Дали бяха послуШни Април4етата?

• 13 571
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Бюти, ще си водя бележки  Mr. Green Стигам до извода, че за такива изгодни покупки трябва да се отделя много време за пазар, 2ро - яко да се тарашат магазините и 3то - винаги да има някой лев в джоба за изненадващите добри предложения. А аз знаеш ли как 2ра зима си "купувам" яке? Като ми дойде музата, влизам в магазина, поглеждам наляво, надясно, не виждам това, което съм наумила, врътвам се и излизам. Жив късмет е като харесам нещо на витрината, но последния път продавачката ми каза съскайки като змия "това е ски екип!!!", почувствах се много глупаво, т.е. тя ме накара да се почувствам така. Та май ще си остана без яке и тази зима  Confused

Като гледам какъв сняг трупа как ще се работи утре  newsm78

# 166
Ooo, Данче, аз ще снимам покупките си и ако някой иска - купувам му! Hug
Това, но без цип отстрани - памучен блузон тип пуловер тънък е  , точно такъв - кафяво, лилаво, зелено като цветове.
http://www.veromoda.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay … 75&langId=110
А по-добре да направя 2 снимки, какво се мъча да ровя в нета....

Иначе в Манията пробвах едно дълго яке, пухенка, леко коралов цвят, излизаше ми 24 лв...и що не го взех... няма дебела качулка, само това му е кусура, но ако утре е там мисля да си го купя все пак.
Моя приятелка ми даде парички вместо коледен подарък, та реших да се обзаведа,саже мисля и на нея да купя един блузон, добре ще й стои.

А не знам на вас, но на мен болничните не миги преведоха преди Коледа, нито преди НГ....

Навън продължава да ваи сняг, съвсем ни затрупа. Защо обаче не валя по Коледам, а чак сега в такива количества....представяте ли си тези, които се прибират от родните им места днес, или утре първи работен ден за годината и какви ще са пътищата в града? ooooh!

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 14:44 от Чаено момиче

# 167
  • Русе
За много години, момичета! newsm24
Да сме живи и здрави, да ни е все така хубаво заедно, и да посрещнем много братчета и сестричета през 2009-та! Hug
Аги, в общия случай 2-3 месеца са коликите..., и се радвай, че поне едното те е "пощадило" Wink... На мен Преслав ми разказа играта - като цяло, не заради коликите..., та всеки ми се чудеше що не бързам да раждам Диди последния месец, и що не бързам да ме изпишат от АГ-то като я родих  hahaha, ама баш така си беше! Peace То пък, Диди се оказа, моята награда, че съм изтърпяла батко й... Wink
Отчитам за огромна грешка насилственото махане на нощното кърмене при Преслав и наливането му с чайове и вода като заместител  Rolling Eyes, за Диди се бях зарекла да не е така, ама пък, тя сама се отказа след първия месец и по принцип го раздаваше много вяло - будила съм я, за да я кърмя и сътветно не наддаваше много докато беше само на кърма...

И мен ще ме тресне треската за кандидатстване в ДГ днес - утре сутрин се зареждам пред ДГ да подавам молбата, дето още не съм я написла... Гадно ми е, щото свеки се раздели кофти с директорката като се пенсионира миналата година...  Confused

Диди няма да я пращам на ясла тази седмица, че нали я чакам да се ошари - с Преслав са при свекърите - рушат, ломят и бесуват, сега са опънали палатка и огромен надувен басейн насред всекидневната и се тръшкат да бъде напълнен. #Milti

Енви, наистина се загуби... Thinking, пък я чакам да покаже каква момчешко-момичешка стая е спретнала за бъдещ ученик и мини-госпожица.  Sunglasses

# 168
Абе имам едно предварително кандидатстване, но не знам защо не се активира в началото на годината. Нали отчита, че детето ще е навършило 3г към септември, би трябвало да се активира....нали не чак март месец, когато навърши годините? newsm78 В графата предварителни ми е.
А и новите условия ще влезнат ли в сила и как ще се докажат? Къде ще цъкаме бутони, че имаме предимства - като живеене в квартала едиколко си години примерно?

# 169
Чаена, още никой не знае кое как и кога ... няма нов регламент, от общината си трайкат ...  #Cussing out
И аз чакам новия регламент и се надявам да се доредим до ДГ, ама ...

# 170
Искренно ви съ4увствам zа таzи лудница с градините. 4етох в темата zа Варненските ДГ, ами не е нормално това  ooooh! Срам ме е да кажа как zаписах Милена, тя на 1.4.т.г. тръгва на ДГ.

# 171
Е, Танче, при вас как са градините - платени, нали?
И ако не е тайна каква е таксата за месец?
Тук ачстните са около 500-600 лв на месец мисля, има и по-евтини, има и по-скъпи. Голямата лудница е за държавните както знаем, където таксата е 40 лв, а това са няма и 20 Е.

# 172
Хайде, и ние вече сме си в Хоууум. Пътуването ни започна с едно мятане по стълбите на мен носеща Симона. Размина ни се с цицини само и уплаха. Еин кичур коса отпред ми се е начупил, не знам дали от удара или от стреса. Иначе пътувахме почти нормално, тръгнахме рано и трафика ни се размина. Имаше на магастралата един обърнат микробус, дано да няма пострадали де.

За бебета си говорите, и аз си зачоплих паметта да си спомня при нас какво беше. Ами спомних си: рев до 6 месец заради повръщането след всяко хранене, така че коликите почти не ги разбрах кога са. Нощното кърмене спря барабар с дневното след година и нещо.

Енви търсите. Пък аз я видях Mr. Green Направихме си една кратка, но приятна среща в Хасково. И аз я чакам да се включи със снимки от ремонта.

За успешния пазар :Аз съм от "завистливите" приятелки. Мойте девойки винаги правят страхотни покупки, но пък и са почти всекидневно по магазните. Аз мразя да ходя на шопинг и винаги купувам по хубави неща на мъжо отколкото на мен

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 16:58 от Черепахова

# 173
Аги, Милена Ще ходи на държавна градина, която е само до обяд (беz да се предлага обяд). Таксата е малко над 100? на месец, а последната година (преду4илиЩната) е беzплатна.

Тъкмо проверих zа таксите на една 4астна градина в блиzкия град, тя е Монтесори, там таксата е 250? zа полувин и 290? zа цял ден (от 7.30 до 16 4аса).

# 174
Татянка, те таксите почти колкото при нас, за частните де.

А аз като от миналато година се треса за тия ДГ и ДЯ, от номер 4 на опашката стигнахме до 9 и спрях да гледам. Сега ще видим какво ще измъдрят. Нали искат кандидатурата да се активира , когато детето навърши възрастта  #Crazy и ще стане такава обърквация, че не ми се мисли.  Живот и здраве , ако трябва ще съм си вкъщи докато Ема стане за предучилищна, ако реша и неплатената да си пусна, така че ще я запиша на полудневна и така. Пък второто ще го мислим  Wink.

Иленка
, представям си ги двамата с басейна  Joy

Наде, теб кога ти е терминът?

# 175
Танче, супер е значи положението при вас. 300 Е няма за цял ден частна - колкото е тук, само където не сме Западна Европа, разбирай, че нивото не е същото.
Черепахче, как издържат финансово да са всеки ден по магазините Grinning Дай Боже всеки.

# 176
  • София
Да,Данче, абсолютно е така, и за трите неща.
Пък за якето не се кахъри много-тя зимата мина... Stop
аз към края на декември някъде спирам да оглеждам зимни дрехи и почвам да си мисля за пролетта вече-обувки, костюми,
че с моя начин на пазаруване, пада голямо и дълго  Rolling Eyes и  newsm78

# 177
  • София
Добро утро и прекрасна първа седмица!   bouquet Hug

Аги, вземи един блузон, по пощата ще се разплатим  Hug

Бягам да работя, ако ме няма няколко дни с едно чукче моля заповядайте да ме размразите  Mr. Green

# 178
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И БЛАГОПОЛУЧИЕ ЗА ВСИЧКИ АПРИЛСКИ СЕМЕЙСТВА!

Данче, точно преди утре ли ще забягваш!? Whistling

Татянка, коледните подаръци на Велина бяха преди всичко кукли, че е на такава вълна. Flutter

Иленка, Янче, детското ни обзавеждане е тук "Детски комплект "Фея" /не ми излиза на картинка самото то/:
http://www.irimbg.com/Galeria/gallery.html
Фирмата се оказа русенска.
Конкретно нашата детска стая ще снимам, когато някой ден е подредена като за фото. Rolling Eyes
Към това обзавеждане имаме старите легло и ракла на Петър, а леглото под новото на Вили го ползваме, за да сме спокойни, че ако падне, ще е на меко.
Цветята още не съм ги залепила, все си мисля, че много момичешко ще стане, макар че засега Пепи не е против... не знам!?

Срещата ни с Черепахови беше много мила.  HugСимонка е страхотен бобнон! Heart Eyes

Празниците ни минаха чудесно! От днес домашните са по ДЯ, ДГ и работа, аз още не.

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 09:43 от envia

# 179
Здравейте  Hug

Пожелавам на всички хубава и успешна седмица, без нерви и притеснения  Grinning

енви, стаята е много хубава  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт