Къде в Бургас (13)

• 35 356
  • 377
  •   1
Отговори
# 165
имам спомен, че съм виждала едни хартиени кошнички, които се слагаха и после кексчето се вадеше много лесно... Въпросът е, че не помня къде съм виждала тия кошнички. Питах в Метро, нямаше, гледах и в Пикадили - също не открих  newsm78 Моля, ако някой ги е срещал, да свирка, че ми е нетърпеливо да си изпробвам формата  Blush
със сигурност видях по празниците в Метро, при найлоновите торбички, но може да са ги изкупили, виждала съм и в Пикадили, но къде точно newsm78

# 166
  • Бургас
имам спомен, че съм виждала едни хартиени кошнички, които се слагаха и после кексчето се вадеше много лесно... Въпросът е, че не помня къде съм виждала тия кошнички. Питах в Метро, нямаше, гледах и в Пикадили - също не открих  newsm78 Моля, ако някой ги е срещал, да свирка, че ми е нетърпеливо да си изпробвам формата  Blush
със сигурност видях по празниците в Метро, при найлоновите торбички, но може да са ги изкупили, виждала съм и в Пикадили, но къде точно newsm78
Във Метро изрично намерих една девойка и питах, но не успяхме да открием. А вчера обърнах Пикадили и там не намерих...  Sad Сега освен до Била да ида да проверя...

# 167
  • Бургас
milena1976 , хартиени форми за мъфини съм взимала от ТЦМ магазина срещу Тракия - 3.50лв. (преди 2-3 месеца обаче - по Коледа нямаше). Последно взех от Фердинандова от един магазин за домашни потреби горе-долу около/след  Краснодар района (цената беше подобна за около 200бр.). Пада се отдясн като вървиш към Краснодар по Фердинандова. Срещу него има още един магазин за домашни потреби - там пък има всякакви тефлонови и силиконови форми.

# 168
Здравейте някой да ми даде идея от къде да купя зимен гащеризон за две годишно момиченце.

# 169
Привет на всички!!!!
Можете ли да ми препоръчате някой хубав и уютен ресторант, където да не пускат чалга и по възможност без  оркестър. Да е романтично и приятно   Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 170
аз харесвам пицария джърси до свободния много вкусно готвят и е приятно

# 171
  • у нас
Привет на всички!!!!
Можете ли да ми препоръчате някой хубав и уютен ресторант, където да не пускат чалга и по възможност без  оркестър. Да е романтично и приятно   Simple Smile Simple Smile Simple Smile

р-т "Луксор", р-т "Джани"   Peace

# 172
Привет на всички!!!!

+ Дилайт /в пресечката под Луксор/

# 173
Привет на всички!!!!

+ Дилайт /в пресечката под Луксор/

Благодаря ви много че ме ориентирахте  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 174
  • Бургас
Знаете ли дали в Караокето правят детски рожденни дни и на какви условия, цени???
Правят и в Караокито и в детския кът,но не си спомням цените. Най - добре е да отидеш на място да говориш с управителката.
Ние утре сме там на РД, ще попитам за цените, ако още те интересува. Peace

# 175
Привет на всички!!!!
От "Железният светилник" останахме много доволни. Много добра кухня на добри цени.

# 176
  • Бургас
Здравейте някой да ми даде идея от къде да купя зимен гащеризон за две годишно момиченце.

http://www.smenzamen.com/default.php?cPath=530_547_555_564_593_594_598

Може и да видиш в магазин Марикита / пресечката на ул.Оборище и ул.Кирил и Методий/ ,ако има размер ще си спестиш доставката 7 лева,

# 177
  • Бургас
Здравейте,
Някой знае ли къде се продават дървени пъзели в Бургас?

# 178
Здравейте,
Някой знае ли къде се продават дървени пъзели в Бургас?
Не съм много сигурна, но мисля, че съм виждала в магазина на СБХ, който е по Богориди, преди да пресечеш Републиканска в дясно, обикновено отвън висят разни дървении.  Thinking

# 179
kids` zone.  Аз купих от там яке и гащеризон на 3 годишния ми син. Много качествени излязоха. Пускам редовно в пералнята. Това, което ми хареса в тях е че са наистина плътни и изолиращи, а не като българските и китайските с едно поларче отдолу. Въпрос на вкус, може да погледнеш.
Не съм добре с адресите, но като тръгнеш по Александровска от площада(тройката) нагоре, да кажем към стоматологията, това е първата висока сграда вдясно, базар Алекс.

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 14:06 от mom

Общи условия

Активация на акаунт