3-тата световна война започва ли?

• 18 086
  • 228
  •   1
Отговори
Когато чета предсказанията на Ванга, направо настръхвам... Знаете ли нещо повече относно предсказанията й свързани с 3-тата световна война и нашето близко бъдеще?

# 1
2010 – Начало на Третата световна война. Ще избухне през ноември и ще свърши през октомври 2014 г. Ще започне като обикновена война, с обичайните средства, но след това ще бъдат изполвани ядрени оръжия, а накрая и химическо оръжие…

newsm78 newsm78

# 2
  • София
Северна и Южна Корея.

# 3
Само 3 часа до началото на Третата световна? Shocked

# 4
Как така ще свърши през 2014. Нали 2012 и край.

# 5
  • София
Как така ще свърши през 2014. Нали 2012 и край.

Хо хо хо ... това ми хареса  Peace
Има някаква символика в предсказанието ... поне за мен Simple Smile
Светът ще свърши баш на Имения ми ден  Rolling Eyes

# 6
хаххаха, Кейси, хубаво чувство за хумор:-) Но честно казано пророчеството на Ванга ме накара да се замисля... Ами ако наистина е така?! Какво правим? Кои са важните неща? не е лошо от време на време да разбираме, че животът ни не е безкраен подарък...

Точно сблъсъкът между Северна и Южна Кореа се тълкува като началото, за което Ванга говори... Ако наистина го е казала, не знам - все пак в Интернет го прочетох... не мога да съм 100 % сигурна.

# 7
 newsm78...веч'  се готвя ...търся последователи

# 8
  • Galaxy 13197853088
няма да е сега, още време има.

# 9
Labrador, звучи така сякаш знаеш нещо, което аз не знам ?!?! Моля сподели   bouquet  bouquet

# 10
Както по-умни хора от мен са казали... следващата война ще е за ресурси и да, има още време до нея. Да четеш нечии предсказания и да ги напасваш по реални събития е глупаво. Края на света го очакват от векове преди нас, а кой знае и колко след нас.

# 11
2017 г. ще започне третата световна. Запишете си го и ще видите, че е истина!/За съжаление, разбира се/ Sad

# 12
2017 г. ще започне третата световна. Запишете си го и ще видите, че е истина!/За съжаление, разбира се/ Sad
СирЬозно?

У кълбото ли го прочете? Laughing

# 13

Само, ако може, да кажеш точен ден и час, че нали разбираш - инвестиции, акции, това онова, хубаво е човек да има информация кога ще се срине пазарът  Twisted Evil

# 14
явно са мнооого мненията по въпроса за III свет война. Чела съм,че Нострадамус /бил е трамплиер!/ е предрекъл ,че да-ще има IIIсвет война и тя ще е изключително на верска основа, но в крайна сметка 2те велики сили ще се обединят "веднъж завинаги" и ще победят! След това по земята ще настъпи "хилядолетен мир"...каквото и да значи това/ако остане от настоящия живот нещо/
Друго,което съм чувала е ,че 2012г ще започне някакво  душевно из/пречистване -дълбоко психологически ще са нещата,докато всеки човек придобие  умението да се телепортира в пространството  и в материята...-това е "новия живот", дето толкова го спрягат в момента. Предпочитам I вариант,май....

Общи условия

Активация на акаунт