Дали бяха послуШни Април4етата?

• 13 508
  • 297
  •   1
Отговори
# 285
  • София
bdbaloniЧестит Рожден Ден, мила Деска! baloni

Не се разстройвай за минали неща. Днес имаш повод да се повеселиш и да се забавляваш. Наздраве!

Пожелавам ти само прекрасни неща да ти се случват. Бъди здрава, уверена и обичана! Бъди усмихната, ведра и позитивна! Бъди  красива, работлива и щастлива!  Hug

ЕлиPraynig моля се всичко да мине успешно за Маги и пак да имаш повод да се оплакваш от щуротиите и.  Praynig

Да ви се оплача и тук. Снощи Косе не успял да отключи колата и отишъл с такси да вземе Емо от градината. Да ама Емо не искал да стои в него и ударил страшен рев. Обиден, че го ограничават отпуснал юнашко гърло и таксиджията ги свалил на пазара на Красно село. Таксиджията обяснил, че кара в нарушение, защото детето било без специална седалка и рискувал да отнесе някоя глоба. Нашият татко си платил  #Cussing out и слязъл от таксито #Cussing out както бил помолен. Че имало сняг, киша, че било студено какво му пука, нали таксиджията бил прав. Да ви казвам ли колко бях бясна... Ако не ме бе информирал в този момент едва ли щях да избухна толкова, но той в паниката си, че ги изгонили не знаеше какво да прави и ми звъни да вземам такси и да отивам да ги прибирам от пазара. Само като се сетя как ще се обадя на такси и то ще ми дойде след 10 минути, и после ще пътувам поне 20 минути докато ги открия, а детето ще дреме на някоя спирка, защото баща му изпаднал в малоумие откачих. Отнесе си скандала, че вместо да мисли за интереса на детето ми защитава глупостите на таксиджията. Ще му е за урок.

# 286
  • софия
ДЕСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 287
# 288
 Деска, честит рожден ден и от мен    bouquet. Момичетата са ти пожелали такива прекрасни неща , та каквото и да напиша ще звучи банално . Много весел празник, не мисли минали работи и се забавлявайте тримата.

Днес плановете са ми да стигнем до балета, но до последно не се знае, всичко зависи кога Ема ще заспи. Нещо напоследък ляга чак в 4 часа. Както много се радваше , че ще ходи , вчера нещо взе да се притеснява. Може би , защото и казах , че ще я оставя и ще я чакам отвън, знам ли. Та вече не иска да ходи , защото учителката щяла да я бие и да и се кара  Shocked. Е това сега ми кажете откъде го съчини, като даже не знае точно и какво е учителка  newsm78. Освен да прави асоциация с мен, и понеже напоследък  съм се заела с въвеждането на ред  Mr. Green. Вчера я накарах да си прибере играчките и това отне час и половина рев, сополи, но накрая ги напъха в коша.  От инат не иска, ляга на земята и крещи аз да ги прибирам. Понякога и ни държи един тон, даже на съседките, които много я обичат и й се радват . Вчера едната тръгва да я гушка и тя " Не ме пипай , че сега трябва да се бърша  Shocked. Умрях от неудобство.  Та съм се захванала малко с възпитанието , пък ще видим кой ще излезе победител.

Раче#Crazy как ги е свалил?!

# 289

Деси, честит рожден ден! Желая ти здраве и любов! Желая ти да забременееш пак скоро и да имаш здраво, сладко бебе!

А с това ви черпя лично аз, защото Иво е приет в детска градина! Отне ни почти година, но дочакахме! Още по-голям плюс е, че е приет в първа група на ДГ, а не на ясла.

# 290
  • София
Деска, честит рожден ден!
Пожелавам ти здраве, късмет, успехи и много щастливи моменти с прекрасното ти семейство!

Балета ми е слабост! Като дете се занимавах известно време и страшно ми харесваше, много е подходящо за млади госпожици.

Уф, тая работа с възпитанието нещо хич не ми се отдава ooooh! Малкият е станал такъв лигльо, на моменти чак е непоносимо. Опитвам се да съм по-строга, когато се лиготи, но постигам само дистанциране от негова страна. Започна да ми казва "Мамо, много си станала лоша" и като баща му се прибере, не ми обръща никакво внимание, все едно ме няма.

Ех, Раче, тея мъже! Как е могъл да се остави така да ги свалят?!  Close

Бабълче, задължително се консултирай с още някой лекар, преди да пристъпите към операция! И знай, че ако имаш нужда от каквато и да е помощ, можеш да разчиташ на нас!  Hug

Валката за пореден път е болен, от вчера не е на ясла. Sad
Я кажете, децата, които за втора година ходят на ясла боледуват ли сега по-малко от мин. година, или е пак същата работа?

Ееее, Юлче, честито! От кога стартирате?

# 291
Юлче, много се радвам, браво на вас  Grinning

Ренка, аз поне така се надявах да не боледува толкова, но май е същото.

# 292
Раче, да ме прощаваш, но понеже каза, че Емо е ревял, та ми стана ясно. Като бяха още бебета и Саш го чу в кухнята как реве ваш Емко и тогава каза, че вече разбирал защо Косе спи на дивана  Wink И ако е ревял какото той си знае, не че ще се оправдаят със седалка и какво ли не, ами!Нали не се обиждаш! HugТрябва да ги учим децата на правила от малки, качили са се на такси, значи няма да реве  Laughing
Бабъл, много ми е криво мила! Надявам се да вземат лекарите правилното решение и малкото Маги да оздравява! Hug Ще стисмае сииииилно палци!!! Praynig Hug

# 293
Юлче, честито. А кога ще го вземат, от септември ли?
Аз преди малко приспах Пухчо (новото кодово название на Симона). От 2 часа правя опити, първия път аз заспах преди нея, събуждам се , а тя се прехвърлила в хола, гризе криспита и гледа филмче.
Да видим дали няма да се будим на сила за балета.
Тинче, ще ги видим днес двете балеринки как ще се справя. Рени, писала съм ти на лични.
Раче, какво да кажа. То си е до характер. При жените приоритетите яко се променят след раждането, но при мъжете тия работи трябва да се възпитават.

# 294
А снимки на балеринките!? Heart Eyes

Юлче, честито!  bouquet

Ренка, да, Велина боледува значително по-малко и по-леко.  Peace
Сега не дърпам дявола, т.к. май е пред разболяване... Rolling Eyes

Раче, аз бих им се карала поравно - и на таткото и на детето.  Mr. Green
На таткото - по твоите съображения, но не пред детето.
На детето - т.к. е голямо вече и трябва да се приучва на прилично поведение при различни ситуации.

Софийските таксита с детски столчета ли са оборудвани!? По нашия край го няма туй чудо. Rolling Eyes

Татянка, Смини, Иленка, Вени ... ми се губят!? Confused

# 295
Отново много ви благодаря за пожеланията Hug
Аз също да не дърпам дявола за опашката, ама Кало тази година е по-добре ...
И аз искам снимки на балеринки Wink

# 296
  • Русе
Ето ме. Hug
Деси, ЧРД! Само положителни емоции и късмет занапред!  bouquet

Със закъснение, честити имени дни на малки и големи, специално на Данчето и ЧРД на Юлчето!
Бъдете все така интересни и забавни! Без вас двете темата ни нямаше да е същата!
Hug Heart Eyes

Баблче, стискаме палци - да мине и да замине и да се забрави! Praynig
Роси, дано всичко е наред с бебчето! Hug

Аз не записвам бисери и ги забравям почти веднага... Embarassed, но искрено се посмях на вашите. Joy

И Диди не боледува вече (да не ме чуе дявола Praynig). Сега не ходи на ясла заради карантината на Преслав - във вторник стават 21 дни и може и да й се размине варицелата. Thinking Иначе по болест от яслата е отсъствала последно миналата пролет и то заради влизането ни в болница с инферктирания пръст. По празниците се беше закашляла малко и това е... Но есента на 2007 като тръгна на ясла, беше малък ужас. Tired

И при нас доста време с писъци се миеше главата - нещата се оправиха като почнах да я поливам с канче вместо с подвижния душ.

Лека вечер от мен!

# 297
МИЛА МИ ДЕСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КРАСИВИ МОМЕНТИ!
ДА СЕ СЛУЧВАТ САМО ХУБАВИ И ПОЛОЖИТЕЛНИ НЕЩА ОКОЛО ТЕБ!

Енви Hug, толкова много работа в последно време, че...прочитам ви по диагонал, но не мога да се включа изобщо  Embarassed Лошо няма - има работа - има парички  Mr. Green
Само ние ли се къпем с кеф  Laughing Като влезе - пълним един голям леген, правим вътре пяна и пада голямо мокрене, не се сърди за косата, кеф му е да шляпа, дано да не стигаме до другия край - да не иска.
Сабинка, Мама Меца - радвам се, че писахте, пишете пак  Hug
Юлче, честито и от мен, това си е повод за почерпка направо, да пиете по една чаша вино тази вечер!  Hug
Альо по принцип не боледува, така че не мога да направя сравнение (на мама кърмачето  Blush)

Лафчета не се сещам за момента, но да ви кажа - вчера го вземам от яслата (в 17.15 е последен естествено) и ми казват - понеже знаем, че идвате късно, а той е сънчо го оставихме да спи повечко - заспал в 12.30 и спал до 16.20!!!!  ooooh! Що не спеше така и през нощта  Whistling Тази сутрин (щото е събота и можем да поспим) започна да суче в 6 ч и мен в 8 вече ми писна, щото се схванах и се размърдах, той се събуди, стана прав в леглото и извика "Мимоооо, да ми цицата!". hahaha

Иначе инатът му е точно овнешки  ooooh! Тази сутрин се тръшка точно един час, че не иска чорапи, а краката му студени - лед, защото ходи да пиша бос до тоалетната. Тръшка се, рева, хапа баща си, мен ме скуба, няма и няма. Аз му казах - "сядаш на леглото и докато не се обуеш - не слизаш". Е, накаря ни гушка и се обу, ама...  ooooh! И това дето не чува като му се говори ме вади от равновесие, но да са ни живи и здрави, все някак си ще се опарвим  Hug

Лека вечер, момичета!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт