Калоянчовци

Йоанчо

Ванче

Много късмет да ви носят имената, а вие да сте много, много здрави!

Честит Рожден Ден! Да си много здрава, много щастлива да те правят заобиколните, да не ядосват и притесняват с ни-що! Да пишеш още по често тук, защото имам нужда от твоите съвети, подкрепа, идеи, спокойствие! и хумор!!
Изключително топли чувства храня към теб!

Мила, моя Дес, силно гушно и от мен
В Божийте работи не се месим, защото знаем, че така е най-правилно. Имаш моята/нашата подкрепа, всичко ще се нареди, явно е трябвало да стане по по-трудния начин 
И аз съм в групата на болните. Чак ми е смешно да го кажа
Проблем с миенето на коса нямаме, а с вкарването в банята както и с миенето на ръцете, а напоследък и с миенето на зъбите. Горните зъбки чак са му леко потъмнели, изжулват се с четката, но незнам дали е достатъчно, гледам и че структурата на зъбите не е равномерно бяла. Да се притеснявам ли, да ходиме ли на зъболекар?
Открих му и на очето топченце, под горния клепач. След телефонна консултация с кака свекърва, която е очна сестра не било въобще притеснително и не се налагало да ходиме на лекар, но все пак... Безработицата, безпаричието, газта и зъбите не са ми достатъчно притеснителни, та се чудя дали и това да не си метна на купа "Притеснения"
Аги, ако не е късно вече за блузона - взимай какъвто цвят на теб ти харесва, аз имам резерви само към отровно зеленото /за да не приличам на гигантска гъсеница/ и към Волф оранжевото

Стенли е отново на ясла след дългия ремонт, не му е лесно след два месеца почивка, но посвиква вече. На мен коремчето вече ми личи и ще ви покажа снимки от НГ да ме видите, но предупреждавам, че там съм и преяла

)