Честит Рожден Ден, мила Деска! 
Не се разстройвай за минали неща. Днес имаш повод да се повеселиш и да се забавляваш. Наздраве!
Пожелавам ти само прекрасни неща да ти се случват. Бъди здрава, уверена и обичана! Бъди усмихната, ведра и позитивна! Бъди красива, работлива и щастлива!

Ели,
моля се всичко да мине успешно за Маги и пак да имаш повод да се оплакваш от щуротиите и. 
Да ви се оплача и тук. Снощи Косе не успял да отключи колата и отишъл с такси да вземе Емо от градината. Да ама Емо не искал да стои в него и ударил страшен рев. Обиден, че го ограничават отпуснал юнашко гърло и таксиджията ги свалил на пазара на Красно село. Таксиджията обяснил, че кара в нарушение, защото детето било без специална седалка и рискувал да отнесе някоя глоба. Нашият татко си платил
и слязъл от таксито
както бил помолен. Че имало сняг, киша, че било студено какво му пука, нали таксиджията бил прав. Да ви казвам ли колко бях бясна... Ако не ме бе информирал в този момент едва ли щях да избухна толкова, но той в паниката си, че ги изгонили не знаеше какво да прави и ми звъни да вземам такси и да отивам да ги прибирам от пазара. Само като се сетя как ще се обадя на такси и то ще ми дойде след 10 минути, и после ще пътувам поне 20 минути докато ги открия, а детето ще дреме на някоя спирка, защото баща му изпаднал в малоумие откачих. Отнесе си скандала, че вместо да мисли за интереса на детето ми защитава глупостите на таксиджията. Ще му е за урок.

. Момичетата са ти пожелали такива прекрасни неща , та каквото и да напиша ще звучи банално . Много весел празник, не мисли минали работи и се забавлявайте тримата.
. Освен да прави асоциация с мен, и понеже напоследък съм се заела с въвеждането на ред
как ги е свалил?!
Малкият е станал такъв лигльо, на моменти чак е непоносимо. Опитвам се да съм по-строга, когато се лиготи, но постигам само дистанциране от негова страна. Започна да ми казва "Мамо, много си станала лоша" и като баща му се прибере, не ми обръща никакво внимание, все едно ме няма.

Иначе по болест от яслата е отсъствала последно миналата пролет и то заради влизането ни в болница с инферктирания пръст. По празниците се беше закашляла малко и това е... Но есента на 2007 като тръгна на ясла, беше малък ужас. 
)
Тази сутрин (щото е събота и можем да поспим) започна да суче в 6 ч и мен в 8 вече ми писна, щото се схванах и се размърдах, той се събуди, стана прав в леглото и извика "Мимоооо, да ми цицата!".