Дали бяха послуШни Април4етата?

• 13 509
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
  • София
С голямо закъснение -
Ивчовци   love001
Калоянчовци   love001
Йоанчо   love001
Ванче   love001
Много късмет да ви носят имената, а вие да сте много, много здрави!   Hug

Юленце,
Честит Рожден Ден! Да си много здрава, много щастлива да те правят заобиколните, да не ядосват и притесняват с ни-що! Да пишеш още по често тук, защото имам нужда от твоите съвети, подкрепа, идеи, спокойствие! и хумор!!
Изключително топли чувства храня към теб!  Hug

Мила, моя Дес, силно гушно и от мен  Hug В Божийте работи не се месим, защото знаем, че така е най-правилно. Имаш моята/нашата подкрепа, всичко ще се нареди, явно е трябвало да стане по по-трудния начин  Hug

И аз съм в групата на болните. Чак ми е смешно да го кажа  Mr. Green Онзи ден самовъзхвалявайки се от първата създанена от мен баклава, Господ ме наказа - напих се със студена вода и ей ме на 2ри ден вкъщи на АБ  Mr. Green В работата пак ядове т.е. няма работа т.е. няма доходи и какво става?! Лежиме двамата със Ст, болни и безработни, дете - студува в яслата - чак не ми се вярва, че е толкова трагично положението. Чудя се дали да не сваля гарда в търсене на работа /не, че е мн висок де/ и да се хващам на каквото и да е...

Проблем с миенето на коса нямаме, а с вкарването в банята както и с миенето на ръцете, а напоследък и с миенето на зъбите. Горните зъбки чак са му леко потъмнели, изжулват се с четката, но незнам дали е достатъчно, гледам и че структурата на зъбите не е равномерно бяла. Да се притеснявам ли, да ходиме ли на зъболекар?
Открих му и на очето топченце, под горния клепач. След телефонна консултация с кака свекърва, която е очна сестра не било въобще притеснително и не се налагало да ходиме на лекар, но все пак... Безработицата, безпаричието, газта и зъбите не са ми достатъчно притеснителни, та се чудя дали и това да не си метна на купа "Притеснения"

Аги, ако не е късно вече за блузона - взимай какъвто цвят на теб ти харесва, аз имам резерви само към отровно зеленото /за да не приличам на гигантска гъсеница/ и към Волф оранжевото  Mr. Green иначе няма цвят, който да не харесвам или предпочитам, така, че каквото има, харесаш и тн. и като мярка ти прецени - и случайно да не ми стане има на кой да го подаря.

# 256
Здравейте  Hug
Много ми липсвахте, но тия дни от работа не мога да смогна да ви изчета, а вчера влезнах само да видя за рожденици и да честитя на Юлчето, а после ме емнаха и забравих за именниците ни  ooooh!
Да са живи и здрави всички с прекрасните имена от изминалите дни, да живеят безгрижно и винаги с усмивка   bouquet
А почерпката е  Crazy Crazy Crazy Отивам за шоколад от магазина до офиса  Mr. Green

Деси, само мога да кажа, че ние сме с теб  Hug Вярвай, че така е трябвало да стане. Дано скоро отново да си в отчетни за очакващи бебенца  Praynig

Роси, моля се и за теб всичко да е наред и да е просто грешка като при Аги  Praynig

Нуни, мила, дано това е края на лошия ви период  Praynig

Данче, айде оправяй се  Naughty

Бабълче, ще се надявам всичко да се размине и скоро всичко да е зад гърба ви  Praynig Дръж ни в течение.

В работата нещо само проблеми, само се караме, но сега нямам друг избор  Tired Стенли е отново на ясла след дългия ремонт, не му е лесно след два месеца почивка, но посвиква вече. На мен коремчето вече ми личи и ще ви покажа снимки от НГ да ме видите, но предупреждавам, че там съм и преяла  Mr. Green
За сега друго не се сещам, затова лек и спокоен ден на всички  Hug

# 257
  • София
Юлче, благодаря за подробното обяснение за лекарството. Ще го имам предвид.  Hug

Данче, като не измия зъбите на Соня 2 или 3 дена и нейните зъби стават като на петна, но това е от плаката по тях. Май слюнката и е много наситена и сутрин направо зъбките й жълтеят. като се измият всичко е наред.

Утре ще водя Влади на уши, нос, гърло, защото 2 месец е с хрема. педито не можа да го излекува въпреки всички видове капки които пробвахме. Почвам да се съмнявам да не е алергичен към кучето. Утре ще видим какво ще кажат.

За миенето на косата има специални козирки да не влиза вода в очите, ама не мисля да купувам. Големи са вече - трябва да свикват.

Аги, и моя мъж се изнася понякога в хола. На него пък му пречи грухтенето на Влади, защото яде много шумно, а и това носле...Преди със Соня се дразнех като се изнасяше, но той тогава го правеше много рядко. сега даже се кефя сама на голямото легло.

# 258
почерпката е от мен днес, мъжо става на 30  Hug

# 259
Пете, нека да ти е жив и здрав рожденика!
Момичета, благодаря ви за подкрепата Hug
Днес ми направиха кюртаж и сега съм си у дома до края на седмицата. Надявам се всичко да е наред и живот и здраве, следващият ни опит да е успешен Praynig

# 260
Една приятелка има магазин за булченски рокли и официални тоалети и сега, заради затрудненото финансово положение е решила да пуска рокли под наем и на изплащане. Също така е решила и ако някой иска да си даде булченската рокля или тази от абитурентския бал може да го направи и да я пускат нея под наем и така повече момичета, дори и не толкова заможни да могат да се облекат красиво за бала или сватбата. Ако някой от вас или около вас проявяват интерес, мога да ги свържа с момичето  Grinning

# 261
Деси,  Hug Силно се моля наистина да се осъществи, това което сама си пожелаваш  Praynig

# 262
Една приятелка има магазин за булченски рокли и официални тоалети и сега, заради затрудненото финансово положение е решила да пуска рокли под наем и на изплащане. Също така е решила и ако някой иска да си даде булченската рокля или тази от абитурентския бал може да го направи и да я пускат нея под наем и така повече момичета, дори и не толкова заможни да могат да се облекат красиво за бала или сватбата. Ако някой от вас или около вас проявяват интерес, мога да ги свържа с момичето  Grinning
Мога да й дам 2-3 рокли, които да дава под наем ако иска, но не са натруфени. Но и може да им иска символичен наем.

# 263
  • София
Пете, да ти е жив и здрав рожденника! Да-те-слу-ша-мно-го   bouquet

Наде, а може ли ходя в магазина да пробвам рокли? Или може да си направиме тайно парти - да си вземеме по една рокля под наем и да се събереме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Представяш ли си го?

# 264
Пете, честито на рожденика и наздраве!

Като не се отчитам всеки ден ми е трудно после включването.
Къпането на главата при нас е проблемно от край време. Но последния път заяви, че повече няма да плаче и крещи докато и мием косата. Ще видим днес.
Не знам какво друго да пиша. Искам да си похваля детето , но ме е страх да не урчасам нещо нещата. От няколко дни ми се струва променена. Дали излиза от бебешкия пубертет или просто е някаква в по-спокойна фаза след празниците не знам. Не че не се тръшка де, но по-малко и по-лесно се овладява. Или пък аз съм по-спокойна.

Разкажете момичета нещо за децата - весели и забавни случки и лафове.
Аз започвам - Симона снощи танцува и аз се засмях нещо. А тя:
"Защо се смееш, аз не го намирам за смешно"

Наде, бих си дала сватбената рокля. Беше красива ()поне за мен де, но доста некачествена и след едното обличане и се прецакаха брокатите по бюстието

# 265
  • 2 етажа над тавана
Пете, да ти е жив и здрав рожденика!

Аз като изпълнителна - да разкажа случка, както е помолила Янчето, че да се посмеете малко.

Преди няколко дни Маги се хваща за дупето и почва да подскача на 2 крака и да надава жални стонове"Мамо, ака ми се"(ще ме прощавате за описателността  Blush )
Тичаме както обикновено в банята, свалям панталоните, гащите и я слагам на тоалетната, а тя въздъхва с облекчение и изръсва "Ох, спаси ми живота!"
След успешно свършена работа аз питам все пак готова ли е, тя клати глава, аз питам пак - Ака ли?, а тя  - "Мда, определено!" и клати главата многозначително и с натфизка физиономия.

Паднахме си от смях с мъжа ми как й ги ражда главата такива Mr. Green ooooh!

Като се сетя още ще разказвам, то всекидневно си имаме такива изцепки, ама се забравят Tired

# 266
Хайде и аз да се включа със смешка Simple Smile
От известно време Кало като пие мляко ми обяснява как в него има калций и ще му станат здрави зъбките и костите. Преди 2-3 дни става той от сън и докато се преобличаме ме поглежда усмихнато и ми казва "Мамо, дупето ми има много калций"  Joy

# 267
Вчера Албена (детегледачката) го пита: "Иво, ти имаше ли вчера имен ден?", при което Иво поклаща отрицателно глава и казва: "Вече не!".

# 268
Добро утро!

ДесиHug.

Седат си Ема и Сашко на детското чинче, Ема замеря телевизора с моливи и аз я удрям по ръката. Започва да плаче.
Сашко: Ема, защо плачеш?
Ема: Мама ме наби.
Сашко: Не плачи, сега ще я застрелям.

Застанала пред огледалото си говори : " Не съм жена, не съм маймуна, какво ли съм?

Това са последните две,  все се каня да ги записвам , но забравям и после не се сещам какво беше.

Лек петъчен ден на всички.

# 269
Здравейте  Hug
Нещо не мога да се зарадвам, че е петък като знам, че утре е работен ден  Tired

Сега не мога да се сетя нещо конкретно от бисерите на Стенли, но на мен най-много ми хареса, когато каза, че иска тая кака /Анелия от Планета ТВ/ да я купя, за да го гушкала. После на път за гардината ме подсети да не забравя  Mr. Green да му я купя и тя да го вземе от градината и да го гледа, защото той нямало да ходи на градина.  Joy

Ако някой иска да пише на момичето, ето го мейла за салона и ще си се разберете лично: Тони се казва тя, dona_diferente@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт