104та немска: Гер ап У, гер ап У

• 15 425
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • UK
Библиотеката е редовно място за афтърпарти на срещите на форума. Само че караокето. Миналия път, на коледната среща, останахме 5-6 ентусиастки, караокето беше затворено, но го отвориха специално за нас, само аз и още едно момиче пяхме, ама беше много готино. Simple Smile

# 181
Пък тук в съседното село (1,000 жители) има дискотека  Mr. Green

# 182
Бибитке, сериозно ли? Shocked
Дискотеки има доста в Лауф(20 хил.глави добитък), а в Нюрнберг да не говорим. Особено Рокфабрик - ако някой има път към Франкенланд горещо я препоръчвам Laughing
Библиотеката е култово място, последно бяхме там миналата година с фам. Сердикови Laughing

Мистик, ако четеш да знаеш, че роня крокодилски сълзи - спукан ми е тока на ботите, които бях решила да обувам утре Cry

# 183
  • Немция
Сърф, предполагам, че тъй като и двата по-големи града са ни много близо и затова е такава суша тук откъм диско-ритми. Един от кварталите на Гелзенкирхен, където има доста заведения е на 6-7 км от нас.

В "Библиотеката" май скоро няма да стъпя пак- нали преминавам през Сф само транзит, обикновено гледам да се прибера по родните места. Не знаех, че  клубът съществува още даже.

Сърф, добре, че ти се е спукал тока сега, а не точно навръх Нова Година. Вземи си едни резервен чифт за всеки случай.
Оф, като се сетя едно време в Бг колко тока изпотроших и в какви ситуации съм изпадала покрай тях, не ми се мисли направо. ooooh!

# 184
  • UK
Аз ходя с маратонки. Опасност да ти се счупи тока няма (освен ако не си Виктория Бекъм, разбира се), пък и с тях успявам доволно често да стъпвам накриво, да се спъвам и така нататък, та по добре на нисичко да си седя. Иначе си имам няколко чифта високи обувки, ботуши даже, ама всички са с цяла подметка, не с ток.

# 185
  • Германия
Е направо свалям шапка на дамите по софийските (а и не само там) улици как успяват да слаломират на висок ток между препятствията. Аз на по-високо от 2 см не се качвам, хеле пък сега с деца ooooh! забравих и какво е да носиш пола например.

# 186
Пепе, някои сме тренирали половин живот по пловдивските калдаръми, но и аз предпочитам ниската обувка, когато пасва на облеклото. Wink

# 187
  • Germany
Аз да ви кажа и в съседната къща да отворят дискотека няма да ме впечатлят - изобщо не ме влече  Confused Имам една доста голяма цифра години висене всяка божа вечер по барове и дискотеки, но без никакъв пропуск  Naughty до такава степен, че нашите имаха лаф - "И червен сняг да вали Десислава пак излиза"  Whistling Whistling бях направо неспасяем случай  ooooh! А да не ви обяснявам половинката какъв е маниак на тема заведения и не му стихна желанието на този човек с годините, навън може да се минус 20, но ако му кажа хайде на кафе или нещо такова, след 10 минути е на вратата  ooooh! ooooh! ooooh!

# 188
  • Немция
И аз през последните години не нося високи токове- като се вземе в предвид , че съм и висока, така че токове не ми трябват. Обаче , докато бях в Бг се фръцках Laughing повече на токчета. А и тогава елегантния тип маратонка не беше толкова популярен.

Дезитке, няма нищо лошо , че му се излиза на половинката толкова много. Няма да е скучно в къщата ви. Wink

# 189
По темата за торентите, нелегалните записи и т.н. това го прочетох преди малко Mr. Green
Девойче! Вие сте направо копие на Джулия Робъртс! Вярно, че пиратско…

# 190
Минавам да ви пожелая весело посрещане на 2009 и много, много радост на празника!
Ще се видим догодина, дано сме изтрезнели и само малко надебеляли.

Ууу, ама много лошо това с обувката бе Сърфе.
Това здраве да е, вие само внимавайте как карате, дават ужасно заледено време тук, с дъжд утре цял ден, гадооост!

Аз пък в Бг. една приятна дискотека не съм видяла, ама нали съм провинциално дете, не ги знам клубовете из София. Но изобщо не съм съгласна, че в ДЕ няма готини клубове. Специално за Германия имам дългогодишен стаж по нощните клубове и викам всеки, който твърди обратното на бирен дуел.

# 191
  • Немция
Но изобщо не съм съгласна, че в ДЕ няма готини клубове.
Ама , Мистик, кой твърди нещо подобно, бе душа?! Sunglasses Аз споменах, че клубове и дискотеки не навсякъде ги има в изобилие в ДЕ, а темата доколко качествени са те , не сме я засягали. Wink

Айде, весело изкарване на празника, без неприятни инциденти- само смях и добро настроение !

# 192
Споко, Бибит. Прочетох последната страница само, незнам кой е питал, нито какво е казано по-напред. Стори ми се само, че някои защитават българските, а други немските. Оф, спирам.  Wink
Хайде, отивам да лягам, за да събирам сили за утрешната нощ.
И Сърф, носете по един чадър за всеки случай.
Лека и приятно посрещане на новата година мадами!

# 193
Цитат
някои сме тренирали половин живот по пловдивските калдаръми,
па други сме тренирали по търновските, а потом по варненските дупки Laughing

МГМ, много приятно впечатление оставяш с изказванията си. Добро момиче! . Peace .

Весело посрещане на новата година!

# 194
Залепих си тока - шъ съм мацка! Laughing

Хайде, банда и от мен весело посрещане на празника. Бъдете заобиколени с добри приятели, усмихнати свекърви, услужливи свекъри, здрави деца и послушни мъже! До година, до амина.

п.п. Стегнахте ли суровачките? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт