Дали бяха послуШни Април4етата?

• 13 510
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Честит Рожден Ден, Юлче!
От здраве, любов, приятели, късмет и щастие да не се отървеш!  Hug

baloniЧестит имен ден на всичките ни малки и големи именници!
Бъдете здрави, обичани и обичащи!  ura

# 241
  • София
Честито на всички именници!

Юлче, честит рожден ден!

Леле, какви почерпки сте спретнали, лигите ми се разтекоха!

# 242
  • Варна
Юлче, Честит Рожден Ден, да си жива и здрава и много щастлива!
Честит Имен ден на всички именници!
Мамо, да си ми жива и здрава!

# 243
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КАЛОЯН НА МАМЧЕТО И НА КАЛОЯН НА ДЕСИ, ИВАЙЛО НА ЮЛЧЕТО И ИВАЙЛО НА РОСИ!  Hug  Heart Eyes  Hug

Юлче, честит рожден ден!   bouquet

# 244
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА
ЙОАН НА ЛЕСИ И ЙО НА ПА ПА
ИВЧО НА ЮЛЧЕТО И ИВЧО НА РОСИ
КАЛО НА ДЕСКАТА И КАЛО НА МАМЧЕТО
ВАНЧЕТО

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЮЛЧЕ!

НА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ - ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И МНОГО УСМИВКИ!

# 245
Хапнете по един бонбон за здравето на нашия именник.

Честито на всички празнуващи днес,малки и големи именници!
Специални поздрави и за рожденничката,Юлче,весел двоен празник ти желая!

# 246
Честит Имен Ден, на малки и големи именяци!
Да са здрави и красиви!
  bouquet

# 247
  • 2 етажа над тавана
На всички , които днес празнуват своя имен ден желая здраве, , много усмивки и винаги добро настроение!

Юлче, честит рожден ден! Пожелавам ти винаги да си с усмивка на лицето, с парички в джобовете, с любими хора около теб и с успехи във всяко начинание!

Страхотни почерпки Mr. Green

А ние още седим и чакаме официално да се получат резултатите от изследването в клиниката и ще ходим на консултация в детска хирургия Tired

# 248
  • Boston, MA
Деси, много съжалявам... Голяма прегръдка от нас!

Роси, стискам палци при теб всичко да е наред!

Честито на всички именици от вчера и днес, и хубава нова година на всички! Каквото лошо имало да става, станало, оттук само положителни новини и емоции!

Честит рожден ден, Юле!

Дани от този месец е на градина, ще видим как ще се справи (сам трябва да се храни, да си облича яке и т.н. ). Вече пощурява в яслата, малки са му "колегите", с по-големите деца ще е по-добре.

Иначе и той всяка вечер прави пазарлък (Не инка мие косата), с писъци мием веднъж в седмицата, освен ако не се изцапа с нещо (редовно си бърше ръцете от пица примерно в косата). Жлезите, които омазняват косата, се развиват чак в пубертета, та децата нямат нужда от ежедневно къпане на коса.

Миналата седмица мъжът ми му купи очила за плуване и с тях миенето на коса започна да има сравнителен успех.

# 249
Честито и от мен на всички именици!

Честит рожден ден , Юлче   bouquet.

Бубка
, много хитро това с очилата .

# 250

Благодарим за пожеланията.
И на всички други празнуващи желаем много здраве,щастие и усмивки!!!  bouquet

# 251
Здравейте!

Поздрави за РД Юлче! Поздрави и на именниците през изминалите дни!

Бубка, ще му сложа моите очила-не ми е дошло на ума.
Теди и той много пищи и реве, като му мия косата-като я плакна де-дави се и много пищи.

Деси Heart Eyes Hug

Роси, дано е ОК всичко с бебето Peace

Бабълче, поне не е тения-направо тръпки ме побиват при мисълта  ooooh!

Лек ден и по-топъл да е!  П.П. Помня режима на тока като бях малка-не ми се мисли как бяхме в една стая като катун...ужасно.

# 252
Юлче, голяма съм заспа! Извини ме моля ти се! Hug
Честит Рожден Ден, бъди преди всичко здрава! Бъди също така щастлива, усмихната, заобиколена само от добри приятели, да те слушкат домашните и ...абе всичко най-най!

Дидонски се дра цяла нощ, Саш по едни време започна да подвиква "Тихо, тихо!" и не след дълго се изнесе с възглавница, завивка и чаршаф към хола, където се е намърдал на дивана. И това доживях! ooooh!
А аз къде да се изнеса? Laughing

# 253
Честито на всички именници, които пропуснах  bouquet! Да сте живи и здрави!

Юлче, да си здрава пък другото се нарежда. Надявам се си имала страхотен празник.

Деси, много съжалявам, кураж мила Hug

Роси, стискам палци да е било фалшива тревога Praynig

Лекса от много време ми ги прави тези пазърлъци за косата. Всяка вечер едно и също, докато и кажем хайде в банята и първата и реплика е " без косатааааа" и се почва едно хленцане. За очилата една приятелка в американско ми беше казала още преди година (тя така решила проблема) ама аз така и не го направих.
Да свиква, плувкиня искам да я правя Mr. Green

# 254
Юлче, бъди здрава, парична и обична  Hug  bouquet

Като гледам май всички имат проблеми с миенето на косата -  Яна също. Аз я вкарвам в банята с една кукла, слагаме шампоан на куклата, после на Яна, после мием косата на едната, след това на другата. Ние с нея се къпем двете, давам й и на моята коса да слага шампоан, игрички си играем  Crazy Племеника ми акто малък казваше "Няма да мием косата, само главата"  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт