Дали бяха послуШни Април4етата?

• 13 564
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
мерси за пожеланията, снощи добре изкарахме, а утре ще празнуваме на Езерото в Костенец  Hug
Наде аз имам интерес също Heart Eyes

# 271
  • 2 етажа над тавана
Момичета, ние преди малко се върнахме от Пирогов, в понеделник ще приемат Маги за операция, която явно ще направят в сряда, стискайте ни много палци да мине леко.

# 272
Здравейте
ето малко смешки и от моите бандити
Приготвям се за новогодишната нощ и Аси ми казва(виждайки закачената ми рокля на закачалка)
-мамо защо сега ще обличаш тази рокля,да се фръцкаш там ли?
и другото
баба им ги пита дали ще плачат ако изпратим майка им(т е мен)до родилното да си вземе едно бебе момиченце)
и те отговарят категорично и серьозно-
-ние НЕ,но тате ще плаче много Joy
определено баща им ще плаче от безсилие hahaha

# 273
 Joy Много са забавни.

Бабъл, какво последно казаха за Маги?  Стискаме палци всичко да мине бързо и успешно.

Янче, не сме се отказали от балета, даже Ема вече на всички казва как мама ще я запише на детска градина и на балет  Wink. Ако не ти е проблем питай дали може да идваме и дали е възможно само събота, защото в петък няма как да стане, особено в това време, а за събота съм пазарила татито.

Много ме боли кръст  Whistling,направо не мога да стъпя на крака си от болка. Някакъв нерв се възпалява там. Случвало ми се и преди и мажех с обезболяващ спирт , но сега не смея, дали може  newsm78?

# 274
Ох, посмях се. малкото маги със "Спаси ми живота" обаче номеинирам за приза!
Бабълче, знаеш мила че сме с вас Hug

Тинче, и ние тази седмица ще ходим само в събота. Със сигурност няма проблем да идвате и вие. Ако искаш тази събота? Дай на лични да се разберем и сменим телефони и да се чуем.

# 275
  • 2 етажа над тавана
В Пирогов казаха последно, че е белодробен(лобарен) енфизем и ми обясниха какво означава и каква горе-долу е операцията.
Утре сутрин ще отида да нося документацията на още една лекарка да даде и тя мнение, но по телефона ми каза, че ако действително е това единствения вариант е операция.
Утре ще кажат и на брат ми в Испания мнение от лекари.

Все се надявам да се окаже, че ще се размине с операция, но от това, което четох и говорихме с различни лекари почвам да се замислям дали пък не е по-добре операцията пред това после цял живот да живее като под похлупак детето.

Реално в момента според диагнозата 1/3 от десния й бял дроб не функционира и е реално гнездо за инфекции, евентуална предпоставка за развитие на астма и т.н.

Горе-долу това е. Tired

Днес поне имаше и нещо добро - получихме изненадващ коледен подарък от брат ми - нова готварска печка, страшно ме изненада Grinning

# 276
  • София
"Спаси ми живота" цял ден ме разсмива, вчера със Ст сме се смели със сълзи  Mr. Green Бабълче, стискам ти силно палци, ако имаш нужда и от повече подкрепа насреща съм.
Калциевото дупе на Кало - също  Mr. Green
Записвайте, след време стават още по смешни тези бисери  Heart Eyes
Къде има якета на Веро Мода? Една колежка е с яке с тази марка - много ми хареса.

# 277
Честит рожден ден, мила Деси!
Бъди най-щастливата жена, много обичана, уважавана и здрава.
Дано през следващата година ти се случат куп прекрасни неща,
които да те накарат да се усмихваш искрено  Heart Eyes

# 278
  • София
Честит рожден ден, Деси! От сърце пожелавам всичко най-хубаво за теб и семейството ти! Весел празник!    bouquet

# 279
Искрено ви Благодаря за пожеланията!
Този ми рожден ден е някак по-разилчен от другите ... връхлитат ме много смесени чувства след преживяното, но се опитвам да отсявам само положителните ...
Ето и малка почерпка от мен Simple Smile

# 280
Деска, честит рожден ден! Какво да ти пожелая : здрав и усмихнат Кало, любящ и разбиращ те мъж, за теб спокойствие, здраве и усмивки и изпълнение на всичките ти желания!

# 281
Деси, мила да ти е честит рождения ден!
Дано всичко лошо е останало в старата година и през идната, а и много занапред да ти се случват само прекрасни неща Hug
Все искам да споделя и аз и все забравям.И ние минахме през периода, в който не даваше да му мием косата/лятото, когато не беше при нас/.Излезнахме от него, като започнаха да се къпят заедно с баща си и няма да ви кажа какво плицикане беше.... ooooh!То си пръскат в устите, в очите, само и само да свикне, макар и на игра да му се мокри лицето.Той миеше на баща си косата, Денката неговата и така го научихме да се навежда, да затваря очички и да плюе/може би не това е подходящата дума newsm78/докато му плакна косичката.Вече нямаме никакви проблеми, става буквално за секунди и банята е само и единствено удоволствие за него.
Искренно ме размяхте с тези весели случки, аз в момента обаче не се сещам такава Crazy
Силно се моля и стискам палци на Ели и Магинцето да изминат възможно най-леко  трудния път, който им предстои Praynig HugВярвам, че това кще остане само един лош спомен Peace.
Енви, благодаря, добре съм на новата работа, навлизам лека-полека Heart EyesА сестричката ще почака Naughtyмоля, моля, чакам Смин първа да се отчете  Whistling.

# 282
ДЕСКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ, МНОГО ОБИЧ И ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ,
УВЕРЕНОСТ, ЧЕ ВСИЧКО НАЙ-ПРЕКРАСНО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ!
ВЕСЕЛ ДЕН!

Hug Heart Eyes Hug

Бабъл, силно ви палцестискам!
Hug Praynig Hug

# 283
  • София
Деси, Честит рожден ден и от нас! Весел празник и пректасни неща пред теб! Hug

Янче, и аз исках да питам дали Соня може да идва на балет само в събота. В петъка няма кой да я води, но в събота майка ми или аз ще я водим. тя много иска. И трябва ли някаква специална екипировка поне за в началото?

# 284

newsm59Честит Рожден ден, Деси! Бъди преди всичко здрава, да се възстановиш всякак след преживяното! Да имаш късмета и щастието следващия път всичко да е наред!
Да си обичана мама, желана съпруга, ценена служителка! Hug За РД недей със смесени чувства  Hug - съдбата ти го е подарила, значи трябва само да се празнува и след всеки дъжд изгрява слънце! Цунки, гунки!

Общи условия

Активация на акаунт