Къде в Бургас (13)

• 35 335
  • 377
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, имате ли наблюдение в кои парфюмерии цените са по-тънки?
Имам предвид не само тези, в които има маркова козметика, но и парфюмериите, в които има всякакви щуротийки.
има една нова /от 2 седмици някъде/ - на ул.Ивайло, между Цариградска и Фердинандова.

# 286
Имам предвид не само тези, в които има маркова козметика, но и парфюмериите, в които има всякакви щуротийки.

Имаше една парфюмерия "Ванеса", много я хавалеха. То и още си я има де, ама незнам къде я преместиха.

# 287
Здравейте , бях ви изпуснала следите и темата почти е заминала.

Искам да питам в Бургас има ли магазин за обувки СТИЛО , и къде се намира ако има такъв , че аз нещо не се сещам.

Мерси предварително

# 288

Имаше една парфюмерия "Ванеса", много я хавалеха. То и още си я има де, ама незнам къде я преместиха.
Ванесата е в една кооперация с/у сладкарница Неделя, която е на Ботева. Simple Smile

# 289
също ванеса има и до пицария верона срещу тоха

# 290
  • Бургас/Пз
Къде преместиха магазин Адидас???

# 291
Къде преместиха магазин Адидас???

В момента има само OUTlet  срещу х-л Космос.

# 292
    Mom благодаря   bouquet, сетих се за магазина и китарист под ръка имам  Laughing но май и моя е малък още /на 4г./ пък иска  Rolling Eyes

# 293
За Адидаса знам със сигурност,че ще бъде в МОЛ-а, а аутлета си остава там.

# 294
Специални благодарности на всички за отговорите! Златни сте!

# 295
  • Бургас
И този магазин.който беше до Адидас също е затворен.Предполагам,че в мола ще има Playlife!Аз харесвам дрехите на Killer loop и често го посещавах.

# 296
Искам да попитам родителите на деца до 12 год.
Мислите ли че, в Бургас има пазар за нов детски магазин за дрехи?
Дрехи, които все още ги няма на БГ пазара.

Аз съм от Бургас и лятото ми направи впечатление, че няма разнообразие.
Но може и да греша.

# 297
  • Бургас/Пз
Искам да попитам родителите на деца до 12 год.
Мислите ли че, в Бургас има пазар за нов детски магазин за дрехи?
Дрехи, които все още ги няма на БГ пазара.

Аз съм от Бургас и лятото ми направи впечатление, че няма разнообразие.
Но може и да греша.

Определено има нужда особено за деца между 8 и 14г. Аз вчера ходих с дъщеря ми по магазините че утре е рожденничка и освен в Орчестрата, Бенетон и Пуледро никъде другаде не видях нещо интересно за нейната възраст. Може и да има хубави магазини в някой от комплексите но аз не ги знам и залагам на тези в центъра, а избора не е много голям.

# 298
Абсолютно съм съгласна с Ади  Peace
За деца дори до 16-17г. при момчетата  Peace
За момичетата, набори на сина ми знам, че като станат вече 3-4 клас ги обличат от дамските магазини, а вече като минат 35номер с дамски обувки. При момчетата е много по-сложно. Не мога да го вкарам в мъжки магазин за дрехи, а като тръгна да търся дреха над 150см. вярвай - ад е... ако намерим ще е случайно в един от десет детски магазина и то 1-2 модела най-много и нямаме избор никакъв... За обувки, ако не са марковите, в Компаса само намирам. И много ме е яд като питам за маратонки 38номер, да ми дават от дамския стилаж и да ми обясняват че  са унисекс... дори едни елементарни чорапи като купувам ровя из кашони да намеря , тъй като дори и продавачки на представители на бг фирми ми обясняват, че до 35номер са детски , 35-40 са дамски , а от 40 мъжки  Rolling Eyes А къде са юношите???? Преди години имаше такива специялизирани юношески магазини, а сега само детски...     
От друга страна, не мога да купувам само Адидас, Пума или Бенетон, сега в пубертета момчетата бързо израстват и за 2-3месеца са му вече малки

# 299
Благодаря за отговорите.  bouquet

Опитвам се да събера мнения. Дрехите са от 0 до 12 год само.
Но се чудех наистина дали за деца над 5-6 год няма повече неща.
Съдейки по отговорите - не.
Спомням си, че за новородени също не се намират много.

Общи условия

Активация на акаунт