104та немска: Гер ап У, гер ап У

• 15 422
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Честита нова година, девойки, много здраве и късмет да има през нея Hug

Ох, много ми е зле днес Sad и то от пукница. Така е като загуби тренинг човек Wink Една глава ме цепи ooooh! и то поне да бях изпила някакви внушителни количества нямаше да ме е яд.....Изобщо не можах да спя, а на разсъмване, като си лягахме, предвидливо изключих всички телефони, за да не се обърка някой да ме събуди, смятах да спя поне до 1. Сега всички спят, а аз ближа рани пред компютъра с огромна доза кафе Simple Smile
Надявам се вие да имате по-малко щети от снощи Wink Laughing

# 211
  • Германия
Честита!
И аз успях да преборя едно кафе. Смесването на бира със Sekt не беше добра идея снощи ooooh!

# 212
Честита ви нова година! Здраве, обич и късмет ви желая!

Снощи беше кротко в къщи и кошмарно навън. Сега приключих оборката в градината, доста нещица посъбрах, съседите са вилняли здраво снощи.
Децата заспаха навреме и не се събудиха от шумотевицата в 12. Главата ми е добре, но аз не съм по шампанскоподобните, пих си сангрия цяла вечер. И преядох - сърмичките бяха божествени, пържолките с мед и соев сос - невероятни, а баклавата - като от детството ми. От баницата с късмети ми се падна презокеанско пътешествие и нова кола. И двете не отказвам, доволна съм.

# 213
Честита Нова 2009 година и от мен !   ura Дано сме прогонили с бомбички и викове лошото и да сме го оставили в старата година,а сега да ни чакат само  положителни емоции !

На мен успеха ми се падна от баницата-много задоволително  bowuu И баницата ми се получи този път ,една пухкава и много вкусна ,направо съм учудена от себе си   chef
А малкото днес ни сурвака и изяде половината пуканки от сурвачката ,май това му беше най - интересната част от сурвакарството  hahahaЕстествено и  шоколадовите вкусотии, които получи и Гелдшайновете , с които явно смята да си закупи още шоколад  Joy

Ние супер си изкарахме снощи,детето спа непробудно от 10 ч  вечерта до 9 .30 сутринта  Peace и успяхме да си се напразнуваме с гостите.Я си признайте , вие друсахте  ли хорца?  Laughing При мен смесването на червено вино и шампанско се оказа удачно,днес съм свежа като краставичка  Mr. Green

# 214
ЗА МНОГО ГОДИНИ, МАЦКИ! ДА СТЕ ЗДРАВИ, СЛЪНЧЕВИ И ПЪЛНИ С ЛЮБОВ!  bouquet
НАЗДРАВЕ!

Мише, за запушени канали много помага лецитина. Аз откакто го пия, забравих за тия неприятности - в началото много събирах бучки, ама ги разкарах с него.

Аз съм супер шен днес, дори се събудих наспана в 9 ч въпреки, че си легнах сравнително късно и добре опита.
Отивам да въртя баницата за късметите, после ще се фукам какво съм извадила като късмет.

# 215
Да ни е 4естита новата година, и само хубави неЩа да донесе на вси4ки нас   bouquet

И аz съм махмурлия  Tired С мъжО иzпихме 2 бутилки вино  Whistling и после по една 4аШа Шампанско, след това не помня  Crazy

# 216
  • UK
Честита ви нова година. Simple Smile Аз се прибрах, не беше лошо снощи, алкохол не съм пила, по принцип не пия, половин глътка шампанско ме накараха само, отвратително е. Сега смятам да изчистя малко стаята на сестра ми, че не бомба, ами метеорит поне с размерите на Луната е паднал тук, а после смятам да си сваля някой друг филм, примерно Наистина любов, който така и не остана време да гледам около Коледа (а е традиция, какво е Коледа без Наистина любов), и ще си уплътнявам времето до утре вечерта, когато нашите се връщат във Варна. Simple Smile

# 217
Честита Нова Година и от мен. Много сбъднати мечти ви пожелавам. И здрави деца.

МГМ, поздрави на разкошна Варна.

Ние ходихме до Банско за няколко дни. За първи път от няколко месеца се наспах. Иначе Банско беше празно, покарахме ски и се прибрахме.

# 218
Честита нова година! Много здраве и семейно разбирателство!

Ние си бяхме вкъщи тримата с бебока, той се събуди точно минута преди новата година от ракетките.
Миналата година на баницата ми се падна Бебе, сбъдна се! Тази година се падна паричката, пари и мързел, а дано. Най обичам да ми се пада мързела, да си имам оправдание Wink.

# 219
  • UK
На мен здраве ми се падна и приятели. А дано.

Иначе изгледах три филма и се чудя сега какво да си сваля. Разпускам. Отивам да чета темата "Препоръчайте ми хубав филм (драма, романтика)" или както там беше. Simple Smile

# 220
Честита Нова Година
другарки Mr. Green
срам ме за вас, пияници. аз се събудих свежа като кисела краставичка. 3 чаши рйоха и тва беше. и две глътки шампанско.
лошата вест е, че се налага да си купувам панталонес. в нищо не влазввам вече............
другата лоша вест е, че имам хитинова алергия. или нещо от сорта. демек, а съм хапнала една голяяяяяяяяяяяяяяяма скарида, а съм се изпъчила кат тиква Mr. Green
приемам го философски. не може човек да има всичко........ша ям букеронес и пулпо.
седя си на балкона по една тъъънка пижамка и ви пиша.
ужасен студ. 12 градуса.............в 2 по нощите Crazy

# 221
  • UK
На мен снощи ми се наложи да спя с пижама. От онея дебеееелите, от на баба ми времето. Голям ужас за човек, свикнал да спи гол при всякакви атмосферни условия. Оживях, де.

Четири филма и значително количество портокали по късно (мисля, че изядох около 20) се чувствам твърде раздвоена - от една страна ми е някакво весело, леко такова, както се казва, от друга обаче ми е малко скапано - самотно ми е. Кога ли съм била и аз на едно мнение със себе си...

Не изчистих стаята когато казах, че ще изчистя. Изчистих я ей сега. По никое време. Моето от нощна птица започна на вампиризъм да заприличва, но сега си лягам. Крайно време е. Уинампа противно на логиката, която часовника подсказва, пуска само някакви весели, танцувални неща. Как да си легнеш. Simple Smile

Към един и половина получих смс - кликни ако си будна. Моя Стоян, най най добрия ми приятел, да ме чуе какво правя. В един и половина през нощта. Ама той си ме знае, че по това време не спя. Simple Smile Хубаво ми стана да го чуя. Най после му казах колко много обичам смеха му. Simple Smile Много го обичам, напоследък не се виждаме толкова често, нямаме време един за друг, обаче ако трябва да избера човека, на когото бих поверила живота си във всеки един момент, ще е той без съмнение. Като братче ми е. Simple Smile

Това беше кривата част от мен, тази, дето й е самотно. Simple Smile В повечето случаи се въздържам от сантиментални словоизлияния из форумите. Simple Smile Ама айде, нищо. Simple Smile

Познатата ми си тръгна за Германия. Със смесени чувства. И с автобус. Забравила да си купи билет за самолет, та с автобус. Ужасно.

Уинампа се успокои, мина на балади. Нали знаете, че когато има някакво събиране, първо минават някакви песни тип Радио Комерс, последните хитове, после, когато участниците са порядъчно на градус се минава на Бяла Роза и прилежащите, после са танцувални парчета, обикновено ретро, а когато от ресторанта искат да изгонят последните сватбари, пускат балади и някакви умрели неща, да изпозаспят последните ентусиасти - танцьори, и да се разотиват. Та и моя Уинамп ме приспива сега.

И упорито пуска немска музика, тук имам точно 20 немски песни (щото из бг сайтовете такива няма, а дърпането от Ютуб става бавно, та оставих за като се прибера в София и като искам, слушам от сайта, а в Уинампа ми си седят тея 20тина неща).

Посмъртно невъзможно ми е да се изразявам кратко. Нищо.

Лека ви нощ. Simple Smile

# 222
Честита Нова Година! Нека 2009 бъде добра и успешна за всички!

# 223
Ей тук снимки от новата година със Сърфови.

http://clarimonde.multiply.com/photos/album/7

# 224
mystic i surfi ,много сте хубави на снимките  Hug А къде бяха дечицата ви ?

Общи условия

Активация на акаунт