Къде в Бургас (13)

• 35 342
  • 377
  •   1
Отговори
# 180

Знаете ли дали в Караокето правят детски рожденни дни и на какви условия, цени???
В детския кът куверта е 8.70лв на дете, включва сандвич-хапки, сладки, сокче и шоколадово яйце.

Здравейте,
Някой знае ли къде се продават дървени пъзели в Бургас?

Виждала съм в магазин "Синди" срещу Механото.  Peace

# 181
  • Бургас
Kamence, няма там.
Hazel, благодаря много   bouquet

# 182
Здравейте,
има и в Хиполенд много хубави! Лично аз не препоръчвам ходене в Синди- освен ако не искате някоя "мила" продавачка да ви скапе настроението!  Close

# 183
Здравейте,
има и в Хиполенд много хубави! Лично аз не препоръчвам ходене в Синди- освен ако не искате някоя "мила" продавачка да ви скапе настроението!  Close
аз пък съм много доволна от обслужването в м-н Синди, а дървени пъзели имаше и в м-н Делфин, зад операта

# 184
  • Бургас
lexy, зависи какво разбираш под дървен пъзел. В Полиема на Богориди имаше преди нова година от мечешкото семейство и и ей този тип. Иначе аз поръчах от ибей за дъщеря ми от двата вида и съм много доволна!  Peace 
Иначе по Богориди (срещу стария "Духът на тигъра" май беше) има дървени пъзели също - в онзи магазин за български сувенирни щуротии. Simple Smile

# 185
Здравейте,
Здравей, ако не откриеш дървен, може да вземеш пластмасов. На малкия са му подарявали и са доста хубави, с популярни картинки и т.н и най-важното е, че има от тях голямо разнообразие във детските магазини. Все пак съм любопитна какви са предимствата на дървените. Успех в търсенето.   

# 186
 Кога ще отваря МОЛ-а до Метро?

# 187
  • Paris
В началото на март.

# 188
  • Бургас
Благодаря за помощта на всички!
Взехме от Синдни, нямам оплакване от обслужването, даже жената беше много любезна. Ами не знам, трябва ми за подарък и майката каза че иска дървен пъзел. Предполагам са по-предпочитани, защото са по-безопасни.

# 189
  • у нас
В началото на март.

ехе, нали беше в началото на февруари, някой беше писал преди, че там си намерил работа или нещо от сорта. Пак ще чакаме.

# 190
  • Paris
От Карфур са обещали за тогава, пък да видим.

# 191
В началото на март.
ехе, нали беше в началото на февруари, някой беше писал преди, че там си намерил работа или нещо от сорта. Пак ще чакаме.
ами то първоначално трябваше да го отворят за празника на Бургас, ама явно нещо много се забави строежа, скоро минавахме оттам и наистина едва ли ще е февруари, личи си че има още много работа

# 192
А някой да е ходил вече на боулинг в М.Рудник?  newsm78 отзиви?

# 193
  • London, baby
По повод формите за мъфини, в кв.Славейков под бл.113 (това е от ляво на Билла) има домашни потреби. Там продават силиконови форми,големи са (във формата на мида имаше) по 1лв. бройката. Хартиени не продават.

# 194
Здравейте!
Знаете  ли къде продават мъжки костюми на Елит - Попов / Шумен / , освен в бившия магазин на " Рила стил"
на ул. " Фердинандова "?
Предварително ви благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт