Къде в Бургас (13)

• 35 418
  • 377
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, дами! Весела и щастлива Нова Година!

Ще бъда благодарна ако  някой може да ми каже към кого да се обърна за една страница превод от български на английски. Аз се справям с английския горе долу, но съм сигурна, че няма да звучи добре след евентуален мой превод. Не искам да се обръщам към езикови школи или агенции за превод, щото кой знае колко ще ме оберат. Интересува ме някой на частно, учител или... Намерих такъв за 5лв, но в София...

# 151
една приятелка е учителка по английски, ако искаш дай си тел на лични , за да ти звънне тя

# 152
ТЪРСЯ котел на твърдо гориво - над 32 kw, втора употреба, ако знаете някой да продава ще съм ви много благодарна, може и да е около Бургас

# 153
  • Бургас/Пз
Знаете ли дали в Караокето правят детски рожденни дни и на какви условия, цени???

# 154
Знаете ли дали в Караокето правят детски рожденни дни и на какви условия, цени???
Правят и в Караокито и в детския кът,но не си спомням цените. Най - добре е да отидеш на място да говориш с управителката.

# 155
За много години! 

Да сте виждали някъде шейни, имаше в Хиполенда, но са свършили Hug

# 156
Здравейте, дали някой може да ми каже (ако се е женил скоро), какво работно време имат в Зала Вардар... или ако имате някакви телефони, мейли, сайтове...
Пишете ми на лични, ако знаете нещо!
Благодаря!

# 157
Здравейте, дали някой може да ми каже (ако се е женил скоро), какво работно време имат в Зала Вардар... или ако имате някакви телефони, мейли, сайтове...
Благодаря!
Дано не греша,но мисля че от 8,30 до 17,30 ч. в работните дни,в събота и неделя незнам.

# 158
Благодаря!
Виж тук, надявам се да ти вдигне някой на обявения тел.  http://www.burgas.bg/bg/info/index/53#info_1887
 newsm10

# 159
За шейни виж в МЕтро или при арменците до Била в Славейков Peace

# 160
  • у нас
За много години! 

Да сте виждали някъде шейни, имаше в Хиполенда, но са свършили Hug

Шейни има при арменците на Сан Сити до Била в Славейков. Има и дървени и пласмасови  Peace

# 161
мерси за отговорите Hug

# 162
  • Бургас
Купих си подобна форма за мъфини
, но имам спомен, че съм виждала едни хартиени кошнички, които се слагаха и после кексчето се вадеше много лесно... Въпросът е, че не помня къде съм виждала тия кошнички. Питах в Метро, нямаше, гледах и в Пикадили - също не открих  newsm78 Моля, ако някой ги е срещал, да свирка, че ми е нетърпеливо да си изпробвам формата  Blush

# 163
Момичета, знаете ли дали някъде в Бургас боядисват ботуши, става въпрос за естествена кожа?  Hug Само да не ми ги развалят нещо, че струват 200лв  ooooh!ooooh!

# 164
  • Paris
milena1976, в Била може да провериш.

Общи условия

Активация на акаунт