3-тата световна война започва ли?

• 18 087
  • 228
  •   1
Отговори
# 15
Друго,което съм чувала е ,че 2012г ще започне някакво  душевно из/пречистване -дълбоко психологически ще са нещата,докато всеки човек придобие  умението да се телепортира в пространството  и в материята...-това е "новия живот", дето толкова го спрягат в момента.

Ти направо закопа всички природни науки! Къде ги четете тия глупости?!

# 16
Тя войната не е спирала Simple Smile

Обаче гледам са спрели да продават хапченца? Да?

# 17
  Май в близкото бъдеще може да очакваме такова събитие  Confused
 Напоследък,доста често ми се върти в главата тази мисъл.

# 18
  • София
Дааам, идва краят на света. Със сигурност. Тези дни ще е. Според предсказанията на братовчед му на Нострадамус единствените сигурни скривалища от всеобщата разруха ще бъдат психодиспансерите. Призовавам всички люде обезпокоени за бъдещото си съществуване да се насочат по най-бързия начин към някое подобно здравно заведение  Peace

# 19
Хубу де война, край, ура тута....врели некипели....библейко изтребление...всички говорим за второто пришествие...демек трета световна и демек края на света....а кога е било първото пришествие...някой да осветли невежите, молим....демек кога е бил първия свършек на света, та вече дойде втория окончателен...щот третата световна затва се смята... ooooh! newsm78

# 20
   Абе вас да не са ви наели да саботирате всяка тема изпречила се на полезрението ви  ooooh!
Вие новини гледате ли,какво общо има 3та световна с библейски и т.н. теми  #Crazy

# 21
   Абе вас да не са ви наели да саботирате всяка тема изпречила се на полезрението ви  ooooh!
Вие новини гледате ли,какво общо има 3та световна с библейски и т.н. теми  #Crazy

Ти пък от небето ли падаш...и какво очакваш световните конспирации да ти ги съобщят по новините ли.... ooooh! Thinking Laughing

# 22
Хубу де война, край, ура тута....врели некипели....библейко изтребление...всички говорим за второто пришествие...демек трета световна и демек края на света....а кога е било първото пришествие...някой да осветли невежите, молим....демек кога е бил първия свършек на света, та вече дойде втория окончателен...щот третата световна затва се смята... ooooh! newsm78

Преди Потопа Тумба... следва Вторият Потоп/направо си е започнал вече/ Flutter

# 23
Ааааа....спрягаме Ной и ковчега му....Ина, Благодаря.... Peace

# 24

Ти пък от небето ли падаш...и какво очакваш световните конспирации да ти ги съобщят по новините ли.... ooooh! Thinking Laughing

Президентът на Русия Дмитрий Медведев заяви, че страната трябва да бъде готовa за конфликт, по мащаби сравними с Втората световна война. Той заяви това в интервю за в. „Известия“.

„Такива конфликти, за съжаление, са възможни и това се дължи на факта, че има много различни държави с много различни интереси.

На планетата има огромен брой оръжия, има хора, които все още смятат войната като средство за решаване на техните политически проблеми. И накрая, има случайности. Така че ние трябва да сме готови „- казва руският лидер.

И още от интервюто на Медведев:

# 25
Дали го е казал с разрешението на Путин?

# 26
Абе, Радита, ти на интервюта ли вярваш.....и....ако има тРета световна...за теб какво ще се промени....нали мразите Русия....ама и не обичате Америка... и как ще изберете страна... а, да ше гласуваме....ама да гласуваме, ше трябва да има Референдум....и ние пак ше застанем на позиция "голо дупе-там дет големите си мерят пишките..."...и някак ше я преживеем таз Трета Световна....Аз имам теория, че след края на света ще останат хлебарките, българите и гласовата поща... Whistling Wink Joy

# 27
Многоточието дали замества подходящите аргументи?!

Radita, до такова "прозрение" може да стигне всеки обикновен човек. Не е споделил някаква тайна Медведев.

# 28
Абе то преди две години и за кризата така разправяхте, че нямало да има... Simple Smile

# 29
Многоточието дали замества подходящите аргументи?!  

Окти, при мен, да...май...евентуално....сетих се, още не съм яла салата с октопод...дали да не хапна в междуточието...докато войната не е започнала... newsm78 bowuu hahaha, шегичка, беее....

Общи условия

Активация на акаунт