Дали бяха послуШни Април4етата?

• 13 524
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
Бубка, Дани първите 3-4 месеца само спа. Но след това ни разказа играта, докато стана на 8 месеца и му оправихме стомашно-чревния проблем - тогава се поукроти малко. Само малко, де, да не си помислиш, че е станал детето-слънце. Сега ни стопява лагерите, от 2 месеца го чакам да проходи и да му мине кризата и - не и не. Като залепен е за мен, иска само някой да го носи и да гледа от високо, да сочи и да вика мам-ам-ам (демек все е гладен). Добре поне че го отбих и че нощем спи много здраво (чук-чук), иначе щях да съм кандидат за лудницата.

Весело посрещане на Новата година!

# 121
  • София
Пожелания за весело изкарване и от мен!  Heart Eyes Hug

При нас се очертава най скучното посрещане на нова година, дано ни се случи някакво малко приятничко чуденце  Praynig Затова ще се навъртам май честичко тук.

Прегръдки на всички  Hug

# 122
  • 2 етажа над тавана
Весело посрещане на новата година и от нас!!!

Данче, аз казах ли ти да дойдете у нас Crossing Arms Сега що и ние и вие трябва да си караме скучновато Tired  Пожелавам да се случи чуденцето, което очакаш Hug

# 123
Весело посрещане на Новата 2009 година!
Бъдете щастливи , бъдете здрави, да е плодотворен всеки ден, да е доходоносна, да е романтична, да е дива и секси, абе да е супер във всяко едно отношение! Hug

# 124
  • 2 етажа над тавана
Да ни е честита Новата 2009 година!!!!!

Да е изпълнена със здраве, късмет и пари, любов и слънчеви дни, да е купонджийска и усмихната!!!

Наздраве, момичета!!!!

# 125
Честита Нова 2009 година!
Много здраве, късмет, щастие, любов и много прекрасни моменти да ви споходят!

# 126
Добро утро и една наистина по-добра година! Без болести, без тревоги! Целувки от нас със Симона.

Много от горе съм ви чела, че до вчера не съм сядала на комп, а тук в К-ли нета ни е зле. Само за Магито гледах вестит какви са, и продължаваме с палцестискането.
Хайде отиваме да сурвакаме. Ще се включа пак по-късно.

# 127
ЧЕСТИТА НОВА 2009год.!!!  
Ние изкарахме супер, пинахме хапнахме, Алекс заспа и запалих колата и аиде с мажо на площада  Joy, много хубаво изкарахме вси4ки пеят, танцуват веселба  Hug
Честито на имениците   bouquet

# 128
  • София
Честита нова година, приятелки!
Да сме живи и здрави, застигнати от весел детски смях и усмивки!
[/size]

# 129
За много години!

# 130
4естита Нова Година, моми4ета   bouquet
Нека тя донесе на вси4ки нас само положителни емоции, много zдраве и любов
  Hug

# 131
  • Варна
Честита Нова година, момичета! По-алко болести, много здрраве и положителни емоции!

Ние си изкарахме много добре, въпреки, че бяхме само трима възрастни и един Нико Mr. Green Дивака заспа в 23 и дори пукотевицата не смути блаженния му сън. Мама му се почерпи доволно добре и днес съм едва жива. Ама като не мога да пия що се хващам, а?!

п.п. Някой знае ли как се слага мокър печат и как да го сложа? В фирмата има само стандартен от ония с мастилото в тях..

# 132
  • софия
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА и от нас мили момичета!

бъдете здрави и весели през новата 2009г

Краси, мокрия печат е точно това....с мастилото. Подпечатвай с него

# 133
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!

Аз за първи път от сигурно 30 години проспах посрещането  Embarassed. Вчера ме изписаха от Тина Киркова. Такава жестока бъбречна криза направих , едвам изчаках сутринта да хукна по лекари. Държаха ме два дни и сега съм добре.   В понеделник пак отивам , за да ми направят някои изследвания, да не се окажат пак гадните бактерии, които лекувах миналата година. Та толкова бях щастлива , че съм си вкъщи и така ми беше добре , че сме си тримцата заедно.   И  чувствах , че това е най-хубавата ми Нова година , нищо че си легнахме в 11 . Сега повече си лежа на топличко и се радвам на детенцето. С работата приключвам, ще ми дават болнични и така . Важното е всичко да е ОК.

ramama , и аз много харесвам Истанбул  . Много ви се радвам как пътувате. Моят мъж трябва да го навивам половин година преди това. В Истанбул ме прати с една приятелка, не му се ходело. Ама сега съм му се заканила , че само да родя и хващаме пътищата. Подсмихва ми се нещо , сигурно му се струва много далеч  Mr. Green.

Весели почивни дни  Hug.

# 134
  • 2 етажа над тавана
Тинче, пази се, мила Hug Дано се разминеш с бактериите и вече не ти се налага такова спешно тичане по лекари Praynig

Ето и от мен малко снимки, че ме хваща и срам вече, откога не съм се отчитала с нагледен материал http://picasaweb.google.bg/eliza3107.2/rxgyjF#

Общи условия

Активация на акаунт