Къде в Бургас (13)

• 35 283
  • 377
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Здравейте!Големия ми син след близо месец става на 4 години ,препоръчайте ми място за празнуване.Миналата година бяхме на смарти парти,чудя се тази година дали дане ги извикам в операта Thinking!
Ще се радвам на вашите съвети!Благодаря!

# 361
Здравейте!Големия ми син след близо месец става на 4 години ,препоръчайте ми място за празнуване.Миналата година бяхме на смарти парти,чудя се тази година дали дане ги извикам в операта Thinking!
Първи вариант-в уличката пресечка на Фердинандова има един детски кът ,не знам името е малко завъртяно.Бяхме там на детски р.ден и е много добре.Заведението се ангажира само за вас,децата ги занимават,има си консумация за майките.Улицата е Цар Асен.

Втори вариант- в България ,ако празнувате през седмицата,но без събота и неделя(защото освен че има по няколко рожденни дни,е и такава лудница)Има добра консумация,тортата е от там и беше страхотна (ние ноември бяхме там).Малки хапки-санвичи има ,които са много хубави.

Трети вариант-операта,но лошото е че за майките няма консумация ,само по едно сокче.Ако се качат горе в караокето отделно от децата могат да си вземат алкохол.

Четвърти вариант -но не е проучен ,на гладстон има нов детски център Палавници .Но не знам за там нищо

Пети вариант -излиза доста скъпо и е ако имате много гости .Минимум 10-15 деца и повече ,и още толкова възрастни.Това е срещу кат в танцовата академия.За децата правят като детска дискотека с един от танцьорите .И всички танцуват дори родителите.Има кетъринг от тях .

Шести вариант - май е за по-големи деца .В България долу на басейна стават хубави рожденни дни.Децата са по бански и в басейна.

Мисля че смарти парти  вече са изпята песен.Сега пак с нов персонал,последния р.ден на който бяхме не ни хареса.

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 15:47 от marussia

# 362
Още едно място за РД.Ние сме по малки, на 2, но нашия РД го празнувахме в "Ния-смехория", имахме и гост един батко, който беше мисля 3 клас, и му беше много добре, не му се тръгваше.  Hug

# 363
Соларно студио около Краснодар? Знам за един, който е до Младежкия.
Ако знаете и цени, ще е супер.

# 364
Къде в Бургас има магазин за био храни?

# 365
Търся тютюн за наргиле .Някой да помогне ?  bouquet

# 366
виж в магазин мухоморка до китайския ресторант- китайска луна

# 367
  • London, baby
Момичета, бои на Алфапарф къде продават?

# 368
Момичета, бои на Алфапарф къде продават?
Питай някой фризьор, евентуално в магазина на Кр.оф Рома до съда.В краен случай ако си знаеш номера мога и аз да ти помогна. Simple Smile

# 369

Пети вариант -излиза доста скъпо и е ако имате много гости .Минимум 10-15 деца и повече ,и още толкова възрастни.Това е срещу кат в танцовата академия.За децата правят като детска дискотека с един от танцьорите .И всички танцуват дори родителите.Има кетъринг от тях .

Този вариант е нещо ново за мен. Звучи чудесно.
Зависи къде  ти е удобно.
В центъра има едно магазинче за сувенири, точно зад Коджакафалията. Там има.
Също и в "Зорница" на базарчето, в магазина за сувенири.

# 370
Ние сме по малки, на 2, но нашия РД го празнувахме в "Ния-смехория"

А това къде е?

# 371
  • London, baby
Ji, в една от пресечките на ул. Васил Левски ли е?

# 372
  • По света и У нас
Ние сме по малки, на 2, но нашия РД го празнувахме в "Ния-смехория"

А това къде е?

В Лазур, на Плочата  Peace
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=1f15ec4e0856b3f2275c89782c01e … &initsearch=1
/само да отбележа, че Дом Майка и дете не трябва да е ориентир, защото там не се намира  Rolling Eyes/

Първият вариант, който marussia е описала, се нарича Тити Тайс  Peace

Ето и още една възможност /въпреки че в сайта им сега не видях такава информация/, по рано и на басейна на хотел Аква се организираха РД  Peace

# 373
Тютюн има и в Тришърите-те са няколко

# 374
Ji, в една от пресечките на ул. Васил Левски ли е?
Да, точно там.

Общи условия

Активация на акаунт