104та немска: Гер ап У, гер ап У

• 15 424
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Весело посрещане на нова година!   Simple Smile
Нека тя ви донесе много здраве,щастие и късмет! Grinning
Ние вече гледахме жилища в Амберг,много ми хареса града,пък да видим  Rolling Eyes
Спрели сме се на жили6те до което има монтесори детска градина и куп други екстри!
В тази връзка какво ви е мнението за монтесори детска градина?
Хората ми харесаха,а има много младежи там !
Като пи6ете за дискотеки и барове да кажа и аз,ние с мъжа ми по обиколихме баровете в Мюнхен  Grinning
За дискотеки не остана време,май желание няма,но ходихме на кино.
Гледахме Австралия,страхотен филм,препоръ4вам го с двете ръце.
В4ера водихме бабата и дядото дори в BMW музея  Grinning
На токчета не ходя,стоят в гардероба! Laughing

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 12:03 от Sesiliq

# 196
весело посрещане на новата 2009 и от мен!
сурвачката днес ще я правим,тати има мисия да донесе дряново клонче,поръчала съм и пуканки....вие какво още слагате?аз вълна не се сещам откъде да взема,ще ползвам прежда .не съм правила от дете такова чудо ,да видим как ще се получи  Laughingа,да ,и ябулки мисля да закача .

# 197
Добрутро от "Часът на кърмачката".
Мога много да ви разправям как си направих незабравим подарък за Коледа с едно ГОЛЯМО млечно задръстване и как дежуря на госпожицата по три часа нощем, щото много й се играе, но ще ви спестя натурализма. 

Вместо това ви желая много весело изпращане и още по-весело посрещане на Новата година, най-хубавите късмети, най-оглушителните фойерверки, най-здравите деца и най-любящите мъже!

Толкоз от мен, повече не можах да сътворя. Чувствам се оглупяла от безсъние и доене.

П.С. Татяна, за акцията съм на линия. Дай координати, като имаш време. И не ни напускай, моля!

# 198
Мишоне, съчувствам, щото знам какво ти е. С първото и аз бях така - нощем не спяхме, денем борeх задръстените канали.
Да знаеш, с второто кърменето е песен, с третото всичко е песен Simple Smile

Весело посрещане на Новата година!
 Лошото да е останало в старата, а в новата да има само здраве, късмет и веселби.

Тия бомбички и фойерверки тук ги купуват в страшни количества. Да очаквам ли края на света тая вечер? Първата ни Нова година е в немско, да знам да не се уплашат дечурлигата. У френско беше много кротко.

# 199
  • Германия
Сбъдваща, очаквай края на тишината и на кислорода Crazy В наше село пукат от вчера. А в кампуса ни какво чудо настава в полунощ ooooh!

# 200
МиШке, zаЩо дави напускам?  Shocked Няма, споко  Laughing  Hug  Ти оправя ли се? Голяма гадост е това със zапуШените канали...  Confused

МиШенце, мда, тук не е толкова спокойно, колкото у френско. Подготви децата  Peace И да zнаеШ, днес магаzините работят (работеха май е по уда4но) до обяд, утре по4иват  Wink

Сърфи, Мисти, весело иzкарване .....на вси4ки други съЩо, раzбира се  Hug

И да не zабравя, ето я темата zа която ви каzах в4ера http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=355940.new#new ,,,,нос комент  Sick

# 201
Днес първото нещо което направих сутринта е да напазарувам по пакет пампи за Ани и Ники. И мокри кърпички и подплънки за кърмене. Ааааа, повече емоции с пампи като по Коледа не искам.

Ще подготвя къщата за военно положение значи, за тая вечер. Отбраната ще е сериозна, пращам бабата да копае окопите Simple Smile
Татянка, викаш по-спокойно било във френско. Абе, там никой не подскачаше от виковете и тропането на децата ми, хем там бяхме къде-къде по-шумни.
По празниците любимата ми съседка е забегнала някъде. Дано си е починала и да е стегнала нервите,че нашата бебана започва да проявява гласовите си възможности, бива си я.

# 202
Мишоне, хитринки и съвети за каналите трябват ли ти?
Свиркай, в готовност съм да досаждам по темата.

# 203
  • Германия
Как бе, до 16ч работят Плус и Кауфланд.

Мишке и в крайна сметка отпуши ли задръстването?

# 204
До Всички:   И през Новата Година много здраве и късмет, пълна къща с берекет    Tada

# 205
Е, момичета, много сте мили, благодаря за загрижеността. Отпуших се още на 24 вечерта - един час рев, попръжни и масаж под горещия душ...

Сбъдваща, с третото викаш било по-леко... Защо ли не ме блазни точно сега тази перспектива? А вие тренирайте за съседката, ако й е малко, свиркай, идвам с оркестъра веднага.

Хайде стига ежедневие... Весело празнуване на всички! Отивам да правя баница с късмети.

# 206
  • Немция
Ех, стана ми мило, когато ми напомнихте тук за сурвакането! Нямам нищо против да бъда пак сурвакарче! Laughing

Аз утре ще правя баница с късмети, защото днес няма да празнуваме в домашни условия. На баницата обаче няма да й се размине.

Ми6ке, много неприятно с твоите кърмачески неволи. Предполагам ,че си доста преуморена покрай будуването над бебето. За теб всеки ден са дълги новогодишни нощи Crazy...

Сбъдваща, не знам как е у Френско покрай Новата Година- тук е доста шумно и е обичайно да се снабдяват с големи количества "пиратки" и ракетки.

И от мен пожелания за една чудесна Нова 2009 Година, с много здраве и добро настроение!

# 207
  • UK
Весело посрещане на новата година на всички, всичко хубаво и ще се видим догодина. Simple Smile

# 208
Здраве и  щастие  на  всички  през новата  година!
поздрава  от  нас  http://s3.dancingsantacard.com/default.aspx?santa=7005642    bigdance2

П.С. Незнам при вас  как  е , но  вкъщи   котарака  откакто  е при  нас  посреща всяка нова  година винаги  под  душа във  ваната  hahaha /по повод  на  пиратките/

до  догодина  Wink !

Последна редакция: чт, 01 яну 2009, 14:19 от mayarm02

# 209
Драги ми съфорумки, да ни е честита 2009_та, наздраве!!!

Общи условия

Активация на акаунт