Къде в Бургас (13)

• 35 305
  • 377
  •   1
Отговори
# 300
Milla Elaine  и за 4-5 годишни деца няма, или поне не намирам качествени дрехи. Определено ИМА нужда от разнообразие!

# 301
  • Бургас
Amelia, аз напоследък имам няколко много добри попадения от Фокса, мисля че и за момчета може да се намери. Моята щерка също е малко над 150, нито е за детско, нито е за дамско, но от там намерих доста добри неща, 16 размер.

Аз искам да попитам нещо за дестките градини: чух, че независимо кога смятам да пусна малкото на градина, трябва да подам документите в началото на годината, т.е. сега. Колебая се между 2-3 градини, във всяка ли трябва да пусна документи или се подават централизирано и изобщо какво трябва да подам  newsm78

# 302
Аз искам да попитам нещо за дестките градини: чух, че независимо кога смятам да пусна малкото на градина, трябва да подам документите в началото на годината, т.е. сега. Колебая се между 2-3 градини, във всяка ли трябва да пусна документи или се подават централизирано и изобщо какво трябва да подам  newsm78

има промяна от тази година, ето и от сайта на общината и за приема в детски градини Hug

# 303
 Трябва ни детски магазин с Пепе, Дизел и подобни.Дано в някой от МОЛ-овете има. Crossing Arms
Ах, пускай нова тема! Grinning

# 304
    Mom благодаря   bouquet, сетих се за магазина и китарист под ръка имам  Laughing но май и моя е малък още /на 4г./ пък иска  Rolling Eyes

И ние сме там някъде, но според мен си зависи от детето - моето не проявява някакво желание, по-скоро майка му Grinning. Като разглеждах детски китари по сайтовете ги дават 3+  Confused. Има някакви половинки... Ако е мераклия наистина, нищо не ти пречи да го пробваш. Едва ли ще ти откажжат Joy. Може пък да се окаже някой супер талант ...

# 305
Благодаря за отговорите.  bouquet

Опитвам се да събера мнения. Дрехите са от 0 до 12 год само.
Но се чудех наистина дали за деца над 5-6 год няма повече неща.
Съдейки по отговорите - не.
Спомням си, че за новородени също не се намират много.
Припомням ти и за Кокодрило. Аз купувах яке от тях, намирам го за качествено. Когато го купувах, като фасон ми хареса повече от това, което гледах в Бенетон, а беше с около 40 лв. по-евтино.  Hug

# 306
Не съм била в Кокодрило. Какви са цените там?

При първа възможност ще го разгледам.
Марката към която съм се насочила (дано стане ) я определям като малко над средна цена,
но за тукашния пазар. Определено по-евтина от Бенетон, които поне тук са скъпи и не
толкова популярни.

# 307
Трябва ни детски магазин с Пепе, Дизел и подобни.Дано в някой от МОЛ-овете има. Crossing Arms
Ах, пускай нова тема! Grinning

30.

# 308
Припомням ти и за Кокодрило.
Къде го преместиха?

В "Грийн" има страхотни дрехи за по-големи деца, а и за малки разбира се. Знам, защото смятах да си купувам един пуловер, размерите са до 168см.

# 309
  • у нас
Припомням ти и за Кокодрило.
Къде го преместиха?

Кате,
не са го преместили. Онзи, го затвориха, който беше в пресечка на "Богориди", а сега има друг магазин с дрехи на "Кокодрило". Намира се в базар "Алекс" - това е между "Астра"-та и салона за булченски дрехи "Мадам М"(ако не се лъжа) на "Александровска". Входът е много невзрачен и аз съм минавала няколко пъти и все не мога да го видя. Добре,че онзи ден си похапвах и оглеждах отвън ветрините, че с храна не мога да вляза в магазините, че видях базара и реклама на Кокодрило.  Може да се поръчва и по каталог каза продавачката  Peace

# 310
Ежка, мерси Simple Smile виж там като влязох още първия път и директно питах за р-р 156, 162, но ми казаха, че нямат и вече не съм проверявала за баткото там

Кат, я припомни къде беше това  "Грийн"  Embarassed на Трията ли беше ?
че и аз значи ще мога да се вмъкна в някое юношеско панталонче и да не го мисля дали ще го загубя  Mr. Green

# 311
Ели, благодаря за разясненията. Сещам се за този базар Peace

# 312
Някой може ли да ми каже къде в Бургас правят лазерна епилация?
Какви са отзивите и цените? До колкото ми е известно процедурата се прави от специалист-дерматолог, има ли изобщо в нашия град качествени такива?

# 313
Ками, да в "Трия". Ти със сигурност ще се вместиш в някоя дрешка, без майтап.

# 314
hrispa, мисля  че д-р Джорова извършва такива процедури, тя е дерматолог, кабинета й е срещу ПЪРВО РПУ

Общи условия

Активация на акаунт