ЯНУАРЧЕ елхата с гирлянди краси, мама до него в нета виси!

• 14 915
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
Кво ста`а днес тук, бре?!!  Shocked  Много празнуещи  Grinning

Честит Рожден Ден, малка Дени! Бъди здрава!                              Честит Рожден Ден, Алекс! Много здраве и весели игри!

Джинджър, Честит Рожедн Ден!

# 226
Честит рожден ден, Джиндж! Здраве, любов и късмет,толкова, колкото можеш да понесеш!

Честит рожден ден и на Дени и Алекс! И за тях здраве и много весели игри!

# 227
  • София
baloni bdbaloni baloniЧестит Рожден Ден, Джинджър! Бъди здрава, щастлива и обичана!!! baloni bdbaloni baloni
Честито на Дени и Алекс!
 baloni baloni baloniДа растат щастливи и обичани деца!  baloni baloni baloni

# 228
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИЧКА И АЛЕКС!

Да растат здрави, щастливи и палави деца!

Мама Джинджър, ЧЕСТИТО И НА ТЕБ! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА МАЙКА И ЖЕНА!

Днес съм на работа, а ме мързиииииииии да гледам дори  Tired
Да се похваля - ония фалафели дето ги мъчих онзи ден вчера пак ги пробвах (беше ми трети опит - тъпа, но упорита  Mr. Green) и станаха супер - почти като купешките. Най-накрая и аз да спретна нещо в кухнята, което да се одобри  Joy

# 229
Мили малки и големи рожденници, желая ви да сте здрави, късметлии, обичани, усмихнати, всичко хубаво да ви се случва бързо и лесно!

Алекс, желая ти да бъдеш талантлив и още по-успял от майка си!

Деничка, бъди красива и умна като майка си!

Джиндж, бъди все така жизнерадостна и оптимистка!

# 230
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИЧКА И АЛЕКС! bdbaloni
Джинджър, честито и на теб. newsm59
Желая на всички ви да сте живи и здрави и винаги щастливи!!! Hug

# 231
Честит рожден ден на Алекс и Деничка! Желая ви детство, изпълнено с много смях и весели игри!

Джинджър, честит рожден ден! Здраве, любов и много щастие!

# 232
  • София
Честит рожден ден, Алекс! Честит рожден ден, Дени!
Бъдете здрави и растете безгрижни за радост на мама и тати! Целувам ви! Simple Smile Heart Eyes  bouquet

Джинджър, мацко, честит празник и на теб! Здрава, права и все така усмихната! Наздраве!  bouquet

# 233
Честит рожден ден Дени!

Честит рожден ден Алекс!

Бъдете много здрави и много щастливи деца!

# 234
Джинджър, Честит рожден ден!

newsm59Честит рожден ден с голямо закъснение на Шош, на Ева и на  Ели newsm59!

Боилката ми беше много зле тия дни - 5 дни беше с висока Т - над 39,5 вдигаше през няколко часа.Диагнозата беше бронхеолит, но май имаше и някой вирус.На шестия ден нямаше Т и после пак започна.Сега не е вдигал от два дни и се моля вече да се оправя. В последната седмица сме ходили 4 пъти до болницата за прегледи, при 3ма УНГ, и отделно три пъти при личната.Толкова нурофен, панадол и хексалгин изпи, че не е за разправяне - молете се да се оправя, че вече до гуша ми дойде.. Tired

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 13:02 от Хрисси

# 235
Много празнуващи Shocked.
Да са живи и здрави всички рожденници!Само щастие и усмивки да носят на близките си!

# 236
  Party TimeЧестит рожден ден, Дени! Да си жива и здрава, палава,усмихната и щастлива!  Party Time

uraЧестит рожден ден, Алекс!Да си жив и здрав, палав, усмихнат и щастлив!  ura

newsm67Честит рожден ден, Джинджър! Да си жива и здрава, обичана съпруга и майка и много щастлива! newsm67

# 237
  • София
Честит рожден ден, Джинджър! Пожелавам ти здраве и да си все такава лъчезарна, позитивна и енергична!

Честит роджен ден на Дени и Алекс, както и на двете госпожици, които съм пропуснала! Весело и безгрижно детство!

# 238
Как са Веско и Вики, Ман, Мимозе?
Ема и Боилката да оздравяват бързо!   Hug

# 239

Общи условия

Активация на акаунт