Кои колички се чупят най- много?

• 8 559
  • 117
  •   1
Отговори
# 30
Ама наистина е тъпо по евтините колички са по многобройни следователно ще има повече доволни и повече недоволни! По скоро кажете на кой какво му се е прецакало и какво му пречи и след колко време иначе на илиенци  има едни колички за   по  90 лв с 3 коша а пък никой не е гласувал за тях следователно никоя не се е счупила така ли?

# 31
Ама наистина е тъпо по евтините колички са по многобройни следователно ще има повече доволни и повече недоволни! По скоро кажете на кой какво му се е прецакало и какво му пречи и след колко време иначе на илиенци  има едни колички за   по  90 лв с 3 коша а пък никой не е гласувал за тях следователно никоя не се е счупила така ли?

Не, просто ги няма в анкетата. Както съм написала аз пуснах тия , които ме интересуват за да видя срещу кои ще има най-много негативи..........иначе не е лошо да се каже на коя какво й се е случило, но като гледаш много рядко някой гласува, а едва ли на им се обеснява.
Като се замисля , оня ден един продавач ни припомни, че вече (заради ЕС) всичко има 2 год. гаранция, така, че май няма много голямо значение- все ще изкараме 2 години.

# 32
  • София
Неприятното е че в повечето случаи ти взимат количката за седмица две поправка, а друга не ти дават в това време...оборотна...т.е. ако се счупи 1-2 седмици седиш без количка.

# 33
Ето я и моята дилема бертони карера много добра количка по предварителна информация всич ко 6 с два коша, обръщат се кошовете с три големи гуми направо за придвижване по тротоарите в софия Joy много лека 11 кг с зимния кош! Heart EyesОбаче винаги има обаче самнявам  се  че няма да влезе в асансьора. И тръгвам да тър ся други кажете нещо за  чуполино  раш пасва  ми на визията ама от всички тези мнения не знам вече кво да зема newsm78

# 34
ето малко сайтове кам писанията ми
http://www.bertoni-bg.com/1_11.php

http://www.chipolino.com/

между другото тази ръш на чиполино е абсолютно копие на nurse hello ама абсолютно едно кам едно newsm78

# 35
  • София
чиполино са по-добре от бертони....кенгуру май са още по-добре....

# 36
чиполино са по-добре от бертони....кенгуру май са още по-добре....

добре мерси angel_dust! A можеш ли да ми кажеш защо? Понеже нямам опит точно това се опитвам да разбера? А за различните модели важи ли същото  правило? И други могат да помагат ...

# 37
  • София
ами защо - първо - чиполина са по-маневрени от бертони.
второ - малко по-качествени са им материите(поне на часто то моделите), поне на плат и на двете ми нищо не им стана  изглеждаха като нови....докато повечето бертонита на познати се изпокъсаха още преди да направят по 6 месеца...приличаха че 5 деца са минали през тях.
Масово на бертоните се разкикерчват гумите - поне на летните.....е верно на чиполинките чат пат им падат....но пък иначе са ок Simple Smile))
Кенгуру ги водят най-здравите от китайските....просто най-малко оплаквания за трошене има, изглеждат добре и след по-дълга употреба....
Иначе - всяка фирма си има по-сполучливи и не толкова сполучливи модели ест.

Сега моят скромен опит - чиполино лола, ползвана по дупчасало борово 7-8 месеца....супер си беше....без поражения...като нова. Много ми беше удобна, спокойно си я бутах и с една ръка, на детето също му беше много удобна и т.н.... общо взето нямам оплаквания към нищо от тази количка....тя е копие на чико пик ъп...твърдя доста сполучливо. само килата са повече ест Wink
Втората - лятна Чиполино виола - изкара една година, беше много удобна, лека, маневрена, много приятна за бутане, удобничка за дечко...точно каквото търсех отгава....
Издържа две морета и една планина - по каменисти чукари....и почнаха да и падат колелата - като я дигна за бурдюр - колелото хоп - долу...нямаше проблем  - слагаш си го щраква и продължава....след седмица-две пак се случва и така...това за предните двете...
и като стана на година и се извади отзад един нит от рамката и се разкикерчи.....и отиде в кофата....
купихме си АБЦ дизайн почти същата на визия... малко по-лека....учудващо за мен...движише се малко по мудно от чиполиното....
все още е жива и здрава.
Никоя не ми е скърцала.

# 38
Който твърди, че скъпите колички се чупят толкова, колкото и евтините, моля да даде конкретен пример! Аз никога не съм чула количка на Стоке например или на Чико да се е счупила. То е все едно да се твърди, че Мерцедес се чупи толкова често, колкото и Фиат.  Tired

# 39
  • София
Чико ли.....доста се чупят точно  на чико...

на стоке не си чувала, защото  са сравнително нови и все още съвсем не масови.....

А ти пък сега вземи кажи, че мерцедес не се чупят.... чупят се....и те не малко.....доста даже....точно пък за коли - няма такава дето да не се чупи....

дори скъпите неща не са идеални....

# 40
Предната ми беше Пег Перего,счупи се механизмът за сгъване,паднаха едни  дребни чаркове,това стана в рамките на 1 година ползване.Ама нали всички са много доволни от тях,затова си взех такава и съжалявам

# 41
Аз няма да гласувам,защото не ми се е чупила нито една от двете колички! Peace
Едната е Маг Енгланд Принцес Рол-страшна е,ама колко тежи.... ooooh! Все пак за зимна е екстра!
Другата лятна Бертони Фокси-цяло лято я ползвахме до дупка,няма нищо счупено,скъсано и т.н. Peace
На етърва ми е някакво Чико,но не знам кой модел,след няколко месеца ползване и няколко пранета така избеля,че направо не е истина! Rolling Eyes После нещо я боядисва,ала-бала,ама нищо не се получи!
Явно наистина си е до късмет!
 Peace

# 42
Предната ми беше Пег Перего,счупи се механизмът за сгъване,паднаха едни  дребни чаркове,това стана в рамките на 1 година ползване.Ама нали всички са много доволни от тях,затова си взех такава и съжалявам

А на братовчедка ми на количката (Пег Перего) летния кош умаля на детето още към 4 месец- а то се роди мъничко и тогава беше между 5 и 6 кг. Малко странно ми беше това, ама съм чувала, че на някои модели умаляват рано различните кошове.

# 43
А за Нърс никой не ми каза никакви наблюдения и впечатления???

# 44
А какво мислите за JOOLZ ,  Bugaboo cameleon малко по - скпъпи са,но питам ако някой е чувал нещо  newsm78, даже не знам къде мога да ги видя освен в София

Общи условия

Активация на акаунт