Дали бяха послуШни Април4етата?

• 13 511
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
Данче, честит имен ден!  Hug  bouquet Пожелавам ти здраве, късмет и да си намериш добра работа!

Моят татко също има имен ден днес, да ми е жив и здрав.

Деси, много, много съжалявам  Hug Каквото и да кажа ще прозвучи банално, така че само те прегръщам.

Бабъл, радвам се, че още едно притеснение ти отпада. Наистина ще е добре да си починете малко. Мисля, че МВ могат да се поправят. Има една потребителка Шани, не знам дали още й стои в подписа, но си спомням, че мъжът й имаше фирма за ремонт на МВ.

Иво мрази да му мият косата, само аз мога да го измия без рев, защото съм много експедитивна и умея да го накарам да гледа към тавана и да го облея така, че да не му минава вода през лицето. Той всъщност точно това мрази - нали са му дълги миглите, очите му се пълнят с вода и миглите залепват. Красотата може да бъде и проблем понякога  Flutter Иначе като цяла обича да се джапа, взели сме им един голям леген и слагаме по една-две играчки да къпят. Дани пък е като делфинче, него никакво миене на глава не го притеснява.

Нуни, направо настръхнах като прочетох. Дано майка ти се оправя по-бързо, а вие как сте с Писанка?

Роси, надявам се всичко да е наред с бебето. Наистина тази гънка се мери много трудно, доколкото си спомням трябва бебето да застане съвсем неподвижно, за да е вярно измерването. Дано другата седмица всичко е наред. Кога ти излизат резултатите от кръвния тест? Той май се казваше с друго име, не е точно БХС  newsm78  но наистина е по-точен от БХС.

Аги, да ти кажа и аз за нощните хранения. Иво се отказа сам от нощното около първия месец - постепенно почна да увеличава времето за сън и до края на третия месец почна да спи по 8-9 часа непрекъснато. Имаше си един друг номер обаче - като се събудеше от този дълъг-дълъг сън, сучеше по час и половина. Не се шегувам. Точно по толкова сучеше. Така му бях свикнала, че като една сутрин спря да суче след 30-40 минути, реших, че се е объркал и го натиснах да яде още. След което той ме оповръща цялата, естествено. На 8 месеца почна пак да става нощем на 3 часа да суче, но полека-лека с биберон, гушкане и спане в нашето легло го отказах и почна пак да си се буди сутрин към 6. След като се отби, почна да погладнява чак към осем. Той никога не се е будил нощем за повече от 10-15 минути, т.е. само да яде и да се унесе пак.
Дани се отказа от едното нощно хранене сравнително късно, може би чак на 4-5 месеца. Другото, което варираше между 3 и 5 часа, остана до отбиването му, като последните 2-3 месеца се будеше като часовник точно в 4 нощем. Това всъщност беше последното кърмене, което отпадна  Crazy А се отучи много бързо, за около седмица от него след отбиването по много забавен начин - реших да го пробвам с айрян, защото аз много много мързелив човек и бъркането на АМ посред нощ просто не е за мен. Детето цокна, бутна шишето, после пак пробва да цокне, пак бутна шишето и си заспа без да е пил нищо. На другата нощ като се събуди помрънка, но аз го убедих, че биба му е достатъчна. Това беше 2-3 вечери, после той просто спря да се буди. Не е имало зор и рев, но това е при условие, че той по това време на нощта си спи вече при мен и като помрънка ми е много по-лесно да го гушкам и успокоявам и не се разсънва. А и той вече е дърто магаре в сравнение с Дидо и се поддава на убеждение с думи. Сега и той яде първо мляко чак в осем сутрин.
За коликите - и двамата не са имали, т.е. Данката си страдаше от корем до осмия си месец почти, докато се светнах, че има дисбактериоза и му дадох Нормофлор. За 5 дни стана друг човек и постоянното мрънкане спря, а напъването нощем изчезна за около месец. Сега пак му давам от време на време профилактично. Между другото в началото много добре му действаха едни капки с копър и не помня какво още, май денто нещо бяха... Не със симетикон, а с копър. 

# 226
Деси много кофти  Hug
и ние не мием много често косата, защото са ревове и писъци  #Crazy
Нуни всичко ще отмине и ще идват само хубави моменти
Лелел и на нас ни спряха парното  #Cussing out

# 227
  • София
Деси, загубила съм 2 бебета така и те разбирам напълно. Ако искаш ми пиши на лични подробности да предценим дали е нужно да предприемеш нещо или да го отдадем на случайността. За съжаление такива неща се случват и то по-често, отколкото ни се иска. Само дано да е случайно и следващия път да успееш.

При нас нещата са добре, да видим дали ще продължат в тоя дух.

Бабъл, радвам се за вас!

# 228
Ами той и Тони пищи като му мием косата, но аз не се давам честно казано и няма къде да ходи - мия и това си е. Иначе като къпем бебето и той иска да се къпяе - пълня му леген с пяна и вода и той се кисне в него /не сме взели ваната от нашите/, играе си с разни играчки - балон и една жабка - после идва хол в хола с течащата вода и ме вика да го къпя. Обича да го къпя с подвижния душ, като му мия косата пищи и така...

Нунич, надявам се да не сте се напатили нмного с Яна. Да ми пазиш снахичката, ей! А това с татко ти е ужасно! Дабре, че само с бутане и бягане е минало! Praynig Peace Майка ти бързо да се възстановява!

# 229
  • София
И Матей пищи и Лора пищеше - ще го преживеят  .

За всички, които ме питаха : http://kg.sofia.bg/?page=news&id=114

# 230
Данче, честит имен ден   bouquet. Бъди такава каквато си, не губи чувството си за хумор , бъди много щастлива и повече късмет в търсенето на желана работа  Hug.

Юлче
, да е жив и здрав баща ти.

Деска
, не знам какво да кажа  Hug, но наистина може да е за добро. Аз когато се интересувах за рентгена и всички лекари бяха на мнение ,че ако има някакво увреждане обикновено природата си знае работата.

За миенето на главата - и Ема имаше някакъв такъв период , но мина, така че спокойно  Peace.
Мен пък друго ме мъчи, не иска да излиза от вкъщи, тук и било интересно, играчките и , не знам какво си и е голямо мъчение да я облека и да излезем на разходка.

Вени, мерси за инфото .

Как без парно , ужас  Shocked.

# 231
Привет на всички.
Честита нова година. Пожелавам на всички да сме много здрави и щастливи.
Данче, с малко закъснение, но честит имен ден. Да си жива и здрава, и все така бодро да звучиш Simple Smile
Честит имен ден и на днешните именици   bouquet

Аз имам малко проблеми и за това не съм се вясвала скоро насам. Всъщност ви чета най-редовно, но нямам никакво настроение за писане. Иначе все за Бабълчето и Меги си мисля, и се надявам всичко да е наред при тях. Деси, много тъжно ми стана и за теб  Hug
Енви, много ми хареса и на мен обзавеждането. И на нас ни предстои обзавеждане на детска стая и все мисля какви легла да им вземем. Харесвам тези на 2 етажа, но ми се виждат много опасни, та сигурно няма да са такива. Имам няколко месеца да го измисля Simple Smile

Пламен също последния месец започна много да плаче като се къпят с баща си. Преди няколко месеца беше така, но всичко беше се оправило и сега наново. Чудя се каква ли е причината  Thinking Още като започна да го събличам и започва един рев, който спира чак като излезе от банята. Питах го защо не иска да се къпе, ето и диалога : "- Пламене, защо не искаш да се къпеш? - Защото плача в банята. - А защо плачеш в банята? - Защото ме боли. - Кое те боли? - Ами всичко ме боли." Та се чудя верно ли го боли нещо, или просто си измисля.

Хайде хубав и усмихнат ден, а празнуващите - по-леко с алкохола  Mr. Green

# 232
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КАЛОЯН  Heart Eyes НА МАМЧЕТО И НА КАЛОЯН  Heart Eyes НА ДЕСИ,
ИВАЙЛО  Heart Eyes НА ЮЛЧЕ И ИВАЙЛО  Heart Eyes НА РОСИ!
ДА СА ЗДРАВИ, ВСЕ ТАКА БЕЗГРИЖНИ И ОБИЧАНИ ДЕЦА!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ЙОАН НА ЛЕСИ И НА ЙОАНА НА ПА-ПА!

ВАНЧЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
ЗДРАВЕ И УСПЕХИ ПО ВСИЧКИ ФРОНТОВЕ!
И ХАЙДЕ ВЕЧЕ СЕСТРИЧКА НА ЮЛИ
!

Hug Heart Eyes Hug

ЧЕСТИТО И НА ОСТАНАЛИТЕ ИМЕНИЦИ В АПРИЛСКИТЕ СЕМЕЙСТВА!
 Hug  bouquet Hug

ЮЛЧЕ, МИЛА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
БЪДИ ВСЕ ТАКА ПОЗИТИВНА, ЛЪЧЕЗАРНА И ОБИЧАНА!

Hug Heart Eyes Hug

ВЕСЕЛ ДЕН НА ВСИЧКИ! Hug

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 08:38 от envia

# 233
Хайде и аз да почерпя днес:

Честит имен ден на всички именници! Да са живи и здрави!

# 234
  • София
Еха, много празнично днес тук!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
Юлче, Честит рожден ден!

Тя и Соня обича да се къпе, но да е без главата. Но напоследък просто не иска да влиза в банята. иначе и ние и мием главата въпреки съпротивленията й. Хич не искам да я насилвам, но няма как.

Тина, и Соня е в някаква лека фаза да не иска да излиза от вкъщи. Напоследък често не иска да излиза, но подозирам, че е от моето непрекъснато стоене вкъщи, защото иска да е все с мен. А и сега по празниците доста поседяхме вкъщи.

Юлче, това нещо Нормофлор може ли да го дам на моя Влади без лекарско предписание? В смисъл на билкова основа ли е? Питам, защото и той се буди нощем и почва да пъшка и да се напъва. понякога с биберон се успокоява, но понякога се разсънва напълно. А и според мъжа ми никога не е спокоен - все ръкомаха и се върти, напъва се и не винаги изкрва газове.

# 235
 Честит празник на всички именници и Юлчето!  bouquetС най-добри пожелания за всичко  Heart Eyes
Благодаря за поздравите, ето и почерпката от мен

# 236
Честит празник на малките ни и големи именници!
Юлче, честит рожден ден!

Деска, Нунич, Кате  Hug

# 237
Честит Имен Ден на всички празнуващи с красивите си имена!
Юлче, Честито и на теб  bouquet

Почерпете се за здравето, на моя именик

# 238
Честит рожден ден, Юлче!
От сърце ти желая да си все така лъчезарна, винаги здрава и обичана!

# 239
Рени, нормофлорът е лактобацили (не билки, а същите бактерии, които ги има в киселото мляко - лактобацилус булгарикус). Той не действа срещу коликите, а просто оправя чревната флора. При Дани тя не беше нормална - имаше зеленикав цвят на изпражненията, имаше разстройство в началото, а последните месеци - запек, газовете миришеха на вкиснато зеле и развалени яйца. Ако се съмняваш в нещо подобно, можеш да ги даваш спокойно. Няма ограничение върху възрастта и не могат да навредят по никакъв начин - все пак такава е и нормалната чревна микрофлора. Има си описание как се дават - по 2 капсули първите 1-2 дни 3 пъти на ден, после по 1 капсула 3 пъти дневно, съдържанието на капсулата е най-удобно да разтвориш в 1 супена лъжичка вода и така да го дадеш, само трябва да ги държиш на вратата на хладилника, защото при стайна температура измират.

Иначе за коликите съм доволна от Бебинос, те много успокояват - имат копър, анасон. Аз ги давах определеното количество капки на 8 часа, те се дават 3 пъти на денонощието и не са свързани с храненето. Аз всъщност точно заради тях се заблудих, че Дани има колики. Така го успокояваха и толкова добре се чувстваше след тях, че си мислех, че се е оправил. Но - не са магически, има бебета, при които не действат.

Общи условия

Активация на акаунт