Къде в Бургас (13)

• 35 341
  • 377
  •   1
Отговори
# 270
  • По света и У нас
Lady Marmalade:
- еднократни чарфаши, от непромокаемите продават в Склада за памперси зад Новата Поща, освен това би трябвало да има и в Тема-та .... но за там не съм сигурна  newsm78
- за хубави бг анцузи, може да провериш в Детска Борса Джони, намира се зад Трета поликлиника, на ул.Пиротска между Републиканска и Оборище
- за детско бельо както в същата детска борса, така и в магазин Венера на ул.Оборище, близо до пресечката с Гурко /има хранителен магазин на ъгъла, след това едно кафе и след това е магазина/ ....
- за раничка, не знам дали не ви вълнува някой герой  newsm78, но може да погледнеш на 2рия етаж на Трията /срещу магазина на Wenice/, в подлеза на Операта, както и в книжарницата срещу Стоматологията ... интересни съм виждала и в един магазин за играчки на 2рия етаж на ТЦ Престиж в Славейков
Успех  Hug

# 271
  • Burgas, Bulgaria

14 февруари
хората са отворени и дават шанс на всеки да изкара по някой лев.аз много се зарадвах на това и за това споделих ако някой има нужда -аз също запо4вам на 4 4аса  Mr. Green мър4андайзер  Mr. Green
ти не си ли в майчинство в момента?Защото като гледам на лентичката май трябва да си?И ако си как става номера?

да до април съм ,но ще го прехвърля ,а ина4е незнам политиката на магазина каква е аз съм назна4ена от друго място,щом оба4е казаха 4е търсят мами и студенти зна4и имат на4ини -трябва да се пита.Аз просто казвам 4е има работа за нас.

# 272
момичета спешно ми трябват координати на добра козметичка-става дума за веждите. Искам обаче, да ги оформя и с ножичка и с кола....... ,а не само с пинсета-ако е и в "Славейков" цена няма да имате

# 273
  • Бургас
Със сигурност има в Темата еднократни чаршафи. Онзи ден видях една жена да купува.  Peace
Иначе раници съм виждала в книжарницата срещу Стоматологията и в едно магазинче, което се намира в уличката между Бакарди и онази кръчма, дето не се сещам как и беше името на Александровска. Обаче не знам какво е положението за момченца - дали има подходящи цветове.

# 274
Mom от къде купихте китарата на детето, на колко е години? /детето не китарата  Laughing/ Пиши ми на ЛС и отзиви. Благодаря   bouquet

# 275
  • Paris
момичета спешно ми трябват координати на добра козметичка-става дума за веждите. Искам обаче, да ги оформя и с ножичка и с кола....... ,а не само с пинсета-ако е и в "Славейков" цена няма да имате
Красимира-Изгрев-0888508532. Ще останеш доволна!

# 276
lucyl30, I r r a , 10х  bouquet

# 277
Момичета има ли някоя от вас да се занимава със счетоводство?

# 278
... на кои марки ще има магазини там? И какви заведения ще има? А за децата нещо ще има ли?

Аз знам за Манго, Бюти зона, ще има и Старбъкс Grinning

# 279
Момичета има ли някоя от вас да се занимава със счетоводство?
Кажи за какво става въпрос. Приятелят ми се занимава със счетоводство. Пиши ми на лични ако искаш Simple Smile

# 280
Mom от къде купихте китарата на детето, на колко е години? /детето не китарата  Laughing/ Пиши ми на ЛС и отзиви. Благодаря   bouquet
Иве, отзивите по-късно, че се оказахме малки за китара. Thinking Говорих с преподавателя, оказа се един и същ, че са ми препоръчали от двете места. Та той каза, че най-малкият му ученик бил в предучилищна, справял се добре. Каза, че теоретично можело и по-малки, но той засега не е имал такъв. Няма лошо, ще почакаме. А и аз нямам някакви претенции да ми е музикално детето, просто ми се стори добър вариант, проучвайки разни възможности за занимания.  newsm78 Относно магазина, малко трудно обяснявам с адреси и имена, но е в центъра и ще се сетиш. На подлеза, не от страната на операта, а изхода към Александровска има един музикален магазин. Той е там от много време, но ако не се сещаш, като отидеш на място ще го видиш. Засега друго инфо нямам. Ако ти си запишеш детето, ще разказваш. Simple Smile
Сетих се да допълня нещо, което научих - добре е като се купува китара, да се ходи с китарист да ти я пробва, че независимо от марката има и по слаби изпълнения, които не звучат добре.

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 21:41 от mom

# 281
Търся добра педикюристка?

# 282
някой знае ли къде продават боя за коса рилкен синемакс

# 283
Търся добра педикюристка?
Ивелина-0888675270-работи в салона на Стайко фризьора,на ул."Александровска",до маг на Германос-това е едно такова като тунелче,качва се по стълби на горе,на втория етаж е.Входа е между Бакарди и Германос-дано си ме разбрала,много зле обяснявам Embarassed

# 284
Момичета, имате ли наблюдение в кои парфюмерии цените са по-тънки?
Имам предвид не само тези, в които има маркова козметика, но и парфюмериите, в които има всякакви щуротийки.

Общи условия

Активация на акаунт