта с копъровото семе ще я запомня  Wink
Пращам ви топлина и вкусни манджи   chef

# 92
Момичета, честита Коледа! Ние преди малко се върнахме от Варна.
Страхотна нова тема!
Честито бебче на Mikki, да е живо и здраво!

# 93
Здравейте Simple Smile
Минавам само да кажа на Лина, че бяхме в Кавала, предадохме поздрави и се върнахме  Peace
Времето беше приятно, направихме и снимки, но с чуждо апаратче (на моето нещо му стана и не пожела да снима гръцки красоти  Tired )
Така че скоро очаквай снимков материал  Peace

Хайде, калинихта сас   bouquet

# 94
  • В подножието на планината
  didi4 една моя позната (гъркиня) е избрала за кръстница на едно от децата си -сестра си.Така че,явно е позволено и от гръцката православна църква.   

# 95
Калимера  Hug
Щастлива, много се радвам, че сте си изкарали добре и не сте мръзнали  Hug
Чакам снимките с нетърпение, ще ги покажа и на моя мъж, нали си има ръста оттам (островитяните са по-ниски и Кавалската жилка ги издига над останалите  Wink)

Хубава топла седмица на нови празненства ви желая, момичета   bouquet

# 96
Топла седмица и весело посрещане на Новата година!
Ако само един автобус хора докарат за кръщенето, значи ще е скромно Joy Joy Joy!
При нас снощи е имало земетресение, а ние си спахме и нищо не усетихме! Пак пропуснах шоуто! Много ми се иска да усетя земетресение! Миналия месец като имаше в София, аз бях на пътя и пак не усетих! Ох, аз май го имам за майтап, но ми се иска да усетя стихията, разбира се да не е прекалено силно и разрушително!

# 97
Ако само един автобус хора докарат за кръщенето, значи ще е скромно Joy Joy Joy!
Joy Joy Joy  Peace Напълно съм съгласна, тук половината остров са роднини и моят не знае кой чичо какъв му се пада точно  Crazy Така че.....всички да си стоят по местата Mr. Green

Иги, голям си екстремист  Hug Ами не знам, мен само ме е било страх да не ме раздруса докато съм в метро, че някакви смътни усещания за клаустрофобия ме полазват  Crazy Иначе запазвам самообладание, но роднините в Стара Загора като ги раздруса бягат на вилата на 20 километра от града  Whistling

# 98
здравейте и от мен...пак сам на работа днес..
 колко хубаво беше миналите дни...

# 99
Оххххх, на вас ви е смешно ама на мене хич. Heart Eyes

Мерси за отговорите момичета.

Joy Joy Joy  Peace Напълно съм съгласна, тук половината остров са роднини и моят не знае кой чичо какъв му се пада точно  Crazy Така че.....всички да си стоят по местата Mr. Green

Моя слава богу не е от остров ами от Серрес. Живя 12 години в България и е успял да забрави почти напълно гръцките си навици и манталитет. Дори успяхме да се преборим с цялата фамилия след като заявихме, че няма да сключваме брак. Като си помисля само как ни изгледа чиновника в консулството като правихме акт за раждане на малката.... #Crazy. Слава богу поне се успокои , че в графата религия писахме християнка. Дори попита мъжа ми дали не смятаме да се женим, че да не сме бързали ако е така да вадим да детето акт за раждане.
Ама сега с туй кръщене ударихме на камък.
Поне официално да се представя. От Бургас съм. Преди 6 години имах един кратък престой (2 год. ) в Гърция като нелегален гастърбайтър и при завръщането си в Бг намерих настоящата си половинка. И така - като пламна една лИбоФ.  Laughing та до сега.
Вече от около година живеем в Швеция, почти напълно забравили за балканските ни порядки, обаче Свеки доста често се старае да ни ги напомня.... ама тъй ще да е . Тя не че е лоша жената, ама все се старае да бъде Великия Диктатор, пък аз каквато съм чепата...........малко ни е трудно , но от разтояние много се обичаме.
Това е на кратко за мен.
Аз доста често надничам в темичката ви. Приятно ми е да ви чета. Пиша по-рядко , но се надявам да ме извините.  Peace

Лек ден на всички момичета и усмивки.

p.s. щастлива  Отдавна не си ни навестявала в шведската темичка  Grinning

# 100
Калиспера  Hug

Земетресението не е било много силно, без разрушения и паника се размина.
Някъде близо до Каламата е било, 4.2 по Рихтер, та се сетих за голямото земетресение отпреди 20-тина години там - сигурно хората още са наплашени ...

Лина, чакам да ми пратят снимките и веднага ги качавам специално за теб!  Hug

дидич, ами то време не остава напоследък, особено като сме в България и всеки иска да прекара време с нас, но приемам забележката и ще се коригирам   bouquet

Лека нощ!   bouquet

# 101
Калимера! Тъкмо си приключих урока по гръцки и идвам да видя как сте  Simple Smile

Щастлива, благодаря ти   bouquet   bouquet  bouquet Като казах на моя, че сте предали поздрави на Кавала, той се размечта, разтъжи се по островитянски  Wink Ще гледа снимки за утеха  Flutter

Hug

# 102
Zdrawejte  Hug
Izwinete me za latinicata, wlizam samo da pogelaya weselo posreshtane na Nowata godina  Hug

# 103
И от мен: Весело посрещане на Новата година! Да ни донесе здраве, радост и нови бебоци Hug Hug Hug
Целувки на всички!

# 104
Весело посрещане на 2009!  Nature SnowmanМного здраве и любов на вас, момичета и вашите семейства и близки!!! People Santa

Тази нощ да лудувате newsm32, щурувате  261uu и танцувате!!! dance

Да не препивате Drunk, преяждате  eat или препушвате!!!  nono

И утре е ден!  dancing

Целувки от мен!!! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт