Машина за хляб - 13 част

• 89 607
  • 997
  •   1
Отговори
# 315
сноЩи направих и хляба с грис на бързата,4е на другата не ни хареса,е... супер е

# 316
eldi, честито и много хубави неща да месиш с нея Peace

# 317
Виждам, че се вълнувате от хляб с грис. Ето един много сполучлив. Рецептата е няколко страници назад. Казва се Джейми Оливър /незнам защо/.

# 318
Десито, благодаря много за топлото посрещане. Надявам се и аз скоро да мога да се похваля и покажа своите сполучливи творения  Hug

# 319
  • София
eldi, да ти е честита  придобивката със здраве да си я ползвате. Peace

# 320
  • Разград
Ето хляба с маслини и сирене

Тук вече е наполовина унищожен от дъщеря ми

Нямах нужното количество маслини,но пак стана много вкусен.

# 321
Вчера правих хляб с грис  по рецетата която е дала Деси стана много сполучлив но ми се наложи да добавя малко брашно  защото започна да маже под бъркалките .Вида му е като този който е показала polin_a  учудих се че се препече отгоре много добре обикновенно ми остава малко по светла горната коричка

# 322
хлеб4ето с маслините като 4е ли е малко хлътнало,а как е на вкус,ако е вкусно пусни рецептата моля те ,4е обожавам маслини

Ще дам рецептата, не беше нищо по-особено, помня, че зехтин се слага, вм. олио. Точните пропорции ще пиша от вкъщи, че не помня точно как бяха. А иначе хлебчето по-скоро беше равно отгоре, а  на снимката изглежда хлътнало наистина.

А по принцип след като се изпече хляба, след колко време го вадите от машината? Ние от мерак първите пъти вадим почти веднага, даже не чакаме да изстине и съответно се посмачква и се слепва на места  Mr. Green

# 323
  • Разград

А по принцип след като се изпече хляба, след колко време го вадите от машината? Ние от мерак първите пъти вадим почти веднага, даже не чакаме да изстине и съответно се посмачква и се слепва на места  Mr. Green

Веднага го изваждам,без проблем.Случвало се е да поостане в машината,но така сякаш се втвърдяват коричките на хляба,не че е проблем,де.

# 324
# 325
Здравейте!
От Коледа и аз имам машина за хляб на Мулинекс. Прових 2-3 от рецептите в книжката и станаха много добри. Правих и кузунакът, но никой не го хареса  Rolling Eyes
От тук изпробвах  хлябът с  грис и стана стахотен   bouquet
Мисля утре да пробвам и този с маслинките, че детенце им е голям фен.

# 326
  • Разград

Мисля утре да пробвам и този с маслинките, че детенце им е голям фен.

Няма да сгрешиш,страхотен е.Дъщеря ми едва изчака да го извадя от машината и го подкара,любимият й е.

# 327

ей, това ми е първият хляб
утре ще покажа ако стане и този с маслинките  Peace

# 328
Max-mama на коя програма го печеш   newsm78

# 329
  • Разград
Max-mama на коя програма го печеш   newsm78

На програмата за бял хляб,основната.При мен е първата-3,18 часа.

Първият ти хляб не е лош,само ми се струва му е трябвало още малко течност,за да стане тестото по-гладко и от там и хлябът по оформен.Не се съмнявам във вкуса.

Общи условия

Активация на акаунт